A+ A-

A rejtelmes bolygó 1. rész - A landolás

A Thunderstar 666 jelzésű felderítőhajó tűhegyes orra hatalmas tüskeként fúródott ki a csillagközi ködből, amikor belépett a TÖRPE MÉRGE nevű rendszerbe, hogy megkezdje útja utolsó szakaszát a Gliese581c nevű bolygó felé. A hajót a SpaceCorp küldte, hogy vizsgálja meg az élet lehetőségeit ezen a planétán, amelyről csak annyit tudtak, hogy általában 20 fok van rajta és néhány nagyobb tenger. A Társaság bizakodott, hogy néhány éven belül a telepeseik megkezdhetik a költözködést.
A hajó kapitánya, Escobar a csillagtérképei fölött ült és kávét kortyolgatott. Escobarnak dús szexis szakálla volt és izmos teste. Nagy tudással rendelkezett és a nők is bolondultak érte, ha kiszállt a hajójából egy-egy űrkikötőben és kinyújtóztatta kisportolt barna testét.
Escobar megállapította, hogy úgy 40 parsecre járnak a bolygótól. Pillanatokon belül odaérnek, ha nem csökkentik a nyomást a hiperhajtóműben. A kapitány elégedett volt.
Escobar mellett a navigátor, Paolo ült, aki a hajó ablakán kibámulva éppen a 581b jelzésű óriásbolygó felszínén kavargó színekben gyönyörködött. Ő is tudta, hogy hamarosan belépnek a Ruhl-övbe, ahol az előzetes szinapszis kisbolygókat jelzett. Ezért Paolonak, aki egy szikár, jóvágású úriember volt, hamarosan be kell majd kapcsolnia lézeres porított, ami speciális technikával bezúzza a hajó elé kerülő esetleges törmeléket.
A hajón tartózkodott még két hölgy is, Klaudia és Jeanne, akiknek nem volt nagy mellük, mert az űrszabályzat ezt tiltotta de feszes seggük volt és nagy agyuk. Ők voltak a gépészek, izmos karjuk gyakran fénylett az olajtól, és ez nagyon szexissé tette őket. Escobar és Paolo kívánták a nőket, de egy-két szerelőtéri orális huncutkodásnál sosem történt több az utazás alatt.
Escobar felállt a konzol mögül, és lehajolt, hogy megtapogassa a bokáját. Combizmai közben megfeszültek és látszott milyen kemény a segge. Klaudia kipirult arccal, halkan kuncogott, de senki nem vette észre.
- Hamarosan leszállunk - dörmögte Escobar érzéki hangján. Hátravette a fejét, mert egy spanyolos tincs a homlokába hullott. Az izmok megfeszültek barna nyakán. Klaudia benedvesedett.
- Igenis! - felelte Paolo és bekötötte a biztonsági övét.
Jeanne, aki most épp fehér minit viselt, újabb csésze kávét hozott a kapitánynak, aki közben kibújt az uniformisából, hogy szkafandert húzzon. A csésze megremegett a lány kezében. Ő is látta, hogy milyen kemény feneke van Escobarnak, sőt most hogy csak egy egyszerű selyemalsó volt rajta, azt is megállapíthatta, mennyire két egyforma szép gerezdre osztja a férfi popsiját a középen végigfutó árok.
- Tessék - nyújtotta oda félénk hangon a kávét a kapitánynak, aki felhörpölte majd böfögött. Aztán kaján mosollyal Jeanne fenekére csapott.
- Ti is készülődjetek lányok. A gravitáció mindjárt szívni kezd.
Hamarosan a lányok is vetkőzni kezdtek, most a férfiak bámultak falatnyi kis bugyikba préselt puncijukat. Paolo, aki nem volt akkora hím, mint Escobar, elképzelte hogy felnyársalja Klaudia kis pinusát és közben a fülébe nyögi hogy szereti. Escobar Jeanne-ra gerjedt be, szerette volna kinyalni aztán berakni a seggébe. Izgatta a tudat, hogy a lány is szívesen venné ezt.
Hamarosan azonban felkerültek a testükre a szkafanderek, amitől teljesen elformálódtak és a férfiak görcse alábbhagyott. Most már teljes mértékben a tudományos tényekre tudtak koncentrálni.
A Thunderstar 666 közben belépett a Gliese581c légkörébe. A hajó megremegett.
- Paolo, mit mutat a nyomásmérő? - kérdezte száraz, hivatalos hangon.
- Hát, kvadrál, de úgy 6 pszí kábé, meg negyvenöt bar.
- Függesztett GRAP-vezérlés?
- Rendben.
- Szivattyútartályok?
- Öt mínusz négy.
- Oké.
Escobar a lányokhoz fordult.
- Klaudia, betömted a lyukat a hajó köldöknyílásán? Az Alfa Centauri óta szivárgott.
A lány arca verejtékezett a sisakban, és az egész teste tüzelt, úgy válaszolt:
- Természetesen.
Escobar elégedetten bólintott.
- Akkor hát pályára állok. Paolo, számítsd ki az ívet. Nyolcvan fokban ereszkedünk. Mi van most alattunk?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.75 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2018. 01. 8. hétfő 07:29
Nagyon gyenge. Ennél sokkal jobbakat olvastam már tőled.
#8 deajk2008 2016. 12. 6. kedd 09:31
Nem rossz... Ez 8p lett
#7 zsuzsika 2016. 02. 12. péntek 07:10
Nem tetszett.
#6 papi 2013. 11. 18. hétfő 12:07
Nem rossz
#5 A57L 2013. 08. 12. hétfő 04:18
Elmegy.
#4 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 21:01
jó kezdés
#3 sihupapa 2008. 11. 21. péntek 20:03
jó ez ne fanyalogj
#2 Tüse 2007. 07. 19. csütörtök 10:33
Egy kérésem lenne. Ezentúl a fiókodnak írjál! Mindenkinek jobb lenne.
#1 Törté-Net 2007. 07. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?