A+ A-

Los Angeles-i nyár 2. rész

Másnap reggel miután a fiúk elmentek dolgozni, a két lány ismét elment vásárolni a belvárosba. A Sunset Boulevard - on betértek egy fehérnemű boltba és vettek maguknak egy - egy szuper szexi fehérneműt. Edit egy csupa csipke kétrészest vett, Ági pedig egy majdnem átlátszó bodyt.
Miután hazaértek átöltöztek fürdőrucira, és megint kifeküdtek napozni. Mindkettőjük fejében a tegnap délután történtek jártak, de egyikük sem volt olyan bátor, hogy azt megemlítse a másiknak. Editen egy leopárd mintás bikini volt, Ágin viszont egy két - fehér csíkos egyrészes. Most mindketten olvastak. A nap nagyon erősen tűzött, ezért Edit úgy döntött úszik néhány hosszt, hogy felforrósodott teste lehűljön. A víz remek volt. Se nem hideg, se nem meleg. Pont ideális volt, hogy a vékony lány felfrissüljön. Amikor kijött a vízből nem törülközött meg, mivel a nap pár perc alatt teljesen megszárította.
- Mi lenne ha monokiniznénk? - kérdezte Edit
Ági kicsit meglepődött, hiszen a tegnapi nap előtt egyiküknek sem jutott eszébe az, hogy egymás előtt levetkőzzenek. Most pedig Edit azt javasolja, hogy monokinizzenek.
- De hát rajtam egyrészes van, abban nem lehet.
- Akkor vedd le az egészet. - vágta rá Edit, aki szintén meglepődött saját válaszán.
- Na azt már nem. És ha jön valaki és meglát?
- Ugyan már kijönne? És különben is az egész kert körül van kerítve sövénnyel.
- Az igaz, de akkor is jöhet valaki. - mondta Ági és körül nézett és látta, hogy a kert körül kb. 2 méter magas sövény van.
- Na ne csináld már, csak nem előttem szégyelled magad? Hisz tegnap már láttalak meztelenül, és különben is szeretnék a bikini alatt is szép barna lenni, mert nem valami szép, hogy ha látszik a fürdőruha nyoma.
- Hát nem is tudom... Rendben, de akkor te is, leveszed a bugyit is.
- Oké. - felelte Edit és már kötötte is ki melltartójának pántját. Cicijei megkönnyebbülten sóhajtottak fel, amikor végre a szabadban lehetek.
Ági még egyszer körül nézett és ő is elkezdett vetkőzni. Szinte egyszerre lettek kész és ott álltak egymás mellett teljesen pucéran. Ági megint elképedve nézte barátnője kis lányos testét. Mellei kicsik voltak, puncija pedig kopasz, ha nem lett volna olyan magas mindenki egy kis csitrinek nézte volna, mert arca is olyan kis lányos volt és haját is hátul egy lófarokban hordta. Edit sem tudta levenni róla a szemét, hiszen őt pedig Ági méretes mellei ejtették fogságba. Egy darabig csak némán álltak egymással szemben. Végül Ági szólalt meg:
- Bekened a hátam, ha szépen meg kérlek?
- Hogy mi? Ja persze. - válaszolta zavartan Edit, hiszen annyira elmerült Ági kebleinek bámulásában, hogy nem is hallotta mit kérdeztek tőle.
Ági hasra feküdt és várta, hogy kis barátnője bekenje őt napolajjal. Edit oda ült mellé és először a tenyerébe öntött egy kicsit, majd elkezdte kenegetni a lány hátát. Nagyon izgató volt számára, hiszen még sosem csinált ilyet, pláne nem meztelenül. Ahogy olajozta Ági lapockáját és hátát akarva, akaratlanul hozzá - hozzá ért a lány melléhez oldalról.
- Ülj a popsimra, - mondta Ági. - ne félj, elbírlak!
Edit kicsit meglepődött, de átrakta egyik lábát a lányon és ráült annak fenekére. El sem akarta hinni, hogy Áginak milyen feszes feneke van, mert amikor ráült az egy kicsit sem veszített formájából. Csak most gondolt bele, hogy kopasz puncija teljesen hozzá nyomul barátnője popsijához. Ettől nagyon felizgult és észrevette, hogy mellbimbói kezdenek megkeményedni. Lágyan kenegette Ági hátát és derekát, aki ekkorra már szintén nagyon fel volt húzva, de ezt nem mutatta, ne hogy barátnője félelemből abbahagyja az olajozást. Edit, amikor végzett Ági hátával megkönnyebbülten állt volna fel, de barátnője rászólt:
- És a lábaimmal mi lesz? Ja és a fenekem sem szeretném ha leégne.
Edit visszaült a lány mellé, ekkor látta meg, hogy punci nedvei összekenték Ági popsiját. Gyorsan oda csurgatott egy kis olajt és elkezdte szétkenni két kezével. Keményen markolászta barátnője feszes fenekét, de mindezt úgy téve, hogy a lány csak azt higgye, masszírozza. Elindult lefelé a combokat olajozta. Egyre jobban érezte, hogy punikája tocsog nedveitől, de most nem hagyhatta abba. Ahogy haladt a lány térd, majd bokája felé óvatlanul be - be nézett Ági lábai közé, mert az úgy feküdt, hogy lábai kissé nyitva voltak. Egyszer csak meglátta, amit régen sejtett, barátnője puncija alatt csurom nedves volt a törülköző. "Ezek szerint ő is nagyon élvezni, amit csinálok" gondolta. Amikor végzett egy hirtelen gondolattól vezérelve megpuszilta Ági fenekét.
- Kész vagy. - mondta és ő is lehasalt a nyugágyára.
Ági megremegett, amikor Edit megpuszilta és egyetértett barátnőjével. Tényleg kész volt. Edit leterítette törülközőjét a medence partjára és rá hasalt. Kicsit várt, majd kérdőre vonta Ágit:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2018. 01. 12. péntek 07:20
Jó volt, csak a helyesírás gyenge.
#9 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:05
Egész jó történet.
#8 Bratyó 2003. 04. 14. hétfő 20:18
Márcsak a folytatás hiányzik.
#7 masterboy 2003. 01. 21. kedd 01:59
valoban hiányzik valami...ÉN! :))
valoban nagyon jo kis story! 9 pont
#6 miyagi 2003. 01. 20. hétfő 14:48
sirály,
bár valami hiányzik belőle
10p
#5 TheChronic 2003. 01. 19. vasárnap 23:42
Na ezt kéne fényezni,emberek! Fantasztikus!! Vannak helyesírási hibák,de azért nem büntetünk.Top10!! :-D
A legjobb,hogy a hasonlatok,meg leírások sem törik meg az élvezetet!
Csak kerülne elém két ilyen "fagyi" ... :-D
Folytatsd,baby!!!
#4 Sky 2003. 01. 18. szombat 23:01
Egesz turheto volt... A szerzonek uzenem, talaljon ki valami ERDEKES folytatast, es ne egy unalmas Hazajonnek-A-Ferjek-Oszt-Gruppen - szeru klisevel kapraztasson el bennunket. 6 pont
#3 2003. 01. 18. szombat 17:43
Azért van még mit tanulni a szerzőnek.
#2 zso 2003. 01. 18. szombat 14:01
basszus ez valami
#1 Törté-Net 2003. 01. 18. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?