A+ A-

Barátságból lett 1. rész

Sziasztok, Marci vagyok Pécsről. A történetet az olvassa el, akit nem csak a tömény szex érdekel. Ezúton is szólok hogy a történetben nem csak szex lesz, hanem az engem körülvevő világ is. Nem is tudom hogy hogy kéne elkezdenem a történetem... talán ott hogy az eset 2-3 éve történt meg velem, mikor 17 éves voltam. Gimnazista másodikasként kezdtem azt az évet, és szerettem volna "becsajozni". Az alkalom megvolt rá, hiszen megérkeztek az "újak", akik közt idén is voltak igen "látványos" lányok. Az az igazság, hogy ebben az időben nemigen voltam sikeres a lányok terén, és az amúgy is kevés önbizalmam tovább romlott, mikor egy lány olyan megjegyzéseket tesz hogy "csak mint barát vagy jó".
Tulajdonképpen eddig 2, számomra jónak hitt tulajdonságomból keletkeztek a gondjaim: a szentimentalitásomból és az őszinteségemből. Számomra nagyon fontosak az érzelmek, hiszek abban, amiben eddig nem volt (sajnos) részem, azaz a fiú-lány igaz barátságban. Sajnos a baráti körömről csak annyit, hogy volt velem együtt 6 fiú és 5 lány... Tehát valaki állandóan egyedül volt, ha egy bulin párok alakultak ki... De ez most nem fontos, térjünk inkább a lényegre, különben többet tudtok az életemről, mint én magam.
Tehát számomra nagyon fontosak az érzelmet, egy kis apró dolog nagyban befolyásolja a kedvemet, akár napokig is. Ellenkező esetben viszont napokig fülig ér a szám. Ebből eddig csak bajom lett, mert kinek kell egy olyan srác aki ennyire érzelmes? Lányok, kinek ? A másik az őszinteségem: még józanul is az vagyok, de ha iszok... Szóval értitek, ebből is csak hátrányom volt, mert ha a lánynak nem azt mondta amit hallani akart, hanem azt a mit gondoltam és meg is mondtam... Megváltozni nem tudok, mert ilyennek születtem, és bízom benne hogy egyszer egy lánynak tetszeni fog a stílusom.
Ez amolyan bevezető volt, most kitérek magamra.175 cm magas, de az átlagnál vékonyabb testalkatú vagyok a magam 58 kg-jával. Szőkésbarna hajamat tengerészgyalogos stílusban hordom. Szemem zöld, de szerintem ez most nem fontos. Külsőre nem vagyok egy Don Juan, de szerencsére többen is aranyosnak és helyesnek találnak.
Tehát elkezdődött az új év, nem voltam gólya, és lestem az elsősöket. Elég sokan voltak, ezért nem lehetett mindet megnézni egyhamar. Történt egyszer szeptember közepén, hogy matekóránk lett volna, de a tanár késett, kint álltunk a termünk előtt. És itt kezdődött minden: egy elsős osztály volt a mellettünk lévő teremben. Ahogy járkáltak feltűnt nekem egy helyes kiscsaj, akit, mint később megtudtam Hajninak hívtak. Nem tűnt így elsőre bombázónak, de nagyon helyes volt, kedves mosolya volt, ami nekem nagyon megtetszett. Szerettem volna vele megismerkedni, de megtudtam hogy egyrészt nem lakik hozzánk közel (ami nem olyan nagy hátrány, de nincs jogsim, buszok meg ritkán járnak arrafele), másrészt mert barátja is volt. Meg hogy nézett volna az ki, ha odaáll elé egy olyan gyerek, akit csak akkor előtte csak kevésszer látott hogy : - Szia Hajni, nagyon tetszel nekem...
Tehát ez reménytelen volt, meg nem is a rámenős stílusomról vagyok híres, ezért (sajnos) türelmes voltam, és megmaradtam a szemezésnél meg a nézelődésnél. Közben teltek a hetek és lassan már azon imádkoztam hogy az is jó lenne ha csak barát lehetne. Nemigen vagyok hívő ember, de a kérés megfogantatott: egy kósza csetelés közben vele futottam össze. Eleinte nem tudtuk hogy kik vagyunk, és én is a jó öreg csetes trükökket bevetve mondtam, hogy van barátnőm, ő meg "természetesen" mondta, hogy van barátja. Aztán miután kiderült, hogy a sulinkba járt, küldött magáról képet is, és akkor nagyot dobbant a szívem. Ez Ő!
Én marha, minek mondtam hogy van barátnőm, de már mind1... Rólam sajnos nem volt kép, de másnap mikor egyedül háttal állt a suli egyik folyosón lévő mosdójánál, odamentem hozzá. Rátettem finoman a két kezem a vállára, és azt mondtam :
- Szia Hajni!
- Szia. - mondta kicsit meglepődve.
- Velem cseteltél tegnap. - mondtam neki mosolyogva. Erre ő is elmosolyodott
- Aha. Ennek örülök, mert ahogy eddig látásból ismertelek, kedves fiúnak nézel ki. Ezt követően sajnos mennie kellett (a jó öreg szünetek sajna csak 10 percesek) de megbeszéltük hogy még fogunk dumcsizni a cseten is meg személyesen is. Adott puszit is az arcomra, ami nekem nagyon jól esett. El is mosolyodtam, amit lehet hogy észre is vett.
A következő napokban sokat csevegtünk, tulajdonképpen szimpatikusnak talált engem, aminek nagyon örültem. Ugyanúgy szerette az őszinteséget mint én, ezért is volt könnyű vele beszélni. Furcsamód, de arról hogy kinek milyen barátja illetve barátnője van valahogy nem esett szó. A szex mint téma viszont igen, amiről igaz hogy csak cseten, de legalább tudtam vele beszélgetni. Hozzá kell tennem, hogy ahol ő lakik, ott laknak unokatesómék is, és ezt kihasználva egy csendes őszi napon átugrottam és megbeszéltem vele egy csendes parkban egy találkát is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 03. 14. péntek 15:55
Jó volt.
#7 nova 2003. 08. 25. hétfő 04:54
Szerintem is jó történet, van eleje vége, semmi odanemillö rész, irhatnál többször,végre nem egy szánalmas kitaláció , bár hozzá teszem, hogy a fantáziák között is van életszaguan megirt Gratula!!
#6 Cs@by 2003. 08. 24. vasárnap 18:30
Jó kis történet! végre nem csak tömény PORNÓ van bennm hanem az érzelmekre fekteti a hangsúlyt,igaz lehetne részletesebb is.
#5 Bandesz 2003. 08. 24. vasárnap 12:15
Gratulálok!
Nagyon szép!
Irhatnál máskor is.
#4 Don José 2003. 08. 23. szombat 22:18
Egész jó, bár lehetett volna kicsit részletesebb, de tényleg egészen jó! Ha lehetne 7,5 , de így 8 pontocska!
#3 GabF 2003. 08. 23. szombat 18:53
Sajnos nem írtad le meddig maradtatok együtt mint szerelmi kapcsolatként. De ettől eltekintve szépen leírt volt. Csak sajnálom hogy nem maradtatok együtt.
#2 alex 2003. 08. 23. szombat 12:05
Nekem tetszik.Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2003. 08. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?