A lovaglás müvészete 1. rész

Szavazás átlaga: 6.23 pont (111 szavazat)
Megjelenés: 2003. április 4.
Hossz: 10 038 karakter
Elolvasva: 32 681 alkalommal
Csilla szívesen járt lovagolni. Hetente háromszor is elment edzésre. Ma is mint szokta, rögtön munka után egyenesen a lovas tanyára hajtott és kocsijával az istállók mögötti szabad téren parkolt. Ott voltak az öltözök meg a női zuhanyozó bejárata is. Sietett az átöltözéssel – gyorsan levetette könnyű nyári ruháját és testhezálló lovaglónadrágjába bújt, mely előnyösen rajzolta ki csípőjének és a feneke két izmos féltekéjének vonalait. Majd fekete a bőr lovaglócsizmákat húzta fel formás lábaira.
Felül egy szűk toppot viselt melltartó nélkül. Tudta, megbolondítja vele a fiukat, ha ebben a szerelésben látják lovagolni. Ilyenkor kemény mellei gyönyörű ringással követték a ló lépteinek hol lassú, hol meg gyorsabb ritmusát. Ez őt magát sem hagyta hidegen. Izgalmas érzés volt a fiuk mohó tekintetét testén érezni, tudni hogy fejtik le róla gondolatban az egyes ruhadarabot. De maga a ringó mozgás is erotikusan hatott rá: mellei himbálózása, a szétterpesztett lábai között mozgó nagy meleg állati test minden alkalommal felizgatták. Ilyenkór érezte, hogyan kezdenek megduzzadni a szeméremajkai a folyamatos dörzsöléstől és már rövid idő elteltével szépen be is nedvesedett az egész puncija. Lovaglás után ezért mindig friss bugyit kellett felvennie. Egy párszor már az is előfordult, hogy elfelejtett friss fehérneműt magával vinni az edzésre – ilyenkor "csóré fenékkel" tehette meg aztán a haza felé vezető utat.

Ma is a kedvenc lovával, Táltossal lovagolt ki. Először a már mindkettőjük által jól ismert erdei ösvényeken ügettek, hosszabb ideig. A mezőre kiérve aztán átváltott galoppba. Végül az utolsó kétszáz métert vágtában tették meg, szinte egybeforrva a loval. Ilyenkor teljes felsőtestével rá szokott dőlni és kezével át fogta a ló vastag, izzadt nyakát. Mellei az állat meleg bőrével érintkeztek a vékony anyagon keresztül. Mellbimbói keményen álltak, mint két kicsiny pénisz és érzékeny szenzorként továbbították ágyékába a dörzsöléskor keletkező erotikus "impulzusokat".

Ahogy megérkezett a fedett lovardához, rögtön belovagolt Táltossal az istállóba és hagyta, hogy az ott várakozó lovászfiú lesegítse róla. Ahogy a fiú hozzáért, érezte, hogy szinte süt a bőre, és hogy a fiú is megremeg az érintésétől. Aztán még egyszer búcsúként megsimogatta Táltos nyakát és a fejét, majd átadta a gyeplőt a fiúnak és elsietett a női zuhanyozó felé.

Ma olyan késön jött ki a telepre, hogy a női öltözőben már senki sem volt.
Minden ruhát ledobott magáról, vette a törülközőt meg a sampont és beállt a zuhanyozóban a meleg vízsugár alá. Még mindig tüzeltek lába között a lovaglás közben megduzzadt szeméremajkai. Hogy enyhítsen a lángoló érzésen, oda irányította a vízsugarat, de ezzel épp az ellenkező hatást érte el. A víz ütemesen masszírozta a punciját, ami még jobban felizgatta. Ekkor jobb kezével elkezdte egyre erőteljesebben simogatni a csiklóját – végül sportos lebarnult alakja több hullámban is megrázkódott a mélyen az ágyékából egész testébe kiáramló orgazmus hatása alatt. Hirtelen egy zajra lett figyelmes. A szemközti párás tükörbe pillantva meglátta hogy valaki a résre nyitott ajtó mögül figyeli. Úgy tett mintha a törölköző után nyúlna de hirtelen mozdulattal kitárta a zuhanyozó ajtaját. Peti állt ott, a lovarda tulajdonosának 14 éves fia, nyitott sliccel meredező dákóját még kezében tartotta.

– Hello Petikém! Csak nem leselkedtél? Meséld el mit láttál, meg mit csinálsz itt az ajtó mögött, akkor nem mondok el senkinek semmit.
– Ne haragudj rám Csilla... Már rég szerettelek volna levetkőzve látni, és amikor visszajöttem a sapkámért, amit itt felejtettem, megláttam, hogy egyedül mész be az öltözőbe. Gondoltam itt az alkalom, hogy meglesselek zuhanyozás közben.
– És mi ez itt a kezedben?
– A micsodám feldagadt a nadrágomban, amikor megláttalak és...

Csilla mindig vonzódott a fiatal srácokhoz. Izgatta a tapasztalatlanságuk, az hogy szinte reszketnek, ha csak megérinti őket egy nő, meg hogy olyan gyorsan felizgulnak és annyira hálásak egy kis szexuális élményért. Hirtelen ötlettel, mélyen a fiú szemébe nézve így szolt:
– Tudod mit Peti, most én leszek a
f
alf
ar
alf
ka
alf
s
, és büntetésből bekapom a "micsodádat" és lehet, hogy le is harapom.
A szót tett követte, és Csilla, úgy ahogy volt, meztelenül, vizesen leguggolt a fiú elé, két kezébe vette a keményen felálló fütyköst, és érzéssel fel és le kezdte húzogatni rajta a fitymát. Majd egy idő után szájához tartva nyelve hegyével körbenyalogatta a sötétvörösre dagadt makkot, és lassan beszívta a lüktető húst. A fiú mélyen lihegő légzése jelezte, hogy nagy élményben van része: életében először szopnak neki!
Csilla megfogta a fiú szabaddá vált kezeit, rátette őket vizes melleire, hadd legyen mit fogdosnia szegények menet közben. Majd letolta a fiú nadrágját a földig, és az így szabaddá vált fiúfeneket mindkét kezével markolászni kezdte. Közben fejét ütemesen előre-hátra mozgatva hagyta, hogy Peti nagyra nőtt hímvesszője ki-be csúszkáljon a szájában. Közben ajkaival és nyelvével is masszírozta a finom falatot.
Egyik kezével a fenekét másikkal meg a két tojását babusgatta. A szorgalmas munkának hamar meg is lett az eredménye, mert Peti egy hangos kiáltással is felérő nyögéssel torkig beledöfte dákóját Csilla szájába, amely ott több löketben nagy erővel el is sült.

Erre e jelenetre érkezett oda a fiú mit sem sejtő apja. A két főszereplő annyira intenzíven élte át a jelenetet, hogy nem vették észre, hogy közönségük is van. Csak amikor váratlanul felcsattant a taps, akkor ugrottak szét. De már nem volt mit szépíteni, tagadni a dolgon.

– Azonnal menj fel a szobádba, majd ott beszélek veled – szolt rá Tölgyesy úr a fiára, és hangjában érződött a visszafojtott harag.

Peti még a friss élménytől kivörösödött fejjel sarkon fordult, futólépésben hagyva el a tett színhelyét, miközben igyekezett nadrágjába begyömöszölni Csilla szájából egy pillanattal azelőtt kihúzott férfiasságát.

Csilla a szégyentől és az előző aktustól kétszeresen is kipirulva állt ott a negyvenes éveiben járó jólöltözött üzletember előtt meztelenül. A legszívesebben a föld alá sülyedt volna. Csak olyasmiket tudott dadogni, hogy:

– Szegény fiú, úgy fel volt izgulva...
– Én csak jót akartam...

De látta a férfi szemében, hogy ez nem hat rá, és a dolognak nem lesz jó vége.

– Idefigyelj, te kis kurva! Igaz, hogy a fiam már nemileg érett, de még
k
alf
is
alf
ko
alf
! És az, ami itt történt az egyértelműen bűncselekménynek számit! Biztos vagyok, hogy nem úszod meg 1 két év börtön nélkül. Most felhívom az ügyvédem, és ő majd perceken belül riasztja a hatóságot, akik még itt a helyszínen felveszik a tényállást. Addig nem mozdulsz innen!

Csilla nagyon megijedt, amikor látta, hogy a tulajdonos komolyan gondolva mondottakat, zsebéből előveszi a mobiltelefonját. Reszkető hangon könyörgésre fogta a dolgot:

– Dárday úr, az istenért ne tegye tönkre az életemet! Ha kiderül a dolog, repülök az állásomból! És mit szól majd a család, meg a haverek?! Elgondolni is szörnyű!

A férfi nem válaszolt semmit, a lány fejében pedig kétségbeesetten cikáztak a gondolatok, valamilyen mentő ötletet keresve.

– Nem tudnám valahogy másképpen ezt jóvátenni? Ha akarja egy hónapig minden este ingyen fogok dolgozni a lovakkal az istállóban. Nem, nem, akár egy egész éven keresztül, ha kívánja!

A férfi végignézett az előtte álló nedvesen csillogó testű meztelen lányon, látta sírásra görbült száját, kétségbeesésében összekulcsolt kezeit és megpillantotta a kezei fölött előbukkanó duzzadt félgömböket. Őszintén meglepődött a gyönyörködtető látványon. Nem értette, hogyan történhetett meg, hogy eddig soha nem vette észre, milyen ritka szép formájú, keményen előreálló mellei vannak ennek a lánynak. Majd lejjebb csúsztatva szemét a sima hason, a karcsú derékon a nőiesen szélesedő csípőkön át szeme Csilla vénuszdombján nyugodott meg. Csilla szégyenében önkéntelenül is összeszorította izmos combjait, így a dombocska a szokottnál is duzzadtabbnak hatott. A férfi újra elámult, hogy mennyire üde, szűzies, szinte kislányos a húszas éveiben járó lány rövid pihékkel borított ágyéka! Dárday kíváncsi lett a fenekére is, ezért egyszerűen ráparancsolt:

– Fordulj meg!

A lány zavarában szótlanul engedelmeskedett. Az így elé tárulkozó látvány a férfit teljesen kielégítette. A két feszes, húsos félteke tökéletesen beleillett az eddigi összképbe. Ilyen szép kiugró segge leginkább fiatal néger lányoknak van – gondolta magában – de azoknak vékony pipaszár lábuk van. Csillának viszont kisportoltak, izmosak voltak a combjai és formásak, bokája felé elvékonyodóak a lábszárai.

Dárday fel-alá járt egy darabig hősnőnk körül, látszott gondolkozik valamin. Aztán, mint akinek hirtelen ötlete támadt, gondterhelt arca kisimult és már szinte barátságosan közölte a lánnyal, hogy talán meg lehet oldani az ügyet házon belül is, feljelentés nélkül.

– Te magad kérted, hogy büntetésként dolgozni szeretnél nálam. Elfogadom ajánlatod. Sőt megelégszem egyetlen munkanapoddal is. Pontosabban mostantól holnap reggelig kellene, hogy rendelkezésemre állj. Baráti társaságot várok és szükségem lesz a közreműködésedre. Nem lesz nehéz munka, hisz csak az lesz a dolgod, amit úgy is szívesen teszel. Csak egy feltételt szabok: ha nem fogadsz szót az este folyamán akár egyetlen esetben is, akkor mégis kihívjuk a rendőrséget.

Csilla úgy érezte, hogy egy sziklányi kő gördül le a szívéről. Hálásan nézett a tulajdonosra és csak annyit mondott:
– Nagyon köszönöm uram. Mindenben rendelkezésére állok. Csak arra kérem, engedje meg, hogy telefonáljak haza, hogy ma nem fogok otthon aludni.

Miután ez megtörtént, Dárday odadobta a törölközőt a lánynak, majd kulcsával kinyitotta az öltözőből nyíló egyik ajtót. Egy ablaktalan kis helység vált láthatóvá, ahol a takarító személyzet a felmosó seprűket, vedreket, vegyszereket tartotta elzárva.

– Törölközz meg és várj itt rám!

Ahogy Csilla belépett a fülkébe, kintről a férfi rázárta az ajtót, majd csak annak távolodó léptei és egy ajtó csukódásának zaja szűrődtek be hozzá.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.23 pont (111 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. február 1. 23:47
#25
Bevezetésnek jó
1
én55
2021. április 17. 16:07
#23
Jó a kezdés.
1
z
zoltan611230
2019. április 26. 04:25
#22
Jó írás egézs jó.
1
f
feherfabia
2018. július 25. 06:29
#21
Egész jó!9P
1
a
A57L
2018. július 25. 04:18
#20
7 pontot bőven megér.
1
Andreas6
2017. november 2. 07:40
#19
Eddig jó, gondolom a továbbiakban keményebb lesz.
1
t
t.555
2017. augusztus 28. 03:16
#18
Egész jó történet!
1
i
ivol
2016. június 6. 18:43
#17
Érdekesen indult, talán a folytatás is hasonló lesz.
1
l
listike
2014. június 9. 07:19
#15
Elmegy.
1
tutajos46
2013. december 1. 08:06
#14
Jól kezdődik.
1
biharos
2007. június 28. 17:48
#13
Eddig jó, a folytatás selythető.....de azért lássuk csak!

8 p
1
rlz
2003. április 9. 13:20
#12
nem rossz
1
Flame
2003. április 5. 23:02
#11
Mikor jön a folytatás?
1
LinkViki
2003. április 5. 22:28
#10
nekem tetszett bár aszittem majd a lovászfiú megbassza és lovagolnak egy sort..:)mármint csilla a pasin:)hehe
1
TheChronic
2003. április 5. 20:14
#9
Tomi,olvastál te már ilyen stílusú,vagy inkább nézöpontú novellát? Mert szerintem nem.Teljesen mindegy,hogy az író ezt honnan tudja,a lényeg az erotikus történet.Ugyanemiatt lényegtelen a lovaglás hitelessége is,persze ez biztos zavarja azokat,akik lovagolnak.Én nem,ezért nekem megfelelt a leírás.
De azért izgi kis történet,ígéretes kezdés,nem?
1
Tomi
2003. április 5. 15:57
#8
Jo csak ki latta ezt?Honnan tudod hogy ez megtortent.Ki vagy azt is elarulhattad volna hogy te errol honnan tudol. meg a lovaglaskor nemerzed a lo meleg testet mikor rajta ulsz de amugy jo varom a folytatast
1
TheChronic
2003. április 5. 15:35
#7
A folytatás egy enyhén szado nagyszabású gruppen lesz...ugye? :D

~Peti áll a ház elött,szíve Csillába húzza öt~
1
Krisz
2003. április 4. 19:17
#6
Nem rossz, csak a lovaglásról nincs fogalma.
1