A+ A-

A fáraó kivánsága

A Dinasztia fennmaradása érdekében az ókori fáraók bármire hajlandóak voltak... bármire!
A lenyugvó nap fénye megvilágitotta Théba városát. A napsugarak fényében az egész város aranyszinben tündökölt. A templomok és paloták városa fénykorát élte, mióta a kilencedik dinasztia uralkodása alatt fővárosi rangra emeltetett. Virágzott a kereskedelem és a kézmüvesség, a megreformált katonaság pedig nemcsak a határoktól tartotta távol a barbár hordákat, de jelentősen kiterjesztette a birodalom befolyását keleti irányban.
Talhamon fáraó fejében ezen gondolatok cikáztak, miközben a várost figyelte. Aztán hirtelen egy lány felkacagott a háta mögött. Hátra sem kellett pillantania, tudta hogy a lánya, Nefretti az. A tizenhat éves leány birodalmának ékköve volt. Válláig érő barna haja remekül keretezte szép arcát, melyben talán a legfeltünőbbek hatalmas, mélybarna szemei voltak, melyek első pillantásra megigézték a legtöbb férfit. Aranyos orra alatt vörösre festett, telt ajkak húzódtak, melyek illettek szépen metszett álla fölé. Ajkai oldalán appró gödröcskék jelentek meg ha nevetett, ettől még ellenálhatatlanabbá téve a festői vonásokat. Alabástrom nyakát rubintal kirakott núbiai arannyaklánc ékesitette, mely leért a hatalmas kebléig, melynek alsó reszét is alig takarta az átlátszó selyemfályol, mely hasát már be sem boritotta. Legenda keringett a palota népének körében arról, hogy az öreg N’Daalo király csak azzal a feltétellel kötött békét Egyiptommal, hogy az akkor csak tizennégy éves hercegnő háromszor okoz neki örömet csak a melle és a szája segitségével. A legenda igaz volt, ám erről csak a fárao és lánya tudtak. Hasa feszes volt és karcsú, halványbarna bőre pedig izzadságtól ragyogott a forroságban. Széles csipőjét szintén selyemfátyol boritotta, ám annak vonalai még az egyre halványodó fényben is könnyen kivehetőek voltak. Nem túl hosszú, meztelen combjai erősek volta, míg apró bokáját három aranykarika ékesitette, meztelen talpa nesztelenül vitte a hercegnőt a trónterembe. Átfonta két szép karját a sovány, gondoktól korán megöregedett atyja nyakán, a füle mellé csókolt, igy a fáraó megérezte lánya bóditó illatát. Mielőtt megszólalhatott volna a lány aggódó tekintetével találkozott:
-Mi bánt atyám?
-A multon töprengtem... és a jövőn is. Atyáim felvirágoztatták a birodalmat, kihozva azt a káosz korából, én pedig nem tudom továbbadni a koronát erős kezekbe... Félek, nem élek már sokáig, hatvan évesen pedig már nincs kedvem új asszonyt keresni, hiszen eddig egy sem tudott fiuörökössel megajándékozni.
A lány tekintete részvétet sugárzott, azonban csak ennyit mondott:
-Mert eggyik sem tudta befogadni isteni magvad, hiszen alábbvalók voltak nálad. -Azzal felkönyökölt a trón kartámaszára, és sejtelmes mosoly kiséretében előredőlt, megcsókolva apja aszott arcát, hatalmas, telt keblei szinte kibuktak a laza fátyol tartásábol. A fáraó nem birta megállni, hogy ne vessen egy pillantást a gyönyör ezen két glóbuszára, melyek ingerelték tunikája tartalmát, és vágyat csöpögtettek szivébe. Eszébe jutott N’Daalo király és a lánya közötti aktus, amit végignézett. A lánya eszméletlenül jól használta ki testi adottságait. Akár a legjobb kurtizánok. Szemei lesiklottak a keblekről, a hasán át lánya ágyékára kalandoztak, fokozva a fáraó vágyát. Hirtelen felriadt lánya nevetésére, aki elkapta tekintetét, és megszólalt mézédes, a vágytól kissé remegő hangján:
-Tudod apám, bennem is megvan az istenek vére... Talán én tisztavérü fiuörököst adnék neked...
A fárao töprengett egy pillanatig. Egyiptomban nem volt ritka a vérfertőzés, apja, második Antef is nővérétől kapta örökösét, és szokás is volt igy megőrizni a vér tisztaságát. A fáraó azonban nem tudta rászánni magát erre. Bántotta a gondolat, hogy fájdalmat okozna lányának, és nem akarta ő leszakitani féltve őrzött ártatlanságának aranyvirágát. Arcáról eltünt a kéjsóvár mosoly, helyét a ismét a letargikus, távolba meredő szürkeség vette át, mely megrémitette lányát. A fáraó eltaszitotta őt magától, közben véletlenül lejjebb huzva mellén a fátylat, igy felsznre hozva a lánya bimóit is, melyeket nagy, sötétbarna udvar vett körül. A fáraó odanézett, fejét ismét elöntötte a vér. Egy pillanatra ismét végighordozta tekintetét lánya testén, mely a legtökéletesebb asszonyi test volt, amit valah látott. Erőt vett magán, és kisietett a teremből, magára hagyva a gondolataiba merülő lányát.
A szentélybe sietett, és leborult Hórusz szobra előtt. Órákig könyörgött hozzá, míg végül kimerülten egy kerevetre rogyott, és elaludt. Álmában két him oroszlánt látott, akik a falka irányitásáért harcoltak. Az egyik megharapta a másik mancsát, mire az sérülten lerogyott a földre. A másik már halálos ütésre emelte mancsát, amikor hirtelen előugrott egy fiatal nőstény oroszlán, és ráugrott a győztes nyakára, átharapva a légcsövét. Aztán megnyalta a sérült mancsát. Még aznap este párzottak, és a nőstény méhéből egy fáraó ugrott ki, aki arany páncélt viselt, és győzelemre vezette népét egy ismeretlen, félelmetes barbár nép ellen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Grimwald 2014. 12. 12. péntek 21:29
Készül a folytatás,melyben Antef,a hóditó kalandjait követhetjük majd nyomon...
#14 rockycellar 2014. 09. 9. kedd 19:42
9 pont
#13 listike 2014. 09. 9. kedd 06:54
Tetszett.
#12 sztbali 2014. 09. 8. hétfő 16:35
Nem semmi.
#11 Andreas6 2014. 09. 8. hétfő 12:08
Hehe.
#10 joozsi 2014. 09. 8. hétfő 12:03
"Nem sietett. Szilaj léptekkel átsietett a"
Ezt, és még pár hasonlót kihagyhattál volna. 10p.
#9 feherfabia 2014. 09. 8. hétfő 11:54
8P
#8 papi 2014. 09. 8. hétfő 09:38
Tetszik ahogy írsz.
#7 gyuri0926 2014. 09. 8. hétfő 08:49
Azért ez nem egészen így van (mármint meg volt a maga oka , amikor "vérfertőző" nemzésre is sor kerülhetett) , de történet izgalmasabb lenne , ha hosszabban leírtad volna az fiú-anya és az apa-lánya szexet .
#6 zsuzsika 2014. 09. 8. hétfő 07:42
Nem hiába hunyt el kettő gyerekkorában.
#5 Andreas6 2014. 09. 8. hétfő 07:18
És hány gyerek lett degenerált?
#4 Rinaldo 2014. 09. 8. hétfő 06:47
Szuper.
#3 zoltan611230 2014. 09. 8. hétfő 05:04
Jo
#2 veteran 2014. 09. 8. hétfő 04:31
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 09. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?