A+ A-

Megcsalatva - Vágyaim ébredése 2. rész

Ott hagytam abba a történetemet, hogy eredeti elhatározásom szerint egyszer akartam bosszúból megcsalni a férjemet, de Laci, akivel ezt megtettem teljesen új vágyakat ébresztett fel bennem. Sok férfi közül választhattam volna a folytatáshoz, de diszkrécióra volt szükségem, lévén kisváros a mienk és könnyen terjednek a hírek, pletykák, ha valaki nem vigyáz a szájára. Így esett a választásom a vejemre, akit nevezzünk most Attilának.
Sportos alakja van, barna szeme, barna haja, pont a zsánerem.
Persze, most lehet mondani, hogy így a saját lányom meg, úgy a saját lányom és lényegében igaza is van annak, aki ezt mondja. Halvány mentségem egyedül az, hogy a vejem szemében nagyon sokszor láttam a vágyakozást. Természetesen soha nem utalt rá sehogy, hogy akarna valamit is. Amikor azt hitte, nem látom, akkor viszont egyértelművé tette, hogy kíván engem.
Családi házban lakunk. Számtalanszor eljött hozzánk, hiszen családtag. Többször meglestem, hogy miközben azt hitte, mindenki kint ténykedik a kertben a ház körül, ő a szennyesből kihalászta a bugyimat és azt szagolgatva végzett önkielégítést. Sejtettem már korábban is, hogy ezt teszi, de soha nem tudtam rajta kapni. Persze nem is akartam szó szerint, épp csak meglesni. Azután egyszer sikerült úgy beosonnom, hogy nem vett észre. Én a látványtól teljesen felizgultam. Ekkor már nagyon érett az elhatározásom, hogy ő lesz, akivel kielégítem újonnan támadt vágyaimat. Ahogy mondtam, többször is kilestem ezután, de én ennél többet akartam.
Volt olyan is, hogy épp tusolnom kellett, mikor nálunk volt. A kulcslyukon keresztül pont a kádra nyílik rálátás. Gondoltam, hogy többször meglesett már, de erre sem volt bizonyítékom, hiszen mire kimentem, ő már a nappaliban üldögélt a TV előtt, mintha mi sem történt volna.
Időközben kitaláltam, hogyan kaphatom rajta.
Hasonló alkalmakkor égve hagytam a villanyt a fürdő előtt, így, ha odahajolt a kulcslyukhoz, eltakarta a fényt és azt bentről is látni lehetett. Reméltem nem veszi észre a trükköt. Nem vette. Besétált a csapdába. Ekkortól teljes bizonyosságom volt afelől, hogy amikor csak akarom, meg fogom kapni. Nem is tévedtem.
A legközelebbi kukkolásakor kikiabáltam a fürdőből, hogy legyen szíves behozni egy törölközőt, mert elfelejtettem és nem tudok így kimenni. Kíváncsi voltam mennyire lesz diszkrét. Kinyitott az ajtót, benyújtotta a törölközőt, de azért besandított és végigszaladt rajtam a pillantása. Elkaptam a tekintetét, amitől teljesen zavarba jött. Magam köré csavartam a fürdő lepedőt és megfogtam a kezét.
- Ugye kívánsz engem? - kérdeztem. Nyelt egy hatalmasat, alig bírt megszólalni.
- Igen.
- Én is téged, ne félj.
Elkerekedett a szeme, mert hirtelen világossá válhatott előtte, hogy teljesen váratlanul az az asszony ismerte be számára a vonzalmát, akivel oly sokszor szeretkezhetett gondolatban, miközben maszturbált.
Nem akartam elsietni a dolgokat, mert idő ugyan lett volna egy gyors numerára, mielőtt hazaér a férjem, de én nem ezt akartam. Meg akartam adni a módját, kiélvezni minden pillanatot, nyugodtan. Ezért megbeszéltük mikor fogunk találkozni legközelebb úgy, hogy kényeztethessük egymás testét, akár egy egész éjszakán keresztül is.
Mivel Laci jóvoltából megízleltem a popó szex, számomra eddig ismeretlen gyönyöreit (hiszen nagyon gyengéden vezetett be az új érzésbe), mindenképpen szerettem volna ezt Attilával is megismételni. Sok kétségem nem volt azzal kapcsolatban, hogy vevő lesz a dologra, de sosem lehet tudni, és nem akartam, hogy aktus közben derüljön ki esetleg, hogy húzódozik az effajta behatolástól. Ezért felvetettem már előre, hogy én ilyen módon is igényt tartok a szolgálataira.
Nem ellenkezett, sőt elmondta, ő nagyon szeretné gyakorolni a popó szexet, csak a lányomnak nem nagyon fűlik hozzá a foga, ha lehet ilyen képzavarral élni.
Elmondott egy érdekes sztorit, ami megint felháborító lehet, meg igazából ez nemi erőszaknak is beillik (mégsem a klasszikus erőszak, hiszen nem durva és nem idegent tett magáévá), ennek ellenre én nagyon felizgultam rajta.
Egyszer elaltatta a lányomat. Mivel a kislányomnak rendszeresen fáj a háta, és Atinak több orvos ismerőse is van, így nem volt nehéz behálóznia őt. A háziorvossal felíratott altatót, mondván, alvászavarban szenved. A lányommal meg elhitette, hogy az egyik orvos ismerőse ajánlott egy jó izomlazító szert, igaz kicsit keserű, de használ. Ezek után belekeverte egy jó sziruposra készült málnaszörpbe, hogy elvegye valamelyest a keserű ízt és megitatta a lányommal. Fél órán belül már kóválygott a lányom, de azzal lett leszerelve, hogy biztos kicsit erősre sikerült a keverék így látatlanban. Nem kellett hozzá túl sok és a lányom aludt, mint a bunda. Oldalra fektette, felhúzta a hálóingét és többször elment a lányom fenekében.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:31
Nagyon jó.
#3 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:30
Naggyon érdekes smile
#2 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 00:05
u.a.mint az elöbb
#1 Törté-Net 2003. 11. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?