A+ A-

Last minute

Pár éve történt, augusztusban szereltem le. Amíg benn voltam, a barátnőm férjhez ment, a haverok, meg mind nyaralni voltak, én meg ott álltam egyedül, és nem tudtam mit kezdeni a fene nagy szabadságommal. Naphosszat lófráltam az utcán (az se volt semmi, a hosszú bezártság után), amikor egy utazási iroda kirakatában megpillantottam egy hirdetést. Last minute utakat kínáltak, így szezon vége felé elég olcsón. Gyorsan elrohantam a fateromhoz és kértem, hogy fizessen be egy ilyenre. Szerencsém volt, mert éppen nem rég kapott valami jutalom félét, ezért könnyen ráállt a dologra. Visszamentem az irodához és elintéztünk mindent. Két vagy három nap múlva jött is az üzenet, hogy minden OK másnap már indulhatok is Görögországba. A fatertól kaptam egy kis pénzt valutára, no meg szerencsére meg volt még az a pénz is, amit a rokonoktól kaptam, mikor leérettségiztem, így hát semmi akadálya nem volt az indulásnak. Az út nem volt különös, leszámítva, hogy marha meleg volt. Egy tengerparthoz közeli kempingben volt a szállásunk, bungalókban.
Vas bodegák voltak, lamellás üvegablakokkal. Szépen meg lehetett főni benne, ezért igyekeztünk minél kevesebb időt ott tölteni. Volt egy - két program, városnézések, múzeumok, meg romok, ami egész jó volt, de többnyire a tengerparton idétlenkedtünk.
A társaság egész tűrhető volt, meglepetésemre fiatalok is voltak egy páran. Hamar rátaláltunk a megfelelő helyi kocsmákra és megkóstoltuk az ottani specialitásokat.
Szuflaki recina úzó, fetasajt, meg a sok gyümölcs. Egyik este elég sokáig el voltunk, és igen csak jókedvűen tartottunk hazafelé. A bungikban még mindig qurva meleg volt, ezért elhatároztuk, hogy lemegyünk a partra. A hold teljesen bevilágította, így hát egészen jól lehetett látni, annak ellenére, hogy elég késő volt. A strand végén egy szikla mögött egy kisebb öböl volt. Ide tartottunk. A még mindig meleg homokban üldögélve iszogattunk, hülyélkedtünk tovább. Egyszer csak az egyik srác kitalálta, hogy meg kéne fürödni. Ezt többen helyeseltük, de néhányan, főleg lányok húzódoztak tőle, mert nem volt nálunk fürdőruha. Mi azonban nem vitatkoztunk, hanem, egyszerűen kiugrottunk a rövidgatyákból. Pólót le azután irány a víz. A tenger itt nem volt túl mély, elég hosszan be lehetett menni és még mindig csak kb. mellig ért. Mi meg a kellemesen simogató vízben pancsolni kezdtünk, mint a gyerekek. Az ellenkezők közül néhányan zavartan vihogtak, de némi rábeszélésre később ők is bemerészkedtek.
Volt közöttük egy nő, szerintem olyan 30 fölötti lehetett, kissé kilógott a 19 - 24 évesek közül, de jó humora és közvetlen modora miatt szinte észre sem vettük a korkülönbséget. Én nem rég múltam 20 akkoriban. Mindig is a kicsi, vékony, sportos, már - már fiús alkatú lányokat szerettem. Ez a nő azonban nem volt kicsi. Legalább 180 cm magas volt és minimum 90 kiló. Ennek ellenére nem volt kövér. Arányosan nagy volt mindene. Szélesek voltak a vállai és két akkora melle volt, mint egy - egy kézilabda.
Bevallom többen sóvárogva figyeltük már napok óta. Ő is a tétovázó csoporthoz tartozott, így hát, amikor végre rászánta magát, hogy bejöjjön, mi szinte páholyból figyeltük, amint leveszi a ruháját. Égő vörös haja volt, azt hittük festett, de amikor kibújt a bugyijából, a félhomályban szinte világított a vörös pinaszőre. Némi elismerő morgás hallatszott a fiúk részéről. Hát még amikor azt a két labdát kiszabadította a fogságból.
A Pamela Anderson elmehet a fenébe, a plasztik melleivel. Nem lógott az sehova, de fantasztikusan ringott, amit beszaladt a vízbe. Ezután folytattuk a viháncolást, ami abból állt, hogy elkaptuk a lányokat felemeltük és bedobáltuk őket a vízbe. Persze a vörössel ez nem volt egyszerű. Mondanom sem kell, minden alkalmat kihasználtunk, hogy itt - ott megérinthessük a mellüket, puncijukat. Persze ők sem voltak restek, az egyik például mikor felkaptam, és el akartam dobni, valami kapaszkodót keresett, és meg is találta a már félkemény farkamban. Meg is szorította keményen, és mivel nem akartam, hogy "letépje"... én is utána estem a vízbe, mert persze nem engedte el egy percre sem.
Amikor felbukkantunk a vízből, még mindig erősen tartotta, és közben jóízűen kacagott. Rájöttem, hogy el sem engedi, ha csak valami aljas trükköt be nem vetek, így hát lassan leengedtem a kezem és becsúsztattam a lába közé. Nem ellenkezett, sőt kissé szét is tárta a lábát, hogy könnyebben odaférjen a kezem. Hátat fordított, és kissé nekem dőlt. Átöleltem és egyik kezemmel a csiklóját, másik kezemmel formás melleit simogattam meg, miközben a nyakát csókolgattam. Válaszként ő hátranyúlt és a farkamon kezdte húzogatni a bőrt, én meg becsúsztattam az ujjamat a puncijába. Ekkor hátrafordította a fejét és hevesen megcsókolt. A lábait összeszorította, mintegy satuba fogva a kezemet a pinusában és ringó mozgásba kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (632 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2015. 02. 11. szerda 15:23
Nagyon jó.
#10 listike 2014. 04. 14. hétfő 07:33
Nagyon jó.
#9 papi 2014. 01. 11. szombat 07:58
Nem rossz
#8 A57L 2013. 12. 13. péntek 05:52
Nem rossz.
#7 aaa 2003. 06. 8. vasárnap 23:45
jo!
#6 kefe 2002. 10. 9. szerda 11:59
Kellemes. 8.
#5 Su 2002. 09. 8. vasárnap 22:29
Ez a story a legjobb eddig!:)
#4 Denzel 2002. 03. 1. péntek 20:16
nem eleg hosszu :)
lehetne a harmasban reszt reszletezve is? :)
#3 anita 2002. 02. 25. hétfő 19:18
nem volt türelmem végigolvasni
#2 Vally 2002. 02. 23. szombat 21:01
És a vörös nő? :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?