A+ A-

Az unokanővérem 1. rész

Ez a történet jó pár éve történt meg velem. 16 éves voltam, amikor egy nyáron anyámék elutaztak engem meg itthon hagytak és addig az unokatesómnál laktam. Az unokatesóm ezen a nyáron töltötte a 20.-at és nem éppen csóró nénikémtől egy kisebb lakást kapott. Házszentelő vagy valamiféle buli nem volt, ezen csodálkoztam is, az unoktestvéremet ismerve, de annyira nem is zavart.
Tehát az egyik délután átmentem, mikor beléptem a szobába borzalmas látvány fogadott.
- Hát ez meg mi? - kérdeztem, a szobában körbe nézve, hiszen nem volt ott más csak egy franciaágy.
- Ez? Ez itt egy ágy, ha jól tudom itt fogunk ketten eltölteni kerek 1 hetet.
- Kicsit többre számítottam, ismerve oly nagyon szegény anyádat.
- Hé, mégiscsak vett egy ágyat, meg egy kérót, mellesleg ha nem tudnád ő is elutazott. Gyere és segíts inkább.
A délután a dobozok kipakolgatásával telt, közben mondhatjuk hogy megbarátkoztam a helyzettel. Este 10 felé aztán inkább arra szavaztunk, hogy eltesszük magunkat holnapra.
- Először én megyek fürödni, ok? - mondta és már vette is le a toppját. Megfordult, elémtárultak csodálatos mellei. Feszesek, és gömbölyűek, és az átlagnál nagyobbak, és ahogy a gyönyörű hosszú vöröses haja rálibbent. Egyszerűen öröm volt rájuk nézni. Én sem haboztam, csodáltam is, kicsit sokáig.
- Te meg mit nézel - kérdezte nevetve és az arcomnak dobta a melltartót. Mikor levettem a fejemről már a fürdőszobában volt. 5 perc nem telt bele már hallottam hogy szól:
- Peti! Kint hagytam a törölközőmet, hozd már be légyszi. Ott van az ágyon.
Megtaláltam, odamentem az ajtóhoz, és kopogtam:
- Gyere be nyugodtan! - mondta és én már nyitottam is ki az ajtót. Gondoltam most megnézem, de csalódnom kellett. A kádban feküdt és még habfürdő is volt a vízben.
- Tedd le oda a fogasra légyszi.
Letettem aztán csöppet csalódottan kimentem. 10 perc múlva kint törölgette a haját, egy fehér csipkés hálóingben, ami nagyon is jól nézett ki.
- Minek öltöztél így ki, nem a csávód vagyok.
- Jaj, menj már a fenébe fürödni! De ne felejts el törölközőt bevinni.
- Tudom! - és becsuktam magam mögött az ajtót.
Mikor kijöttem Bea már az ágyban feküdt.
- Na gyere mert már álmos vagyok és csak nagyvillany van a szobában.
- Jól van már megyek.
Hamar elkészülődtem és bevettem magam az ágyba.
- Csak egy takaró van?
- Igen, de elég lesz ez is mára, majd holnap elmegyünk aztán veszünk egy másikat is. Így megfelel? Na most már jó éjt! - és lekapcsolta a villanyt. Nagyon hamar elaludtam, de 3 óra felé felébredtem, mert nem volt rajtam takaró és a huzat miatt hűvösebb lett az idő. Felültem, körbenéztem, és a szemem megakadt az unokanővéremen. Szép volt a teste, túl szép, nem bírtam ellenállni neki. A hasán feküdt. Lassan kitakartam, meg se mozdult. Lassan hozzányúltam a hálóruhájához és feljebb húztam, míg ki nem tudtam takarni a fenekét. Akkor vettem észre, hogy nem vett fel bugyit. Ettől még jobban el kezdett verni a szívem. Valahogy csillapítani akartam azt az érzést ami bennem keringett. Lejjebhúzódtam az ágyon és közelítettem a fejem a fenekéhez. Megpusziltam a fenekét. Nem ébredt fel, ettől bátrabb lettem. Kidugtam a nyelvemet és úgy csókolgattam a popsiját, miközben egyre beljebb haladtam, mígnem elértem a nyílást, de oda már nem fértem be. Felnéztem Beára, miközben két kezemmel széjjelebb húztam a fenekét, aztán kitárult előttem a popsiluka. Egy kis nyálat csorgattam bele, és az egyik kezemmel elkezdtem kenegetni. A lukát kenegettem, és egyszercsak becsusszantottam az egyik ujjam. Ebben a pillanatban Bea elkezdett mozgolódni. Gyorsan kikaptam a kezem és visszahuppantam az ágyra, a fél szememet nyitva hagytam. Megfordult a hasára, úgy vettem észre hogy nem ébredt fel. Vártam ez kicsit, aztán kimentem WC-re. Visszafele egy kicsit nyitva hagytam az ajtót, így a lámpa pont az ágyra világított, és láttam hogy az Unokanővérem megint az igazak álmát alussza. Gyorsan lekapcsoltam a villanyt, és visszamentem az ágyhoz. Észre vettem a lábait. Mindig ki akartam próbálni, hogy milyen az amikor valakinek a lábát nyalom. Letérdeltem a lábai előtt. Először megcsikiztem, hogy biztos legyek abban hogy már tényleg alszik. Nem mozdult, ez jó jel. Ismét egy puszival kezdtem, a talpa közepére. Még éreztem rajta a testápoló illatát. Aztán a sarkától kezdve végignyaltam a lábujjakig, és bekaptam a nagylábujját, és a számban még körbe-körbe nyalogattam. Nagyon jó érzés volt, rendesen álltam is tőle odalenn. Aztán mint a fagyit bekaptam a lábujjait és végignyalogattam őket. Többet akartam. Szépen lassan elkezdtem végig puszilgatni a lábát egyre följebb, míg elértem a hálóingjéhez, és ott megtorpantam. Fölnéztem az arcára, nyugodt volt. Felhajtottam ismét a hálóingjét mint az előbb, és egy csodálatos borotvált punci tárult elém. Itt már nem bírtam magammal, megszűnt létezni számomra a külvilág, és szinte rávetettem magam Bea puncijára. Csókolgattam és néha bedugtam a nyelvem a lyukon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (127 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi 2016. 01. 23. szombat 09:28
Egész jó.
#13 listike 2014. 09. 1. hétfő 10:42
Nagyon tetszett.
#12 A57L 2013. 08. 3. szombat 04:51
Egész jó.
#11 Kaszkadör 2012. 01. 13. péntek 13:03
nyes
#10 gamer 2009. 02. 27. péntek 14:25
Igényes???!! Hogy a fenébe ment ez -4-as átlag fölé??
#9 sihupapa 2008. 09. 28. vasárnap 02:39
hoppá.
#8 keep 2003. 08. 24. vasárnap 14:49
Szerintem igényes kis történet
#7 jani 2003. 08. 24. vasárnap 10:45
Ebben aztán semmi sincs !!!
#6 megan 2003. 08. 22. péntek 19:54
alex, inkább figyelj egy kicsit:)
írta, h miután visszajöttek a fürdőszobából, felvett a lány egy tangát:)
na ki itt a béna?
#5 alex 2003. 08. 22. péntek 18:44
ez most hogy van?? egyszer nincs rajta bugyi, aztán meg már tangát visel? béna vagy gyerek, ha lehetne mínuszt adni kétszer is sorba állnék.
#4 deco 2003. 08. 22. péntek 18:42
most unokanőver vagy húg?
#3 Bratyó 2003. 08. 21. csütörtök 16:21
Egyész jó,csak rövid.
#2 miska 2003. 08. 21. csütörtök 16:04
Nekem tetszett, jo kis tortenet:))
#1 Törté-Net 2003. 08. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?