A+ A-

Az unokanővérem 2. rész

Másnap reggel tíz óra felé felébredtem. Bea ugyanúgy feküdt mint mikor elaludtunk. Békésen aludt. Nem akartam megzavarni, ezért szépen lassan kibújtam a takaró alól és kiültem az ágy szélére. Az éjjel történteken gondolkoztam. Több volt ez nekem mint szex, olyan érzésem támadt, mintha beleszerettem volna.
- De hiszen az unokatestvérem - gondoltam magamban, aztán eszembe jutott, hogy azért rendesen túlléptük azt a határt ami az unokatesók között szoktak lenni. Visszanézetem, és úgy gondoltam lehet hogy többet nem lesz ilyen alkalom, és inkább visszafeküdtem. A faszom éppen a popsilukába próbált belefúródni, hagytam, hagy tegye a dolgát. Közben benyálaztam két ujjamat és lenyúltam a hamvas kis puncihoz. Elkezdtem rajta kenegetni, aztán újra a számhoz emeltem a kezem, de most már bővebben nyálaztam be. Lenyúltam megint, de most már bemerészkedtem a barlangba is. Megpróbálom széjjebb húzni, közben már érzem, hogy egyre jobban nedvesedik a kis punci. Aztán sikerül megtalálnom a csiklót. Egy ujjal elkezdem izgatni, közben egy másik ujjammal is be-be nyúlok, és ott túrok egyre mélyebbre. Eközben a faszom egyre keményebb lett, és most már a kezemmel is segítek utat nyitni, míg meg nem találja a kis nyílást. Érzem amint a vér pumpálódik bele. Ekkor Bea forgolódik egy sort, végül a hátán köt ki. Most már feltérdelek, széjjelebb húzom a lábait, így pont látom a fenekét, és persze a lukát is. Odahajolok és egy picit benyalok a seggébe, érezni benne a puncija ízét, ami még az előbb folyhatott le. Sebaj - gondoltam így legalább íze is van. Próbáltam mélyebbről nyalni, hogy megízesítsem még jobban, közben néha befurakodtam a nyelvemet is. Ide sokkal nehezebb volt, de annyira nem, hogy feladjam. Mivel lentebbről nyaltam így tudtam legalább tartani a benne lévő kéjt. Minél tovább nyaltam, annál beljebbre sikerült bejutnom. Egyszer csak éreztem, hogy megmozdul, és a lepedő tiszta nedv lett. Elélvezett, de most nem ébredt fel. Ezek szerint tegnap nagyon kifárasztottam. Viszont bennem még mindig kongott az üresség. Vágytam egy kis élvezetre, így jobb híján saját kezembe vettem a dolgokat. Ott térdeltem felette, és mikor már éreztem, hogy hamarosan elmegyek közelebb mentem és amennyire csak tudtam belefurakodtam a segglyukába, és beleélveztem. Erre már megint elkezdett mocorogni, de ahogy elnéztem nem fojt ki a fenekéből az ondó. A hátára fordult és kinyitotta a szemeit.
- Szia öcsi. Ez így reggel jól esett.
- Azt hittem reggelre meggondolod magad.
- Te észnél vagy? Senki sem tud akkora orgazmust okozni nekem mint te. Mellesleg a reggeli akciód miatt most már a lepedőt is moshatjuk ki. - mondta nevetve
- Majd később előbb együnk, farkas éhes vagyok.
- Ok, csak előtte lezuhanyzok. - azzal fölkelt, de amikor elment mellettem egyet rápaskolt a fenekemre, majd egy huncut mosolyt tett még hozzá. Amíg Bea fürdött én felkaptam egy alsógatyát és valami kaját kerestem.
- Most jut eszembe, nem sok kaja van itthon. De van egy kis gabonapehely a szekrényben. - ezt nehéz volt eltéveszteni, mivel egyetlen szekrény volt a konyhában. Leültem enni, mikor Bea kijött, már fel volt öltözve.
- Hát te? Mész valahová?
- Csak elugrom egy pár dolgot elintézni. Te addig maradj itthon. Na mentem, szia. - becsukta maga mögött az ajtót, én meg kényelmesen megreggeliztem, összeszedtem a szennyest, majd letussoltam én is. Egész nap egyedül unatkoztam, Bea csak este 8 felé ért haza. Otthonra felvett egy kis toppot, meg egy tangát hagyott magán. Közben elmesélte a napját, mondta hogy holnapra lesz egy tv meg szekrények. Majd az átöltözés után leült mellém az ágyra.
- Nézd sokat gondolkoztam a kettőnk úgymond kapcsolatán. - befejeztem az újságolvasást, és figyeltem mit mond - Nem lenne szabad nekünk ezt tenni, de egy darabig folytathatjuk.
- Én is gondolkozta ezen, és ugyanerre jutottam.
- Ez eddig mind szép és jó, de mi lesz később.
- Nem tudom, találkozni attól még tudunk.
- Ok, végül is egy külön kéróval ez nem lesz probléma. De! Nem baszhatsz csak úgy meg, mégiscsak rokonságban állunk.
- Hát akkor?
- Vettem neked, illetve nekünk egy csomag gumit. De ezt az egyet tényleg tarts be.
- Utálom a gumit, de miattad megteszem.
- Mertem remélni! Ma így is a patikába kezdtem, egy sürgősségiért.
- Na megyek lezuhanyzok - felállt odajött és lesmárolt. Nekem sem kellett több, felálltam. Közben levettem a pólómat, ő meg a toppját. Most nem akartam sietni. Pont eddigre értünk az ajtóhoz. Ő nekitámaszkodott, én meg mint az éhes csecsemő elkezdtem szopni a bal mellét miközben a jobbal játszottam. Láttam, hogy Bea lenyúl a tangájába. Megálltam.
- Most én irányítok, te ne csinálj semmit. - rámmosolygott ezzel értésemre adta hogy szabad a pálya. Tovább fojttattam, de most a jobbat szoptam és a ballal játszottam. Néha meg-megharapdáltam a bimbót, ezt nagyon szerette. Én meg a melleit. Nagyok voltak, próbáltam bekapni az egészet, de nem ment.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 12:02
10 Pont!
#8 papi 2016. 01. 23. szombat 09:27
Ez is jó volt.
#7 listike 2014. 09. 1. hétfő 11:02
Jó volt.
#6 A57L 2013. 08. 3. szombat 04:52
Nagyon jó.
#5 Kaszkadör 2012. 01. 13. péntek 13:11
10 pont.
#4 sztbali 2011. 07. 8. péntek 12:21
Kedves inci!

Szerintem igazad van, mert én is unalmasnak találom ugyanazt a sorrendet.
#3 Hmm 2006. 06. 10. szombat 03:59
Át hajtott az unokanővérén, mint egy úthenger és azért aggódik, mert talán beleszeretet? Érdekes.
#2 incifinci 2003. 09. 26. péntek 14:30
Lehet, hogy ma már csodagyerekek vannak, de 16 évesen én még nem voltam szexbajnok (szerintem más sem), mert hiányzott a tapasztalat. Ha lehetőségem volt rá, akkor bizony nem a lány fenekébe, hanem az imádott cuncikájába dugtam. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül gusztusos, ahogy előbb megujjazza a lány fenekét, majd lenyalogatja az ujjait. Az már csak hab a tortán, hogy az utolsó forduló után a lány kinyalja a gumiból a spermát.

Szóval lehet, hogy maradi vagyok, de rendkívül unom már, hogy szinta minden történet análisan végződik, szinte mindegyikben csupaszra van borotválva a puncus és a lány leszopja-nyalja a fiú farkát, amit épp akkor vett ki a fenekéből! Az írásért 1p.
#1 Törté-Net 2003. 08. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?