A+ A-

Egy emlékezetes Halloween

Fordítás
Eeredeti író: clive2007
Eredeti történet
El szeretném mesélni azt a történetet, ami megváltoztatta köztem és az anyámmal való kapcsolatot. De először is bemutatott a családom és bemutatkozom én is. A nevem Scott Thomas 18 éves vagyok, van egy nővérem aki főiskolába jár és már nem lakik velünk, anyu Judith, az apu meg Frank. Apu üzletember és a Boeingnél dolgozik az értékesítési osztályon . elég sokat repked a világban és van olyan időszak, amikor hetekig nem látjuk, tehát nem tartózkodik itthon. Egy kertvárosi részben lakunk olyan középosztály béliek vagyunk, egy közepes házzal, ami előtt egy kis gyep hátul pedig egy elkerített terület van. Mi is tesszük a dolgainkat mind, ahogy a többi szomszéd. Anyu is aktív életet él különböző csoportokban tevékenykedik, valamint elég takarékos így a gazdasági visszaesést nem éreztük meg. Én elég jól teljesíttek az iskolába, valamint bokszolok is igaz nem sok eredménnyel, de magam meg tudom védeni, ha arra, kerülne a sor. Körülöttem nem nagyon történik semmi. Tehát egy szóval unalmas életet éltünk én szerintem, igaz a velem egykorú srácok szerint is unalmasan élünk.
A szexuális életem is elég laposnak mondható mivel nincs barátnőm. Igaz volt már egy pár de nem sokra jutottam el velük csak egy kis pettingre és csókolózásra. Mind ahogy a többi fiútól is halottam egy kis farok verés egészítette ki a lapos szexuális életemet, ezt a sportot minden nap űztem így nem voltam annyira frusztrált. A maszturbálásomkor egy szép alakú, szép mellű nőre gondolok, akinek jó lábai is vannak, az arca pedig az anyura hasonlít és ez olykor-olykor az anyu is. Azt gondolom amikor maszturbálok, hogy bejön a szobámba a szép testével a szoknyáját felhajtja és ekkor meglátom a bugyiját kidomborító punci dombjait, majd a bugyiját lehúzza és a farkamra ereszkedik, lassan pedig mozog rajtam a nedves és szűk puncijával és én őt dugom. Nagyon sokszor gondolok ilyen bűnös gondolatokat vele kapcsolatban. Sokszor apu helyében gondolom magamat és akkor mindig jól megdugom gondolataimban az anyut. Szeretnék a férje lenni és minden nap megdugni őt, tehát nagyon megszeretném dugni az anyut.
Halloween van, este 6 óra, a vacsora után a konyhába anyunak segítek.
- Kezd egész sötét lenni. – jegyzete meg majd folytatta. – ki készítettem egy kis édességet, ha majd a gyerekek csengetnek.
Jobban megfigyelve nagyon csinosan volt felöltözve, piros pulóver és egy rövid szoknyát viselet. Nem tudom miért öltözött fel ilyen csinosan, hiszen csak az ajtóig jönnek a gyerekek az édességért. Igaz néha az utcán a felnőttek megvárják a gyerekeiket, így arra jöttem, rá, hogy nem akart slamposan kinézni, ha ő nyitja ki az ajtót.
- Scott vettem egy kis bort gyere kóstoljuk meg, nézünk tévét és várjuk a Szörnyecskéket. – mondta nekem.
- Ez jól hangzik anyu. – feleltem és az édességekkel megrakott tálat a cipőtartó tetejére helyeztem az előszóbába.
- Hallottál valamit apa felől? - kérdeztem meg amikor helyet foglaltam a nappaliban. Anyu még mindig a konyhában rakosgatott ekkor.
- A mai nap hívott 11 órakor Shanghaiból, de ott nagyon késő volt így csak egy pár szót beszéltünk. Azt mondta, hogy még egy pár helyre el kell utazni és csak a jövő héten jön haza valamikor.
- Nem mondta, hogy menjél vele lehet, hogy szórakoztató lenne? –kérdeztem anyutól.
- Nos ez csak üzlet és konferenciák és nem kirándulás. Igaz azt mondta, hogy ha majd Balira megy akkor számít rám. De én Kínát is szeretném látni. – mondta az anyu miközben a konyhából jött befelé a nappaliba.
Hozott poharakat és a bort, majd mellettem helyet foglalt. Bekapcsoltam a tévét, de az utcai fény a tévébe világított így hát a sötétítőt behúztam és a kandallót is elindítottam. Majd visszaültem a kanapéra melléje és töltöttem a poharakba bort. Elhelyezkedtem mellette és egy hirtelen ötlettől vezérelve átkaroltam a nyakát, ekkor ő is közelebb húzódott hozzám.
- Oh Scott ez most jó esik.
- Oh, igen nekem is jól esik. –válaszoltam neki.
Nem sokat voltunk így együtt mivel nem volt ez szokás ide haza, csak egy ölelés szoktam kapni tőle. Ha közelebb léptem hozzá akkor mindig elhajolt és elég távolságtartottan viselkedet velem mindig. De ez most valahogy megváltozott, most nem volt távolságtartó, sőt inkább nagyon közel húzódott hozzám. Néztük a tévét amikor kopogtattak az ajtón és felálltam és kinyitottam. Őt gyerek állt az ajtóban minden féle öltözetben, de láttam, hogy a szülők hátul meghúzódva figyelik az eseményeket. Adtam nekik édességet és vissza mentem a nappaliban anyu mellé, újból átkaroltam, ő még közelebb húzódót hozzám mint az előbb.
- Ez vicces helyzet mi? - kérdezte meg tőlem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 zsuzsika 2016. 01. 30. szombat 18:35
Nem rossz.
#20 gyuri0926 2016. 01. 25. hétfő 20:25
Kar az eroszakert
#19 cscsu50 2016. 01. 21. csütörtök 21:58
egész jó
#18 Fireball65 2016. 01. 21. csütörtök 19:41
Ulysses! Respect smile
#17 Ulysses 2016. 01. 21. csütörtök 18:43
Üdv, szekely 18!
Hogy a fenében lehet ez? A hozzászólásodat szinte teljesen hibátlanul írtad meg. Pár vessző hibádzik talán, de az semmiség. Azt látom, ha időt szentelsz rá, odafigyelsz, akkor jól megy neked az írás. Tiszteld meg az olvasóidat azzal, hogy igyekszel "szépen tálalni"! Ne mondd, hogy nem esne jól, ha mindenki, minden vonatkozásban dicsérné a műveidet! Nálam sokkal okosabb emberek mondták, hogy a helyesírás könnyíti az olvasást, az érthetőséget, azzal válik igazán élvezhetővé az írásmű. És ez a tanulható része az írásnak, a szabályok elsajátíthatók. A történet, a szereplők kitalálásához már fantázia szükséges, a meséléshez tehetség kell. Mesélj hát, de szépen, helyesen!
#16 szekely18 2016. 01. 21. csütörtök 18:11
Tisztelt hozzászólok!
Köszönöm a hozzászólásokat, kritikákat. Mindig megszoktam nézni az írások utáni hozzászólásokat! Egy kicsit mindenkinek igaza van ebben is, hogy nem írok helyesen,sok hibával írok és stb de ez vagyok én. Én a magam örömére írok és forditok, de ezeket megosztom veletek, talán a továbbra is így teszek. De arra gondoljon mindenki, hogy ezt nem anyagi vagy egyébb javakért csinálom azért, hogy ebben a rohanó világba a lelkünket egy kicsit felmelegítsük ilyen történetekkel. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
#15 ittujfiu 2016. 01. 21. csütörtök 05:22
Érdekes
#14 supi 2016. 01. 20. szerda 20:49
király
#13 Ulysses 2016. 01. 20. szerda 19:11
Áh, Fireball65, hagyd! Sok történetet beküldött ide a szerző (most fordító), de minden jobbító szándékú hozzászólás lepereg róla. Akinek a téma miatt bejönnek az írásai, azoknak meg így is merevedést okoz annak ellenére, hogy tele van elemi hibákkal. Nem is emlékszem, hogy "szekely 18" mikor reagált utoljára valamelyik hozzászólásra. Megjegyzem, hogy a fordítás időnként nehezebb a saját történet írásánál. Az a sok "alany-ismétlés" inkább a szerző bűne, a fordító meg nem merte vagy akarta megváltoztatni.
Ha az fikázásnak számít, hogy egy igénytelenül megírt, helyesírási hibáktól hemzsegő írásnál szóvá teszi valaki a hiányosságokat, akkor én is a "fikázók" közé állok. Nem vagyunk egyformák. Nekem nem ízlik a legfinomabb somlói galuska sem, ha azt moslékos vödörben, fakanállal találjak. Én már csak ilyen maradi vagyok, hogy porcelántányéron, süteményes villával szeretem fogyasztani.
#12 sztbali 2016. 01. 20. szerda 18:13
Hasonlít egy jóval korábban felkerült történetre, de jó.
#11 sanyi0227 2016. 01. 20. szerda 17:36
nekem tetszett, folytasd.
#10 vakon53 2016. 01. 20. szerda 17:26
Szekely18 csak a dicséretekkel foglalkozzál a fikózakra nefigyeljél.

10 Pont!
#9 deajk2008 2016. 01. 20. szerda 16:23
nekem is nagyon tetszett 10p imádom a családon belüli szex minden formáját ... folytasd
#8 veteran 2016. 01. 20. szerda 10:11
Tetszett.
#7 Fireball65 2016. 01. 20. szerda 09:41
Még annyit:
Élvezet - élvezett, kezdet - kezdett, nézet - nézett, nem ugyanazzal a jelentéssel bírnak, na meg a hasonlók smile
Ha átolvasod amit leírtál, netán hangosan kimondod az egyes szavakat, már az sokat segít a helyes betűkettőzések használatában... de ugyanúgy segít az igekötők használatában is, mert pl. nem úgy mondod ki, hogy:
rá / szünet / nézett, hanem úgy, hogy:
ránézett, tehát így egybe...
Még egy jó tanács, és befejeztem:
Nem kell minden második-harmadik mondatban mindig beleírni a szereplő személyét... vannak olyan részek, ahol minden mondatban az anyu, az anyu, az anyu... minek???
Nem gyerekek olvassák a történetet, hogy mindig meg kelljen erősíteni, hogy az adott szituációban kik a szereplők! smile

Egy szó mint száz, legyél egy kicsit igényesebb arra, amit kiadsz a kezeid közül!
#6 papi 2016. 01. 20. szerda 09:27
Egész jó, tetszik.
#5 Fireball65 2016. 01. 20. szerda 09:22
Maga a történet jó! De nem ártana átolvasni miután végeztél a fordítással... Rengeteg a betű tévesztés, a helytelen ragozás, az igekötők helytelen használata...
Alany, állítmány, és a további mondatrészek, összeegyeztetésére is figyelni kellene...
És ez nagyon zavaró!
Így: Történet menete: 10
Megfogalmazás: 6
Szex: 8
#4 listike 2016. 01. 20. szerda 07:38
Nem rossz.
#3 feherfabia 2016. 01. 20. szerda 07:05
Nagyon tetszett!
#2 A57L 2016. 01. 20. szerda 04:31
Élvezetes,izgató olvasmány.