A+ A-

Szerelmi bánat elleni orvosság

2010. novemberében két év együttjárás után szakítottam barátnőmmel. Azonnal rávetettem magam a netre, hogy keressek valami normálisabb csajt, de nem igazán jött össze. Diszkóból már kinőttem(37 éves voltam), ez az út nem volt már járható, meg amúgy sem szeretem ezt a mai, modern zenét... Egyelőre jegeltem a témát... Év vége felé kivettem a maradék szabimat, és 27. - én, hétfőn átmentem a szomszéd városba, valami jó akciófilmet beszerezni. A 007 - es ügynök(James Bond) akkori aktuális kalandjára fájt leginkább a fogam, márcsak azért is, mert a sorozat összes többi filmje megvolt már. Megvettem a legújabbat is, aztán visszamentem a buszpályaudvarra. Volt még jó háromnegyed órám, így beültem a pályaudvar melletti kocsmába, és kértem egy sört, meg egy felest... A felest egy hajtásra lehúztam.
- Ütős! - jegyeztem meg a pultos lánynak, és kértem még egyet... Majd belépett a kocsmába egy jó alakú, bár első ránézésre is 50 feletti nő, miniruhában, és dzsekiben. A forgalomról csak annyit, hogy így lettünk hárman a kocsmában... Kabátját levette, majd felült a mellettem lévő bárszékre, és végignézett rajtam. Én is alaposan megnéztem, és arra a megállapításra jutottam, hogy... meghívom valamire!
- Bocs, meghívhatom valamire? - kérdeztem. - Ja, amúgy Laci vagyok.
- Én meg Brigi. Szóval, meg akarsz hívni valamire.
- Igen. Ha nem veszi tolakodásnak..
- Oké, legyen. Kérek egy ilyet. - mutatott a felespoharamra. - Meg egy Fanta - narancsot. És tegeződjünk össze. - Rendben. Üljünk már be a sarokba. - javasoltam. Beültünk. - Meglepően jól nézel ki, Brigi.
- Tetszem?
- Háát.. tulajdonképpen igen. De óvatos vagyok, mert múlt hónapban szakítottam a barátnőmmel két év együttjárás után.
- Nocsak, és miért? Már persze, ha nem titok...
- Nézd, Brigi... Nincs benne semmi titok, két évig jártunk szex nélkül...
- Hm.. - kapta fel a fejét az öreglány. - Nem semmi.
- Nem akarom részletezni, fiatalkorában történt vele valami, ami miatt nehezen oldódik fel, meg meg akarta várni a nászéjszakát, Aztán annyit elértem, hogy csak az eljegyzésig akart várni... összespóroltam a gyűrűre valót, akkor meg eltolta az eljegyzést, végül én dobtam... Megértettem, meg nem is.
- Szóval, rendesen ki vagy éhezve, mi?! - kérdezte.
- Eléggé...
- Na akkor most jön az én sztorim. Egyidős vagyok a volt férjemmel. Szerelem volt első látásra, satöbbi, satöbbi. Egészen ez év elejéig. A tanár úr... lefeküdt egyik végzős tanítványával, a gimiből... - erre le kellett küldenem a második felest is
- Pfű, ez durva... Bocs, de hány éves a “tanár úr”?
- És én? Én ma ünneplem a... hatvanadikat!
- Na, neee... Ilyen karosszériával?! Már bocs, de a volt férjednek elgurult a gyógyszere.
- Az az ő baja. - vont vállat. - Na, jó... Nem kertelek tovább! Két hete elváltam, és úgy döntöttem, hogy nagyon rossz kislány leszek. Van mit bepótolnom, a volt férjem volt az egyetlen pasi az életemben...
- Ezen mielőbb változtatnod kell, Brigi... - mondtam, majd a két felestől felbátorodva jobb tenyeremet az öreglány jobb térdére tettem az asztal alatt, és elkezdtem felfelé csúsztatni. Gondoltam, ha csak tréfál, legfeljebb felpofoz, de nem. Szétnyitotta combjait, így elértem egészen a bugyijáig. Illetve, értem volna, ha lett volna rajta! Így “letapogattam” a terepet. A farkam rendesen be is indult...
- Na, tetszik? - kérdezte, és ő meg a sliccemet kezdte markolászni. - Figyelj, Laci... Itt lakom a másodikon. - mutatott ki az utca túloldalára. - Ha gondolod, felmegyünk, és azt csinálsz velem, amit akarsz, ésúgy beszélsz velem, ahogy akarsz. De semmi finomkodás, csak kemény szex... Holnap reggelig!
- Oké, meggyőztél. - adtam be a derekam. Hozzáteszem a 12.35 - ös buszra vártam, amikor beültem a kocsmába... Megittuk a piát, majd fizettem, és mentünk. Az előszobában levettük a dzsekit, kulcsra zárta a bejárati ajtót... - Akkor kezdjük, bébi... - mondtam, majd kibontottam az övemet, lehúztam a sliccem, kigomboltam a nadrágom, és előkaptam már éledező cerkámat. - Gyere, szopd a faszom, te vén kurva!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2016. 01. 27. szerda 09:16
Közepes.
#10 Pavlov 2016. 01. 22. péntek 20:31
Össze van csapva!
#9 szamitogepem 2016. 01. 17. vasárnap 17:20
Kurva jó történet.
#8 genius33 2016. 01. 17. vasárnap 13:41
Nem rossz ez. Mondhatni.
#7 cscsu50 2016. 01. 15. péntek 05:30
egynek elmegy
#6 sunyilo 2016. 01. 14. csütörtök 21:49
Mindegy hány éves a lotyó, az a lényeg, mennyinek néz ki és hogy "működik"...
#5 papi 2016. 01. 14. csütörtök 11:28
Nem nagy szám.
#4 veteran 2016. 01. 14. csütörtök 08:10
Jobb is lehetett volna, a sztori alapján.
#3 A57L 2016. 01. 14. csütörtök 06:27
Sajnos sok hibával,csak közepes.
#2 vakon53 2016. 01. 14. csütörtök 03:25
Én is felpróbálnám elől, hátúl a vénszipírtyót.

10 Pont!
#1 Törté-Net 2016. 01. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?