A+ A-

A rejtelmes bolygó 2. rész - Tengeri hancúr

1
A legénység bizonytalan léptekkel haladt végig a hajó rámpáján. A sűrített cirkongázzal működő ajtó végül feltárult, és Escobar, kezében a mexikói zászlóval a bolygó földjére lépett.
- Ezennel birtokba veszem ezt a bolygót hazám nevében! - rikoltotta, és beleszúrta a zászlórudat a rózsaszín homokba. A lobogó meglibbent a szélben, és felemelően susogott.
- Vegyétek le a sisakot - mondta a kapitány.
- Tutira jó itt a levegő? - érdeklődött Klaudia bizonytalanul.
- A műszerek nem csalnak, aztán Escobar, hogy jó példával járjon elől, letépte az azbesztmaszkját, és mélyet kortyolt a bolygó levegőjéből. Elégedetten vigyorgott hófehér fogaival, amivel a nőkre újabb mély benyomást tett.
- Te olyan bátor vagy - suttogta Klaudia.
- Semmiség. Elég nagy itt a pára, de jó a levegő - nevetett Escobar.
Mindannyian levették a sisakot és a szkafandert is. Körülnéztek.
A sziget olyan volt, mint egy túlexponált felvétel egy trópusi szigetről. A fák alakja idegen volt, de a tenger, a part és az ég stimmelt, a színüket kivéve. Ennek ellenére ez egyértelműen egy lakható világnak tűnt.
Paolo volt az egyetlen, aki nem lelkesedett túlságosan. Ennek az volt az oka, hogy félt a tengertől. Gyerekkorában nővérét egy óriási mutáns homár falta fel a Moszkitó-parton, öt évvel a tragikus Costa rica-i atomkatasztrófa után. A nyolcéves Paolo végignézte, hogyan falja fel az undorító szörny sikoltozó 17 éves testvérét, akiről a homár letépte a bikinijét és a lábait, majd elfogyasztotta az egész testét.
A navigátor megborzongott, és megállt a hajó mellett. Nem akart közelebb menni a parthoz, amit óriási sárga hullámok ostromoltak.
A legénység másik három tagja azonban a szabadság érzésétől megrészegülve - végtére is majd öt évet töltöttek a szűk Thunderstarban -, és minden óvatosságot feledve, kacagva ledobálta magáról a ruháit, és meztelenül táncolni kezdtek.
Paolonak felállt a fasza, ahogyan a nőkre nézett, akiken már bugyi sem volt. Jeanne hátsója különösen vonzó volt, amikor előrehajolt, látszott a barlangja, sőt az is, hogy csillog a nedvességtől. A lány teljesen borotvált volt, ellentétben Klaudiával, aki gusztusos, fazonírozott csíkot viselt.
A navigátor látta, hogy a két nő teljesen rá van akadva Escobarra, aki közben kibújt a selyemalsójából, felfedve 23 centis kopasz és metélt farkát. Jeanne nem tudta türtőztetni tovább magát, megragadta a hímtagot, és a vízhez vonszolta a férfit. Klaudia is követte őket, a kapitány széles hátát simogatta, amin huzalokként rángtak a kidolgozott fűrészizmok.
Paolo nem akarta látni, Escobar hogyan hágja meg a nőket. Inkább visszatámolygott a hajóba, szédelegve a kangörcstől. Tudta, valakinek a műszereket is figyelnie kell, ki tudja, mi történik. Az, hogy ez a sziget ez új Mallorca, még nem jelenti azt, hogy ne veselkednének rájuk veszélyek. Miközben a konzol mögé ült, a navigátor büszke volt magára, amiért ilyen felnőttesen viselkedik.
Farka azonban kitartóan lüktetett a nadrágjában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.67 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2016. 12. 6. kedd 09:33
Nem annyira lett rossz... 9p
#3 papi 2013. 11. 18. hétfő 12:07
Nem rossz
#2 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 21:06
kicsit elnagyolt
#1 Törté-Net 2007. 08. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?