A lovaglás müvészete 2. rész

Szavazás átlaga: 6.84 pont (198 szavazat)
Megjelenés: 2003. április 8.
Hossz: 16 431 karakter
Elolvasva: 26 273 alkalommal
Körülbelül egy órát maradt Csilla egyedül a sötét kamarában. Egyszer csak lépések közeledtére lett figyelmes. A zárba megfordult a kulcs és kinyílt az ajtó. A lovász fiú állt előtte. A lány igyekezett takargatni csupaszságát, de nem sok sikerrel.

– A főnök küldött – szolt a fiú vigyorogva – velem kell jönnöd. Ezt meg tedd a nyakadba, hogy vezethesselek – ezzel kezébe adott egy nyakörvet. A lány hátat fordítva neki, a saját nyakába kötötte a bőrből készült örvet.

– Most meg be fogom kötni a szemed és hátrakötöm a kezed.

Miután ezt megtette, megragadta a
k
alf
ut
alf
ya
alf
ör
alf
v
végét és húzni kezdte maga után a bekötött szemű, meztelen Csillát. Csak a hűvös levegőből következtethetett arra, hogy elhagyták az épületet, és a szabadban járnak.

– Hova viszel Feri?
– Nem mondhatom meg, de mindjárt ott vagyunk.

A lány didergett, egész testét elöntötte a libabőr. Úgy két-három percig mehettek a szabadban, amikor megálltak, és hallani lehetett, ahogy egy ajtó nyílik ki előttük.

– Itt hozom, ahogy kérni parancsolta, főnök – hallotta Feri hangját.
– Jól van, elmehetsz – válaszolt Ferinek Dárday, majd a lányhoz fordult:
– Na Csilla itt a lehetőség, hogy jóvá tedd bűnödet. Ma a heti bridzs partink lett volna, de váratlan vendég érkezett a tengerentúlról, és ezért valami különlegességgel szeretnénk szolgálni neki. Te úgy is szeretsz lovagolni, hát az lenne az első feladatod, hogy egy szép akadályugratással gyönyörködtesd a vendég urakat. De ahhoz, hogy jól meg tudd ülni a lovat, elő kell készítselek egy kicsit. Állj terpeszállásba!

Csilla engedelmeskedett a parancsnak. Egyszer csak érezte, hogy megfogják a jobb mellét és egy másik kéz a lába közé nyúl. A férfi vazelint kent a vágatába, de nem elégedett meg ennyivel, hanem jól megmasszírozta a lány szeméremajkait, a csiklóját, és belenyúlt jó mélyen a hüvelyébe is, addig, amíg sűrűsödő lélegzetéből és egyre nedvesebb ágyékából meg nem bizonyosodott arról, hogy "fogadóképessé" tette punciját az elkövetkező feladatra.

– Ültessétek fel a nyeregbe – szolt a következő utasítás.

Érezte, hogy két oldalról erős kezek megemelik. Ketten a két peremen állva egy mélyedés fölé tartották, ahova már azelőtt bevezették a felnyergelt lovat. Lassan kezdték leengedni. Először lábaival érezte meg a nyereg széleit, majd lejjebb csúszva a ló meleg testét tapinthatta ki lábujjaival.
Feneke a nyereg érintésére volt felkészülve, de e helyett egy vastag valami az ágyékába hatolt. Mivel előtte Dárday felizgatta a lány punciját, a pénisz alakú tárgy simán csúszott be a nedves résbe. A meglepetéstől, meg attól hogy a vastag valami hüvelyét teljesen kitöltötte, egy pillanatra lélegzete is elállt.

Végül kiszabadították a kezét, majd újra odakötözték a nyereg elejéhez. Kétoldalt a lábait is megbéklyózták, hogy ne tudja kivenni a kantárból őket. Így felkészítve, bevezették a lovat s lovasát egy cirkuszszerű sátorformájú közepén található porondra. Ezt az épületet Csilla eddig nem ismerte. Dárday itt szokta lebonyolítani a bemutatókat, amikor értékesebb lovakat vett vagy eladott. Valaki végre levette Csilla szeméről a kendőt. A rá irányított fényszórók erős fényétől teljesen elvakulva körülpillantott. De csak árnyékként sejtette a porond felé fordított székeken ülő három-négy alakot.
A látvány lenyűgözte a társaságot: a fényben úszó kemény mellű, gyönyörű meztelen lány bőre fehéren világított – melyhez a ló teste sötét háttérként szolgált, pontosan kirajzolva a nőiesen gömbölyded vonalakat. A meglepetés tökéletesen sikerült. Az árnyékok székeikről felugrálva lelkesen tapsolni kezdtek.

– Uraim, felkérem önöket, foglalják el újra helyeiket. Örvendek annak, hogy ennyire tetszik a ló és lovasa. Megkezdhetjük tehát a licitet. Két tétre lehet most licitálni: a gyeplő vezetésére és a joystick kezelésére. A fődíjat a vacsora után sorsoljuk majd ki.

Egy gyors árverés következett. Végül is a kikiáltási ár háromszorosáért elkeltek a feladatok.

Egy magas fiatalember megkapta a hosszúra eresztett gyeplőt és egy hosszú ostort, olyat, amilyet a kocsisok szoktak használni. Egy idősebb, őszülő férfi meg odaülhetett egy pult mellé, ahol a távirányított vibrátor "kezelőközpontja" volt felállítva.

– Uraim, kezdődhet az előadás – adta meg a jelszót a házigazda.

A fiatal hajtó könnyedén rásuhintott a ló tomporára, és kezdte körbe vezetni a lovat. Először csak sima ügetésre fogta, de Csilla teste ettől is elkezdett fel és le mozogni a nyeregben, amitől a hüvelye az öt kitöltő műtárgyon ritmikusan le és fel csúszkált. Közben a távirányító kezelője bekapcsolta a készüléket, majd sorra kipróbálta a kezelőpanelre felirt funkciókat, hangosan kommentálva azokat:
– Körkörös mozgás – mondta, és megtekerte a joysticket. Csilla Halkan elsikoltotta magát, váratlanul érte a testében megmozduló valami, ugyanakkor a ki-be mozgással kombinált forgó mozgás érzékileg egyre jobban fel is izgatta.
– Most kipróbáljuk a vibrációt is! Látom a sebesség folyamatosan változtatható. Ahogy bekapcsolta a megfelelő gombot, egy igen alacsony frekvenciájú remegés zümmögött bele a lány nedves hasadékába, amitől egész alsó testét forróság öntötte el. A férfi felgyorsította majd újra lassította a vibrációt, amitől a lány mind hangosabban kezdte venni a levegőt. Végül már úgy lihegett mintha egy szerelmi aktus kellős közepén érték volna rajta a körben ülő férfiak, akik nagy tetszéssel fogadták az akciót, és hangosan biztatni kezdték a kezelőket:

– Ne kíméld!
– Mindent bele, fiuk!

A hajtó nem sokat kérette magát, és átvezette a lovat az akadályokhoz. Az akadályok nem voltak magasak, de így is elérték azt, hogy minden ugratásnál a műpénisz nagy lendülettel behatolt Csilla alsó felébe, hogy utána rögtön ki is csússzon onnan. Közben az ostor is szorgalmasan csapkodott, csípős végével minden alkalommal elérve Csilla fehéren villogó fenekét. Meglepetésére a hátsó felébe nyílakó fájdalom nem hogy csökkentette volna, még növelte az egyre erősödő kéjérzést alsó testében. Még soha nem verte meg senki, kézzel sem nem hogy ostorral. Az erős érzés számára teljesen új volt és elsöpört benne minden szemérmet. Már a második akadály után hatalmas orgazmus rázta meg a lóhoz szíjazott testét, amit hangos kiáltással kísért.
A "produkciót" nagy taps fogadta.
Utána a lány lába között elcsendesedett az izgató zümmögés. De csak rövid időre, mert a kezelő átadta a helyét a mellette álló úrnak. A hajtó is átadta az ostort egy újabb jelentkezőnek. A "tréning" újult erővel folytatódott, azzal a különbséggel, hogy az új hajtó ügyetlenebbül kezelte az ostort, így a csípős csapások már nem csak a Csilla fenekét, hanem a combjait, hasát is súrolták. A joystick kezelője pedig újabb gombokat fedezett fel, amiket rögtön ki is akart próbálni:

– Csiklómasszázs!

olvasta hangosan és rögtön el is tolta a nulláról a tológombot, aminek az lett az eredménye, hogy a nyeregből közvetlenül a műpénisz előtt beépített, legömbölyített rugalmas valami emelkedett ki, és előre-hátra mozogva, egyben a vibrátor remegését átvéve a lány csiklóját kezelésbe vette. Csillának ez volt egyik legérzékenyebb pontja. Utolsó barátjának köszönheti e felfedezést, aki először kényeztette orálisan a lába közét. Akkor derült ki, hogy szinte a falra tudott volna mászni izgalmában, amikor a fiú a csiklóját nyelvével masszírozta és szopogatta. Az intenzív kezelés, vesszőzés hatására Csilla már a következő orgazmus határán volt.

– Eject! – volt a következő gomb felirata. Nem volt magyar szöveg alatta, de nem volt nehéz kitalálni az általa okozott hatást: ahogy a kezelő megnyomta a billentyűt, erőteljes meleg vízsugár lőtt ki ütemesen a pénisz hegyéből Csilla hüvelyébe. A lány nehéz lélegzete ismét sikoltásra váltott és teste az élvezettől előbb megfeszült, majd egymásután többször is erőteljesen összerándult.

Csilla már egészen
k
alf
áb
alf
ul
alf
t
volt az átéltektől, a többször orgazmus teljesen alélttá tette. Végre befejeződött az "előadás", és kivezették vele a lovat a porondról. A közeli istállóban leoldozták a kezeiről és a lábáról a béklyókat, segítettek neki felállni a nyeregben, hogy így kihúzva magát a műfütyiböl leszállhasson a lóról. Utána ott állt a meztelen lány a három férfi között, kissé csapzottan, bár arcáról még mindig kielégültség sugárzott.

– Most segítünk neked lezuhanyozni, majd pihenhetsz egyet a második fellépésed előtt.

adta ki újra az utasítást a házigazda, majd intett az istállófiúnak, aki odavezette a lányt a gumicsőhöz, ahol a lovakat szokták lemosni. Kezeit magasan a feje fölé kinyújtva odakötözte őt egy fenti tartóoszlophoz. Aztán a két férfi elküldte a fiút törölközőért és szappanért, majd megengedték a vízcsapot, kézbe vették a két gumicsövet és két oldalról a meleg vízsugárral alaposan végigmasszírozták a lány testét. Ahogy a fiú megérkezett, elzárták a vizet, kézzel jól beszappanozták Csillát, különösen nagy figyelmet szentelve a lány alsótestének, a két formás fenéknek, elöl a vénuszdombnak és az erősen duzzadt szeméremajkaknak, és közöttük sejlö résnek. De a rugalmas melleket sem felejtették el beszappanozni, bár a síkos szappanlé miatt ezek ki-kicsúsztak az éppen soros férfi kezeiből. Utána hagyták, hogy a fiú a magával hozott törölközővel szárazra törölje Csillát és visszavezesse az előző rejtekhelyére.
A férfitársaság közben átment a társalgóba, egyikük szivart vett elő, a többiek meg cigarettára gyújtottak. Az inas
k
alf
on
alf
ya
alf
ko
alf
t
, sherryt vagy whiskyt töltött a poharakba. A szoba sarkában kártyaasztal állt, körülötte kényelmes bőr karosszékek. A vendégek a legújabb tőzsdei fejleményekről, a legutóbbi ügető eredményéről meg a másnapi időjárásról beszélgettek. Egy idő után a házigazda csendet kért, majd így szólt:
– Uraim! Bocsánatot kérek, hogy megszakítottam a társalgást, de szeretném, ha megbeszélnénk a mai este további lefolyását. A következő javaslatom lenne: elsőként következhet a kártyaparti – ahol majd fiatal női zsokénk kibicelni fog majd nekünk. Majd természetesen a vacsora, és akinek még kedve és energiája van, egy éjszakai hajtóvadászat.

A javaslattal mindenki egyetértett. Míg a férfiak lassan körülülték a kártyaasztalt, addig a háziúr elküldte az inast, hogy hozza be Csillát a rejtekhelyéről. Csilla kissé
k
alf
áb
alf
ul
alf
t
volt még, mert a sötét kamrában, a seprűk között ülve elaludt. Az inas nyakán a
k
alf
ut
alf
ya
alf
ör
alf
vvel
bevezette, és rögtön az ajtó melletti falnak fordította, így háttal állva a társaságnak, nem láthatta, csak hallotta őket. Ott álldogálva várt a háziúr további utasításaira.

– Terpeszállás! – szolt az első parancs.
– Hajolj előre!

A lány álltában előre dőlt, de úgy látszik nem egészen a férfi elképzelése szerint, mert a fenekén nagyot csattant a háziúr keze.

– Mélyebben, egyenes lábbal és fogd meg mindkét bokád!

Csilla engedelmesen követte a parancsokat, pedig tudta, hogy így teljesen feltárja legintimebb részeit az idegen férfitársaság előtt. De hát nem volt más választása. A megegyezés kötelezte, ki volt teljesen szolgáltatva Dárdaynak. Feneke a terpeszállás miatt kinyílt, mint egy Csilla és láthatóvá vált középen a duzzadt ajkú vágat, fölötte meg a kis sötét udvarú kerek nyílás. Megfeszült combjain még látszottak az ostor által rajzolt csíkok, csakúgy mit fenekének mindkét féltekéjén. Egy kéz valami síkos krémet kent a lábai közé, majd érezte, hogy valamit bevezetnek a hüvelyébe, és ugyanakkor a kisebbik lyukba is. A férfi egy kétágú vibrátort dugott be a nyílásaiba, majd felszíjazta azt a lány derekára. Utána Dárday a közeli bárhoz ment és egy jégkockával a kezében tért vissza.

– Most felállhatsz. Fordulj felém.

Csak most így kiegyenesedve vette észre Csilla, hogy milyen szép díszes aranyszínű a szíj a derekán. Ekkor a férfi a jégkockával a lány mellbimbójához ért. A hideg érintéstől a lány összerándult. A jéghideg dörzsöléstől mellbimbói megkeményedtek és előre meredtek. Dárday ekkor elővett a zsebéből két középen lyukas kerek arany lapocskát és ráillesztette azokat a lány mellbimbóira. A bimbók hegye épp hogy csak belefért a lyukakba, úgy kellett kihúzogatni őket, hogy szabadon láthatóvá váljanak.

– Nos ez lesz ma az estéi ruhád. Most meg térdelj le és mássz be a kártyaasztal alá.

A kártyaasztal szokatlanul nagyméretű volt és üvegből volt a lapja. Csilla az utasításnak engedelmeskedve négykézláb bemászott az asztal alá, ahol a négy játékos lábai vették körül.

– Uraim, most lejátszunk egy rövid partit, és a győztest a kisasszony orális jutalomban fogja részesíteni. Ugyanis nagyon ért hozzá, mondhatnám mestere a műfajnak. De elötte bemelegítésképpen megtisztitod a nyelveddel az uraságok cipöjét! De ha ez számodra túl alantas munkának tünne, beválthatod vendégenként egy-egy talpassal.

Csilla
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ónak
és egyben undorítónak érezte a feladatot, ezért rögtön a talpas mellett döntött, nem is sejtve mire adta beleegyezését. De egy pillanat mulva már megbánt mindent, amikor meztelen talpára sújtott a pálca. A fájdalom egész lényébe belehasított, lélegzete elakadt, hang nem jött ki a száján, csak hangtalanul tátogott. A néma ordítást végre sikerült legyőzze, és alig érthetően nyöszörögte:

– Könyörgöm ne, ne, inkább kipucolom a cipöket.

Eközben elkezdődött az első játszma. Az asztal alatt lány pedig nagy igyekezettel kezdte sorra lenyalogatni a körülötte ülő férfiak cipőjét.

Közben Dárday előkészítette az asztal sarkára a vibrátor távirányítóját, ami igen hasonlított ahhoz, amit a lovaglás alatt használtak. Ahogy bekapcsolta, Csilla összeborzongott. Meglepődve érzete, hogy a melleire tapasztott fém korongocskák is megremegnek, vibrálnak, és finom szúrásszerű érzést keltenek, mintha valaki csipkedné a mellrózsáit. Csilla mellei nagyon érzékiek voltak, ezért e váratlan "kezelés" máris beindított benne egy izgalmi állapotot. Közben a főnök bekapcsolta vibrátort is. Először a hüvelyébe süllyesztett vastag ágát zümmögtette, forgatta meg a lányban, végül a fenekébe dugott kisebbik vége kezdett remegni, mozogni a testében.
Az összhatás eredményeképpen Csilla ismét izgalomba jött és lihegve kezdte előre-hátra mozgatni formás fenekét az üveglap alatt. De a teszt befejeztével Dárday kikapcsolta a masinát.

Az első partit az amerikai vendég, egy közepes termetű kisportolt férfi nyerte el. Vidámat füttyentett és máris kigombolta nadrágján a sliccet és széttette a lábát, várva a megígért jutalmat.

– Most te vagy a soron – csapott a lány fenekére a háziúr.

A lány odacsúszott a nyitott nadrágú férfi lábai közé. A vendég ekkor benyúlt az alsónadrágjába és elővette már enyhén duzzadó, de még lefelé konyuló nemi szervét. Már így is jó hosszú és vastag darab volt. Mi lesz ebből, ha megnő – gondolta önkéntelenül is Csilla.

– Parancsolod a távirányítót hozzá?
– Persze, persze! Szerintem nagyon fontos a kölcsönösség, mai kifejezéssel élve az interaktivitás! – és rögtön beindította a lány különböző erogén zónáira irányított össztámadást.

Csilla egyik kezével megfogta a szeme előtt himbálózó meleg tagot, és masszírozni kezdte. A férfi farka mind jobban vastagodott, egyre keményebb lett. Ekkor a lány bekapta, és erősen szopni kezdte, élvezve, hogy nő a szájában a férfi nemi szerve. Amikor úgy érezte, hogy most már egy kemény dorong van a fogai között, kiengedte azt a szájából, és nyelvével teljes hosszában dédelgetni, nyalogatni kezdte a hímvesszőt. Eközben a férfi sem lazsált, nagy hozzáértéssel nyomogatta a gombokat, tekerte a joysticket a vibrátor távirányítóján, minek eredményeképpen Csilla mind jobban lihegett, vonaglott az üveglap alatt, a társaság többi tagjának nagy tetszésére. Most a lány újra bekapta, majd a makkot finoman rágcsálni kezdte, amitől a férfi felszisszent. Utána meg egy hosszabb ki-be sorozat következett, miközben a lány minden betoláskor igyekezett teljes hosszában lenyelni a férfi dorongját. Az amerikai vendég egyre mélyebbeket lélegzett, arca eltorzult az élvezettől. Csillát meg annyira felizgatták a fenekében és pinájában forgó-morgó vibrátorok és a mellbimbóit stimuláló csípések, hogy már ő is nagyon közel került az orgazmushoz. Végül nagy kiáltások közepette több hullámban elsült a vendég farka, és a lánynak is sikerült elérnie a csúcsot és remegve összeomlani a férfi lábai előtt. Hátára fordulva megpróbált kinyújtózni. Verejtékező mellkasát a mély lélegzetek még sokáig fel-le mozgatták, csak lassan csitulva el.

De nem sokáig tudott így pihenni, mert aléltságából egy, az ágyékát ért könyörtelen vesszőcsapás brutálisan visszahozta a kegyetlen valóságba.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.84 pont (198 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2022. január 1. 08:57
#33
A szadizmus nem kellene. Különben hibátlan.
1
én55
2021. április 17. 16:16
#32
Jó lett ez is.
1
z
zoltan611230
2019. április 27. 03:48
#31
Ez Jób ..
1
a
A57L
2018. július 25. 04:19
#30
Ez még jobb lett.
1
Andreas6
2017. november 2. 07:50
#29
Semmiképpen nem hetero a történet, és nem is igazi s/m, mert az mindkét fél beleegyezésével és örömére történik, viszont kimeríti az erőszak fogalmát, és az sem mentség, hogy a lány élvezett.
1
t
t.555
2017. augusztus 28. 03:20
#28
Szerintem ez egy nagyon jó történet!
1
i
ivol
2016. június 6. 19:22
#27
S/M-s része nem volt nagyon durva és eléggé jól kijött az erotikus oldala. Persze én se élvezem az S/M-t főleg igaziból nem. Azért nem volt rossz.
1
l
listike
2014. június 9. 07:24
#25
Ez undorító.
1
tutajos46
2013. december 1. 08:10
#24
Nagyon tetszik.
1
adjad
2010. január 21. 12:06
#23
Kérünk még ilyen jo töténeteket!
1
Tábornok
2009. december 31. 01:41
#22
JOÓ!
1
hat en
2006. augusztus 21. 22:03
#21
nem rossz de egy kicsit hosszu 5 pont
1
ilona torok
2006. augusztus 21. 22:01
#20
nem rossz de egy kicsit hosszu 5 pont
1
lovas csaj
2006. március 24. 18:51
#19
lovas világnak elírtam.amugy így igaz a kengyelben van a láb, legalább tájékozódhatnál előtte
1
lovas csaj
2006. március 24. 18:50
#18
14éve lovaglok,lovam is van, ki kell ábrándítsak mindenkit a lova világnak ezekhez semmi köze nincsen.Max a férfiak képzeletében...
1
Lovas Pista
2004. november 19. 01:54
#17
Idiota! A lovas laba nem a kantarban van, hanem a kengyelben!
1
kiuka
2004. augusztus 1. 16:25
#16
hát én először olvastam itt történetet de a dákom állt végig mikor olvastam :D nemtom milyen a pontozás de én 10 pontot adok:D
1
Salix
2004. július 21. 10:41
#15
Remelem, hogy ilyen "kütyüket" nem fognak piacra dobni, mert akkor a ferfiaknak annyi...
1