A+ A-

Megcsalatva - Vágyaim ébredése 4. rész

Legutóbb ott hagytam abba, hogy négy orgazmus után, álmomban nagyon jót szeretkeztem több férfival is egyszerre. Másnapra szinte el is felejtettem az álmomat. Azután néhány nap múlva az egyik német műholdas csatornán láttam egy kis bejátszást, ahol egy nő meg a férje interneten kerestek szex partnereket a feleségnek. A megbeszélt találkákra eldugott helyen került sor, és míg a feleséget körberajongták a kiválasztott férfiak, addig a férj fotózta őket. Ekkor jutott eszembe az álmom, ami valami nagyon hasonló szituáció volt. El is kezdtem fantáziálni erről, de sokáig csak képzelgés maradt a dologból. Tudtam, hogy ha meg is lehet valósítani, természetesen csak a vejem jöhet szóba, aki ebben hathatós segítséget adhat, más nem. Még Laci sem. Röviden el is mondom miért nem...
Miután hármasban voltunk, többször hívott, keresett, hogy ismételjük meg, ha nem is hárman, hát vele. Mindig nemet mondtam. Közöltem, hogy az első alkalom, amikor lefeküdtem vele, bosszú volt a férjemen. A másodiknál ugyan nem kötöttem ki, hogy nem lesz több, de én nem akartam rendszeresíteni a dolgot, jó volt Attilával meg a férjemmel felváltva, nem kellett más.
Addig-addig nyúzott, míg majdnem beadtam a derekam. Meghívtam egy magányos délutánomon, hogy tegyünk pontot az ügy végére. Nem határoztam el, hogy visszautasítom, de azt sem, hogy mindenképp lefekszem vele. Gondoltam majd adja a helyzet. Megkínáltam egy kis borral, magamnak is töltöttem. Beszélgettünk, fűzött folyamatosan. Túl sok bort nem ittam, de amit igen, attól pisilnem kellett. Kimentem, hogy könnyítsek magamon. Mikor visszatértem, láttam, mindkettőnk poharában újra volt bor, kb. félig. Laci elköszönt, mondta, megértette, hogy nem akarok vele többet lefeküdni. Nem mondtam neki, hogy már éppen be akartam hívni a hálóba, hiszen, ha eldöntötte maga, akkor így lesz a legjobb. Búcsúzóul koccintottunk és fenékig ürítettük a poharunkat. Kicsit kesernyés íze volt, de azt hittem én kezdek becsípni és a szájízem rossz a sok bortól. Laci adott két puszit, elköszönt és kiment, nem kísértem ki, tudta a járást. Elmosogattam a poharakat, de közben valami fura szédülés kerített hatalmá
ba. Először csak azt hittem megszédültem, de rohamosan rosszabbodott a helyzet. Odabotorkáltam az asztalhoz, lerogytam a székre, próbáltam mély levegőt venni. Ahogy fordítottam a fejem a kép másodpercnyi késéssel követte a fejem forgását. Így nem kapcsoltam azonnal, hogy nyílt az ajtó és Laci lépett be rajta. Szólni akartam neki, hogy rosszul vagyok, feltápászkodtam, kinyújtottam felé a kezem, de a lábaim nem bírták tovább és összecsuklottam. Épp a karjaiba. Azután minden sötét lett.
Alig emlékszem valamire, ami ezt követően történhetett. Csak halvány képek, emlék foszlányok, felvillanások vannak. Arról, hogy hanyatt fekszem felhúzott lábakkal, meztelenül és Laci felettem van és mozog. Azután megint sikerült egy pillanatra kinyitnom ólom nehéz szemhéjamat, de akkor már az oldalamon feküdtem, Laci a hátam mögött ténykedett. Az egészből semmit sem éreztem. Majd arra eszméltem egy pillanatra, hogy félig térdelek, fejem az ágyon, Laci pedig a fenekemet dugja, ezt ha nagyon halványan is de éreztem. Azután hosszú ideig semmi...
Lassan tértem magamhoz, zúgott a fejem, hányingerem volt. Lassan felfogtam, hogy az ágyon fekszem anyaszült meztelenül. Az arcomat valami ragacsos borította. Először azt hittem vér, de csak ondó volt.
Lenyúltam, és éreztem, hogy a puncimból is és a fenekemből is valami hideg ragadós nedv szivárog. A szám íze borzalmas volt.
Megerőszakolt... és nem is sejtette, hogy csak egy lépés választotta el attól, hogy igent mondjak. Összeszedtem minden erőmet, térden csúszva kimentem a fürdőbe és lezuhanyoztam, de közben is el-elbóbiskoltam a kádban üldögélve. Maradék erőmmel lehúztam a foltos lepedőt az ágyról, újat tettem, felhúztam egy pólót és lefeküdtem. Délutántól másnap délig aludtam. Egyszer ébredtem meg vagy tíz másodpercre, akkor már a férjem is ott feküdt mellettem és este volt. Mondtam, hogy nagyon beteg vagyok, gyomorrontásom volt és holnap nem megyek dolgozni. Ez, amennyire lehet, megnyugtatta. Másnap délben valamivel jobb állapotban ébredtem, de azért még zúgott a fejem. Ittam egy jó erős kávét és végig gondoltam mi is történt. Tudtam, nem szólhatok senkinek, mert önmagam tartottam sakkban saját magamat azzal, amit korábban tettem. Nem esett rosszul, csak furcsa volt az egész. Így még nem jártam soha. Ha kívülről látom az egészet, még talán fel is izgulok rajta, de így csak szédültem, ennyi maradt belőle. Azóta, bár kényszerűségből találkozunk a baráti összejöveteleken Lacival, nem szólunk egymáshoz.
Hát ezért számíthattam csak Attilára a jövőben. Persze akkor nem sok ingerem volt ilyesmivel foglalkozni. Annál inkább néhány hét múlva...
Persze meg kellett osztanom valakivel ezt az "élményt". Atit nem akartam terhelni vele kezdetben, de éreztem, valakinek mégis csak el kell mondanom. Senki másnak nem tudtam, csak neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2019. 01. 26. szombat 10:35
egész jő befejezés
#7 Andreas6 2018. 01. 9. kedd 14:40
Nem kell folytatni, jó volt, élvezetes volt - elég volt. Írj újat!
#6 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:31
Egész jó.
#5 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:31
Szerintem még mindig fura.
#4 Süni 2003. 11. 26. szerda 10:45
Az első három rész nagyon jó volt. Ez sajnos gyengébbre sikeredett.
Ne hagyd abba, még lehet bőviteni, pl. békülj ki Lacival, lehet hogy a férjed is betársulna a lányodról is keveset irsz.
#3 Süni 2003. 11. 26. szerda 10:43
Az első három rész nagyon jó volt. Ez sajnos gyengébbre sikeredett.
Ne hagyd abba, még lehet bőviteni, pl. békülj ki Lacival, lehet hogy a férjed is betársulna a lányodról is keveset irsz.
#2 GabF 2003. 11. 25. kedd 12:54
Szép sorozat volt. Jól megírt, könnyen követhető és élvezetes. Kár hogy vége van. Szép volt Nagy Irén:-)
#1 Törté-Net 2003. 11. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?