A+ A-

A helyettes

Fordítás: clarkroberts nyomán
Az anyu elhívott ebédelni s jelezte, hogy komoly megbeszélnivalója volna velem. Tudtam róla, hogy beteg, de már a gyógyulás felé vezető úton jár. Féltem, hogy a betegsége megint rosszra fordult és arról kíván velem beszélni. Amint elköltöttük az ebédet és megrendeltük a koktéljainkat, komolyan hozzám fordult.
- Tudod úgy-e, hogy nekem egy nagyon ritka nőgyógyászati betegségem van?
- És ez elrákosodott? - kérdeztem pánikkal a hangomban.
- Nem és nem is valószínű - kortyolt bele az italába - viszont az orvosok minimum tizennyolc hónapra eltiltottak a szexuális érintkezéstől.
- Jézus, anya, nagyon sajnállak - mondtam együtt érzően.
- Ne sajnálj csillagom - mondta mosolyogva - nem velem van igazán probléma - sóhajtott - az én libidómat egyelőre a rengeteg gyógyszer gyakorlatilag megszüntette - nézett a szemembe - az apád miatt vagyok gondban.
- Micsoda? - esett le az állam, meghökkenve azon, hogy az anyám ilyen dolgokba készül engem beavatni. Én ugyanis, ahogy a legtöbb gyerek, sohasem gondoltam a szüleimre, mint szexuális lényekre, annak ellenére, hogy az agyammal persze tudtam, ők nyilván szeretkeztek, ám ez szinte a tudatalatti síkjába szorult vissza.
- Azt szeretném tőled, hogy legyél a helyettesem! - mondta olyan hangsúllyal, mintha arra kért volna, járjak helyette bevásárolni. Huszonhét éves, diplomás, férjezett, két gyermekes anyaként sem voltam felkészülve ezekre a szavakra.
- Ezt hogy' érted, hogyan gondolod? - kérdeztem vérvörös fejjel, gyorsan belekortyolva a poharamba.
- Azt akarom, hogy helyettesíts engem apádnál az ágyban - húzta magához a kezemet az asztalon keresztül - szegény apád nem szexelt amióta ez a betegség megtámadott engem.
- Tudod te, hogy mit beszélsz? - emeltem meg a hangom - ez vérfertőzés!
- Csitt, kedves én is tudom, bár szerintem ez egy idejét múlt fogalom - mosolygott a szemembe - de engedd meg, hogy néhány szempontot megvilágítsak a számodra - folytatta - egy, az apádnak nőre van szüksége és én pillanatnyilag nem lehetek az a számára, kettő, nem akarom, hogy kénytelen legyen valahol idegenben kielégítenie a szükségleteit és esetleg valami forró ügybe keveredjen, három, szereted az apádat és tudom, te is azt akarod, ami a legjobb neki - mondta el ezeket egy szuszra.
- Te anya, arra kérsz, hogy csaljam meg a férjemet az apámmal? - ráztam hitetlenül a fejemet - arról nem is beszélve, hogy soha nem is gondoltam rá ilyen formában.
- Soha? - somolygott titokzatosan - sohasem fordult elő tizenéves korodban, hogy meghallottad a szeretkezésünk hangjait, hisz' az apád egy igazi csődör s utána az ágyadban masztiztál az orgazmusod közben "aput" nyöszörögve? - simogatta tovább a kezemet.
- Te ezt honnan tudod? - kérdeztem meglepve. Valóban számtalanszor maszturbáltam, beindulva a szobájukból kiszűrődő hangoktól, most is éreztem, hogy benedvesedek az emlékek hatására.
- Kincsem, volt jó pár alkalom, úgy belemerültél, hogy a hangok kihallatszottak a szobádból - válaszolta, majd így folytatta - igen ez a dolog "műszakilag" vérfertőzés lenne, de te nem vagy valami gyereklány, felnőtt, vibrálóan izgalmas nő vagy, a férjed sokszor hosszú hetekre távol van, a szex sokkal jobb avval akit szeretsz, mint bárki mással - itt tartott egy kis szünetet - és tudom, hogy szereted az apádat és az apád is imád téged!
- Igen ez mind igaz, de ő éppen az apám - erősködtem már kissé bizonytalanabbul.
- Ő egy férfi, egy erős, csinos igazán férfias férfi - vetette ellen anyu.
- Hidd el, nem képes kibírni még másfél évet szex nélkül. Majd elkapja a titkárnőjét, vagy "megsajnálja" valamelyik asszony a barátaink közül esetleg valami kurva, akitől valami betegséget kaphat. De megjelenhet egy fiatal rüfke, aki a pénzéért száll rá, egyiket sem akarom - mondta könnybe lábadt szemmel.
- Anya, te is tudod, hogy az apu nem csalna meg téged.
- Tudom, hogy ki akar tartani, de előbb-utóbb meginog. Én tisztában vagyok ezzel és bele is nyugodtam. Azt akarom, hogy ha már mindenképpen megtörténik, történjen avval, akivel szeretik egymást, aki semmilyen módon nem jelent veszélyt a számára és az én számomra sem, hisz' a gyógyulásom után ugyanúgy akarom őt, mint addig.
- Na jó, ez apu és te, de mi lesz az én házasságommal?
- Apád nem fenyegeti a házasságodat, sőt, ha bele gondolsz, még segít is megtartani, előbb-utóbb te is szűkölködhetsz...! - törölgette a könnyeket a szeméből.
- De hátha az apu nem is talál vonzónak - replikáztam.
- No az kizárt, ahhoz neki buzinak vagy impotensnek kellene lennie és én tanúsíthatom, hogy egyik sem! A dizájnon kizárólag egy helyen kellene javítanod. Egy jobb frizurát megérdemelne ez a fej.
- Gondolod? - kérdeztem, már-már a beleegyezés hangján.
- Kezembe is veszem a "felújításodat". Már is hívom a fodrászomat s ott mindent megkapsz egyben: manikűr, pedikűr, fazonigazítás, kozmetika, amit csak akarsz!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (299 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 berher 2018. 02. 19. hétfő 06:44
Nekem tetszett!
#14 vakon54 2017. 09. 3. vasárnap 22:27
Rákapott az apjafaszára annyira hogy a férjéjé már nemiskellett neki.
#13 zoltan611230 2017. 01. 21. szombat 05:30
Ez nagyon jó.
#12 A57L 2016. 04. 4. hétfő 10:16
Ezt kár volt megírni.
#11 rockycellar 2014. 01. 28. kedd 15:01
Nem rossz
#10 zoltan611230 2013. 11. 27. szerda 17:10
Nagyon jo.
#9 papi 2013. 04. 23. kedd 05:18
Igen érdekes.
#8 birkozo1 2011. 12. 21. szerda 14:31
Gratulálok szép kis történet, ha még meg is történt volna.
#7 bikmakk 2011. 08. 22. hétfő 22:26
Tessék szépen folytatni!
#6 McDouglack 2011. 02. 10. csütörtök 23:13
Jó történet kritikán aluli fordítással (mellesleg hemzseg a gépi fordítás tessék-lássék eltüntetett nyomaitól).
#5 v-ir-a 2010. 12. 8. szerda 21:51
nem hinném , h a valóságban ilyen megtörténhet...vagy ha mégis, ott az elmében kell keresni a hibát:((....
#4 massiv.tools 2010. 11. 8. hétfő 10:54
Maga a történet igazán meglepő volt,bár a cerkám nem meredezett utána a nadrágomban.
Ennek ellenére igazán összeszedett volt,s ahogy kell, volt eleje, vége, s közepe.
Kellemes kis történet, tökéletes fogalmazással.
Összességében igazán jónak tudom értékelni!
Köszönöm a lehetőséget, hogy olvashattam!
#3 kutyaborka 2010. 11. 8. hétfő 05:22
Egy történet, van eleje, van vége és jó kis közepe. Gratulálok!
#2 tiborg 2010. 11. 8. hétfő 03:42
Kituno,jo magyarsaggal,izgatoan megirt tortenet!! Gratula Rita?? Camelia??
#1 Törté-Net 2010. 11. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?