A+ A-

Los Angeles-i nyár 1. rész

Edit és Ági már nagyon rég ismerték egymást, még szakközépiskolából, ott lettek barátnők. Férjeik ugyanannál a szoftverfejlesztő cégnél dolgoztak. Sokszor voltak együtt nyaralni, síelni és gyakran közösen kísérték el férjeiket üzleti megbeszélésekre, szakmai konferenciákra. Most is épp egy két hónapos útra mentek férjeikkel Los Angelesbe, amelyet ők nyaralásnak tekintettek, mert míg a fiúk dolgoztak, előadásokat hallgattak és tartottak, ők ketten megnézték a látni valókat, vásárolgattak, kirándultak a környéken és egésznap sütették a hasukat.
A medence partján napoztak. Hiába ismerték egymást már vagy tíz éve, ahhoz túl szemérmesek voltak, hogy egymás előtt akárcsak félmeztelenül is napozzanak. Így aztán mindketten bikiniben feküdtek a nyugágyakban. Edit magas, vékony, kis mellű, szőkésbarna volt. Két melle, mint két közepes alma.
Ági viszont majdnem hogy az ellentéte. Kicsit alacsonyabb, kicsit teltebb, de nem kövér, fekete hajú és mellei is nagyobbak voltak, mint Editnek. Úgy kétszer. De ezen méret különbségek ellenére nagyon jól megértették egymást. Szinte mindenben azonos volt az ízlésük. Ugyanúgy szerették a szép ruhákat, a finom parfümöket és ugyanúgy szeretek bulizni is. Tehát ott feküdtek a medence mellett és élvezték, ahogy a napsugarak végig nyaldossák testüket. Editen egy fekete - fehér tűpöttyös bikini volt, ami igazándiból nem sokat takart, hiszen a melltartó része csak épphogy eltakarta gomb nagyságú mellbimbóit, a bugyi pedig egy igen merészen szabott tanga volt, amely elől egy kis háromszög volt, hátul meg csak pánt. Ági a tegnap vásárolt amerikai zászló mintás kétrészest viselte. Ez szintén igencsak vadító volt, hiszen mellei ki akartak robbanni az őket fogva tartó börtönből. A tanga, mert Ági is azt viselt, pedig szintén iszonyú jól állt neki.
Mindkettőjük köldökében egy kis piercing volt, amit egymásnak vettek még egy régebbi nyaralás alkalmával. Edit valami romantikus könyvet olvasott, legalábbis Ági ezt gondolta a borítóból ítélve.
Rózsaszín volt. Ő épp kedvenc rock bandájának legújabb albumát hallgatta a discman - jén. Lehunyta szemét és azt képzelte ott van ő is a koncerten és tombol. Így
napozgattak egész délelőtt. Egyszer csak Edit felállt és azt mondta:
- Bemegyek egy kicsit. Rendbe szedem magam, lehet, hogy letusolok.
Ági viszont egy szót sem hallott, hiszen a fülhallgató rajta volt és mivel szemét is behunyva tartotta észre sem vette, hogy barátnője bement a házba. Ám nem sokára vége lett a CD - nek és érezte, hogy hívja a természet. Így aztán ő is bement a házba, közben észrevette, hogy Edit sehol.
Gondolta, biztos bement és lefeküdt egy kis délutáni sziesztára. Ahogy beért egy kicsit megborzongott, mivel bent a klíma jóval hűvösebb volt, mint kint. Ettől mellbimbói egy kicsit megkeményedtek, de ő nem törődött vele. A nappaliból meglátta, hogy a konyhában nincs rendesen becsukva a hűtőszekrény ajtaja, ezért oda ment és becsukta, de előbb kivett magának egy coolert, arra gondolva, milyen jól fog esni, majd a pisikélés után, ha megint kimegy a medencéhez. Elindult hát a WC felé. Amint beért rögtön lehúzta a piciny tangát és leült a WC - re.
Amikor már megindult a folyam, akkor gondolt bele, hogy miért nem a fürdőszobába ment inkább, hiszen ott is van egy ülőke és van csap is, ahol kezet moshat, és ha akar le is tud zuhanyozni. Amikor végzett és megtörölte magát érezte, hogy az a tus nem is olyan buta ötlet, hiszen rendesen le volt izzadva lent is. Na akkor irány a fürdőszoba, hiszen úgyis csak ott tud kezet mosni, és ha már ott van le is tusol. El is indult és ekkor még nem sejtette, hogy ezek után olyan dolgokban lesz része, amit soha nem fog elfelejteni.
Kicsit el volt bambulva, és ahogy benyitott csak arra lett figyelmes, hogy Edit egy óriásit sikít. Nem tudta mi a baj, hiszen sehol sem látta Editet. Körülnézett, és csak akkor vette észre, hogy az ajtó mögött ott áll barátnője anyaszült meztelenül. Hirtelen ő is nagyon zavarba jött és csak bámulta a pucér lányt és még a szája is tátva maradt.
Ekkor látta először ruhátlanul Editet. Nagyon meglepte, hogy a lány puncija teljesen kopasz. Kb. fél percig álltak meredten egy mással szemben és egyikük sem tudott megszólalni. Aztán végül Edit szólalt meg:
- Kérlek, ne bámulj annyira és menj ki szeretnék felöltözni.
- Oké! - mondta még mindig kábán Ági. Kezet mosott és kiment.
Két - három perc múlva Edit is kijött felöltözve. Ági ott állt fürdőszoba ajtó mellett és meredten nézett maga elé. Amikor a lány kijött, Ági nem szólt semmit csak bement és becsukta az ajtót maga mögött. Épp melltartóját készült kikapcsolni, amikor nyílt az ajtó és barátnője megszólalt:
- Most mit csinálsz, az előbb már megmostad a kezed?
- Én is le akarok tusolni, mert kicsit kimelegedtem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.57 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2018. 01. 12. péntek 07:13
Bevezetésnek jó.
#11 vakon53 2016. 01. 23. szombat 10:56
Várom a folytatást.
#10 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:06
Nem rossz.
#9 papi 2014. 01. 8. szerda 21:07
Nem rossz
#8 Hentailover 2003. 04. 18. péntek 23:38
Nem is tudom, de az azért meglepő, hogy:
a. 10 éve ismerik egymást, és ennyire szégyenlősek
b. véletlen megleséstől, szemérmességtől egy pillanat alatt el lehet jutni a majdnem leszbikus szexhez.
c. egyet kell értenem Madafaka-val
d. és még vmi: mióta szemérmes a tanga?
Na mind1. Kezdésnek nem rossz. 5 ponty
#7 TheChronic 2003. 01. 20. hétfő 00:03
Masterboymindenre hat pontot adsz...komolyabbnak gondoltalak!
A történet nagyon jó,a szégyenlösség nem logikai hiba,bárki lehet ilyen! A lényeg,hogy megszabadultak a gátlásoktól...:-D
#6 Penge 2003. 01. 1. szerda 02:33
...
#5 masterboy 2002. 12. 31. kedd 04:47
madafaka rátapintott a lényegre! ez egy igen gyenge pontja a törté-netnek!mindettöl eltekintve a folytatás érdekelne! kezdésnek nem volt rossz...6pont...
#4 Madafaka 2002. 12. 31. kedd 02:38
Agi a fitness utan nem szokott zuhanyozni, hogy ennyire zavarja, ha egy no latja meztelenul?
Nagyon gyenge tortenet.
#3 Podjebrad 2002. 12. 31. kedd 01:13
szintén
#2 Korgyé 2002. 12. 30. hétfő 10:27
Semmi
#1 Törté-Net 2002. 12. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?