Laura kalandjai 1. rész

Szavazás átlaga: 6.88 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 21.
Hossz: 30 014 karakter
Elolvasva: 983 alkalommal
– Köszönjük hogy velünk voltál Laura!

– Én köszönöm nektek ezt a csodálatos élményt! Sziasztok! – így köszöntünk el egymástól Dóriékkal.

Még akkor reggel is éreztem a testemben az esti őrületes szex emlékét. Dórival amúgy nemrég lettünk barátnők körülbelül fél évvel azután hogy szakítottam az exemmel, Ákossal. Kiderült hogy egy helyen dolgoznak és elég jóban is vannak, és mivel bennem nincs féltékenység vele kapcsolatban – hiszen már rég túl vagyok rajta érzelmi szempontból – elég sokat beszélgettünk róla. Mi ugyan nem mindig voltunk egy hullámhosszon, de a szex mindig is fantasztikus volt vele, talán ezért is húztuk ki együtt 2 évig. Szerettem ahogy dugott, pakolt mindig rendesen, én meg nagy élvezettel nyögdécseltem alatta. Szóval biztattam is hogy jöjjön össze vele. Már ha sikerül kikászálódnia a mostani kapcsolatából, ami már a végét rúgta. De végül sikerült, és ezt egy hármas szexszel ünnepelték, azaz Dorka akarta megjutalmazni Ákost, aki persze ennek nem tudott ellenállni.

Most így belegondolva nem is értem hogy bírtam ki egy jó ideig szex nélkül. Mondjuk volt közben egy rövid kapcsolatom, de vele nem volt valami jó, meg közben azért rendszeresen kielégítettem magam, de azért az nem az igazi.

Elég az hozzá, hogy pár nap elteltével már megint nagyon be voltam indulva, még élénken élt emlékezetemben az arcomra spriccelő ondó emléke és vadabbnál vadabb dolgok jártak a fejemben. Ki akartam próbálni milyen az ha egyszerre három fasz van bennem. Akkor a végén belém élvezhetne valamelyik, a másik kettő meg jöhetne a számba meg az arcomra. 24 éves csajszi vagyok, miért ne próbálhatnék ki bármit ami jól esik és nem ártok vele senkinek.

Úgy gondoltam elég jól nézek ki ahhoz hogy ne legyen nehéz pasit fognom magamnak szexre, akár többet is egyszerre. Nem azt mondom hogy én vagyok a legszebb a világon, de azt mondják csinos arcocskám van. Hosszú, egyenes szálú barna hajam is vonzó szerintem. A testem egész jó, elég vékony vagyok, és bár nincsenek valami nagy melleim, épp maroknyiak, de a fenekem nagyon formás. A puncimat is szépnek szokták tartani, eddig mindenki akivel együtt voltam dicsérte. A formás kisajkaim enyhén kibújnak a nagyajkak mögül, a csiklóm pedig jól meg szokott duzzadni, csábítóan kikandikál amikor felizgulok.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.88 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. augusztus 22. 14:41
#4
Végre egy izgalmas történet, amiben történik is valami. Mivel nem egy unalomtenger, így persze, hogy a sok debilnek nem tetszik.
1
Pavlov
2023. augusztus 4. 23:54
#3
Huhh nagyon kamaszos fantáziálás, Barátok köztös mindenki mindenkivel beütéssel.
2
Andreas6
2023. július 21. 09:01
#2
Pornó forgatókönyv teljes programmal, nem több és nem is kevesebb.
3
T
Törté-Net
2023. július 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1