A+ A-

Megcsalatva - Vágyaim ébredése 3. rész

Sok megoldás közül választhattam, de valami különlegeset akartam. Egyik nap, egy nyugodt délutánon is épp ezen morfondíroztam, amikor kigyulladt a fény, rájöttem a megoldásra egy szempillantás alatt. Ehhez persze az is kellett, hogy a férjem aznap bejelentette, következő hét végén meglátogatja az unokatestvérét, aki az egyik közeli nagyvárosban élt. Az unokatestvére nyílt ellenszenvvel volt irántam, így én sosem kísértem el ilyenkor a férjemet, amit ő meg is értett. Viszont ezek az alkalmak általában egész naposak voltak.
Most már csak a fiúkat kellett elcsábítanom aznapra, ami nem ígérkezett túl nehéz feladatnak. Ati nem jelentett gondot, vele, amikor csak lehetett lefeküdtem. Megbeszéltem vele a jövő hét szombat délelőtt háromnegyed tizenegyet.
Laci azért volt nehezebb eset, mert egyrészt annyira nem ismertem, és a múltkor én voltam, aki azt mondta, egy alkalom és nem több. Telefonon megbeszéltünk egy randevút a városunk gyönyörű parkjában. Nem volt feltűnő, hogy ott beszélgettünk, hiszen véletlenül is összefuthattunk pár percre.
Elmondtam miről is lenne szó, ő és a vejem (látásból ismerték egymást), a szokásos diszkréció, ha ő is akarja.
Nagyon örült az ajánlatnak, mert ahogy mondta, azóta sokszor gondolt rám, legszívesebben ő kért volna meg egy második alkalomra, de a múltkor nagyon határozottan közöltem, hogy csak egy alkalom, nem több. Bár sosem volt még úgy nővel, hogy másik férfi is jelen lett volna, nem idegenkedett túlságosan, inkább kíváncsi volt milyen is lesz.
Megbeszéltük a jövő hét szombat délelőttöt. Akkor a férjem már úgy sem lesz otthon, mert korán el szokott indulni, hogy ne az utazással menjen el az idő, amit az unokatestvérével tölthet, a két feleség pedig olyankor főz és nem feltűnő, ha pár órára lelépnek a srácok otthonról. Mindkét fiúval közöltem, a bejárati ajtó nyitva lesz, jöjjenek be nyugodtan.
Lacival tíz órára beszéltem meg a randevút...
Eljött a szombat, férjem már korán elindult. Én rendbe szedtem a lakást is és magamat is, könnyű reggeli és vártam a tíz órát. Laci pontos volt. Nyílt az ajtó, mosolyogva lépett be. Leültettem a nappaliban, beszélgettünk jó negyed órát, hogy minden a terveim szerint alakuljon. Csodálkozott, hogy Ati még nem jött. Mondtam, biztosan késik, ne foglalkozzon vele.
Azután átmentünk a hálóba, és finom csókok közepette megszabadítottuk egymást a ruháinktól. Jeleztem, ma én irányítok. Kezelésbe vettem a farkát, jó alaposan körbenyalva a heréit és a farkát is, miközben kezeimmel is segítettem, hogy megfelelő merevségű legyen. Egy kicsit túl buzgó is voltam, mert egyszer csak megszólalt, hogy ha nem hagyom abba, ő nyomban beleélvez a számba. Ez nem is lett volna rossz, de nem ez volt a tervem. Így feltérdeltem terpeszbe a feje fölé és lassan leeresztettem a csípőmet, annyira, hogy a puncim hozzáérjen a szájához, hogy kényelmesen tudjon nyalni. Tudta mi a dolga. Nagyon alaposan kitett magáért, alig tudtam tartani magam, mert a gyönyörtől elgyengültek az izmaim. Rásandítottam az órára, 10.44-et mutatott. Leszálltam Laci feje fölül, és lovagló ülésben finoman magamba csúsztattam meredező férfiasságát, amit mindketten halk sóhajjal nyugtáztunk. Elkezdtem lovagolni rajta, először lassan, majd egyre gyorsuló tempóban.
Egyszer csak éreztem, hogy két kéz hátulról megfogja a derekamat és olyan szorosan tartott, hogy nem tudtam mozdulni. Kéjtől mámoros, fátyolos tekintettel hátra néztem és láttam, sikerült a tervem. Ati ott térdelt meredező szerszámmal mögöttem anyaszült meztelenül. Pontosan érkezett ő is és láthatta, mi történik, szemlélhetett bennünket aktus közben.
Neki nem mondtam el előzetesen, hogy gruppenre készüljön, tudtam, úgy is be fog gerjedni a látványtól. Ezért is rendeltem oda háromnegyed órával később...
Visszafordultam és vártam mit fog tenni. Éreztem, hogy egyik tenyerét hozzá dörzsöli a fenekemhez, jó nyálas volt, csupa nedves lettem hátul is. Feltérdelt, majd határozott, de szelíd mozdulattal tövig nyomta a farkát a fenekembe. Ezután elkezdtünk mozogni, felvéve egymás ritmusát. Bennem két dugattyú mozgott, ki-be, előre hátra. Mi Lacival már a csúcs körül jártunk ezt megelőzően is, de ez a hármas perverz helyzet megtette a magáét. Nekem hatalmas orgazmusom lett, felváltva rándult össze a puncim és a fenekem, felváltva fejve ezzel a két fiút. Atinak épp elég volt ennyi, mert éreztem, hogy kitölti a fenekem a forró láva, de közben Lacinak is meg volt és a puncimat telepumpálta az ondójával. Hatalmasat élveztünk mindhárman, ez nyilvánvaló volt a nyögésekből, sóhajokból. Jóleső fáradtsággal dőltünk le az ágyra. Én középen, a két fiú mellettem. Cirógatták a testem, a melleimet, a nyakamat, arcomat, combjaimat. Nagyon jól esett.
Kis idő múlva mondtam, hogy menjünk el, zuhanyozzunk le hárman.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 01. 9. csütörtök 05:48
Tetszik
#4 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:30
Egész jó.
#3 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:30
Jóóóféle nyes nemrossz.
#2 Tábornok 2010. 04. 25. vasárnap 05:07
Joó!
#1 Törté-Net 2003. 11. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?