A+ A-

Néha, álmodban 2. rész

Lucas rohant a lépcsőn, de még így is hallotta, hogy Veronica sír. Aztán érezte, hogy könnycseppek folynak végig az arcán. Úristen, már bőgök, mint egy taknyos kölyök - gondolta, és letörölte a könnyeit. Most érezte igazán, miért nem volt szerelmes soha. Mindig félt a fájdalomtól, amit egy nő okozhat. Örökké szeretni foglak, Veronica - gondolta keserűen. Amikor kilépett, a hideg eső kissé megnyugtatta, úgyhogy beült a kocsijába, és a elindult hazafelé. Hirtelen megcsörrent a mobiltelefon, és ebben a szomorú csendben szinte fájt az éles csengés. Igen, tessék - szólt bele idegesen. Helló, öcsi! - hallotta a vidám hangot a vonal másik végén. Holnap Vera barátnője eljön hozzánk, nagy buli lesz, igazi tuti csaj, nem
érdekel? Tudod jól, hogy megrögzött agglegény vagyok. Leszállhatnál már a témáról, elég nekem anya örökös aggódása - idegeskedett Luc. Nem rólad van szó! Megígértük a kiscsajnak, hogy bemutatjuk egy partiképes fiatalembernek, és nem tudok jobbat leakasztani a szögről, ugye megteszed?
Lucas ismerte ezt a hangot, nem lehetett nemet válaszolni, mert az szörnyű bosszút vont maga után, ami Jean-Francois esetében kiszámíthatatlan volt, hogy mit jelent. Rendben, ott leszek - mondta mogorván, és válaszra sem várva kikapcsolta a telefont. Tudta, nem tud tovább vezetni, úgyhogy megállt az út szélén. Lüktető halántékát a hideg üveghez szorította,
majd tehetetlen dühében zokogni kezdett. Aztán már nem bírta tovább, kiszállt a kocsiból, és elkezdte rugdosni teljes erejéből. Mikor lehiggadt, visszaült az autóba. Egy pillanatig gondolkodott, majd teljes gőzzel a megfordult, és visszament a szállodába. Amikor berontott a szobába, Veronica éppen indulni készült, de a férfi visszanyomta a szobába, a falhoz szorította, és szenvedélyesen megcsókolta. Vera csókja könny ízű volt, mégis a legédesebb a világon. Amikor újra magáévá tette a nőt, eszébe jutott bátyja kedvenc mondása: A tiltott gyümölcs a legédesebb. Minden lopott pillanat közelebb hozta a boldogsághoz, és a lebukáshoz. Holnap egy partyt rendezünk. Ugye ott leszel? - suttogta Veronica. Igen, már meg lettem hívva. Én fogom szórakoztatni a kedves barátnődet - felelte a férfi keserűen. Cammille-t? Camille, vagy Magalie, nem mindegy nekem? Ágyba kell vinnem. Ne merészeld! - ugrott ki az ágyból Vera - azt akarom, hogy csak az enyém légy, az enyém!
Másnap a partyn Veronica csak Lucasra tudott gondolni. Valahányszor csak szem elől tévesztette, akár csak egy percre, őrült féltékenység vett rajta erőt. Végül már nem bírta tovább, és a keresésére indult. Az erkélyen ült, és cigarettázott. Vera tudta, most rengetegen láthatják, ezért csak puhán a férfihoz simult, és leült a szemben levő székre.
- Mi történt? - búgta a nő édeskésen.
- Semmi. Le akart velem feküdni. Én nem akartam, úgyhogy most a kedves férjed karjaiban dorombol. Veronica hátranézett, és látta, amint Camille sugárzó mosollyal csimpaszkodik a férjébe.
- Most, hogy Jean-Francois ilyen elfoglalt, talán...- de nem fejezte be a mondatot, hanem megfogta Luc nyakkendőjét, és berántotta magával a szaunába, majd egy elbűvölő mosoly kíséretében bezárta az ajtót. Lehúzta magáról a szűk miniruhát, és teljesen meztelen állt a férfi előtt. Felizgatta a helyzet, hogy ő pucér, Lucason pedig még a nyakkendő is rajtavan. Vágytól remegő kezekkel gombolta ki az inget, és beletúrt Luc izmos mellkasának szőrzetébe. Teljesen beindult, és csókolgatni kezdte, nem nézte hol.
- Oh, Vera, isteni vagy - suttogta a férfi rekedten. Veronca ujjai egyre lejjebb csúsztak, majd megmarkolta a férfi péniszét.
Kemény volt és forró. Kigombolta a nadrágot, aztán egy hirtelen elhatározástól vezérelve szopni kezdett. Régebben ezt nagyon szerette csinálni, de Jean-Francoisval megalázó volt. Viszont Luckel teljesen más. Tele lett a szája, és már csak arra tudott gondolni, hogy nagyobb élvezetet okozzon a férfinak. Lucas beletúrt a nő hajába, majd felemelte.
- Elég, nem akarok elélvezni, mint egy taknyos kölök - zilálta. Veronica elmosolyodott, majd a padra ült, és hívogatóan széttárta a lábát. A férfi odament, és a vágytól megvadulva magáévá tette. Vera egy pillanatig csak feküdt, majd felült.
- Remek voltál! - suttogta Luc fülébe, és rámászott. Hitetlenkedve maga elé nézett, majd elmosolyodott.
- Ezt vegyem úgy, hogy mehet a második menet?
- Szerinted?
- Figyelj, a másik lyukban még szűz vagyok. Mit szólsz hozzá? - kérdezte elszántan.
- Kicsim, erre semmi szükség. Tudom jól, hogy a nők ezt nem szeretik, miattam pedig nem kell ezt tenned.
- De én akarom! - mondta Veronica durcás elszántsággal, majd csábítóan megfordult, és letérdelt. Csináld! - mondta erélyesen. Luc tapasztalatból tudta, ez sokkal jobban fáj, mint a szüzesség elvesztése, mert ez egész közösülés alatt tart. Egyszer, amikor 17 éves volt, Jean-Francois elvitte egy bordélyházba, és egy fiatal, tapasztalatlan prostit kért neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 09. 1. szombat 04:01
Ez egy fokkal jobb.
#2 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 09:05
Jóóóóó smile
#1 Törté-Net 2003. 11. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?