A+ A-

A víz alatt...

Virág tearózsára emlékeztető sápadt, finom arcán egyetlen izom sem rezdül, csak nagy, szürke szemei beszédesek, az emlékezés fájdalmas árnyai úgy suhannak át a fényes szivárványhártyán, mint amikor könnyű szellő borzolja egy tengerszem sima tükrét. A hangja is halk, a homokórából aláhulló apró szemcsék monotóniájával peregnek a szavai, lassan, egyenletesen, indulatok nélkül. Az olyan ember fáradt rezignációjával beszél a múltjáról, akinek nincs jelene, de jövője sem,s a múlt emlékképeinek felidézése is csak a reménytelenség bizonyosságát erősíti. Pedig csak negyven éves mindössze. Nem szakítom félbe, nem teszek fel kérdéseket, hiszen szinte a kívülálló tárgyilagosságával számol be minden apró részletről.
- Nem voltam mindig ilyen - mondja,s leheletszerű sóhajt röppent ki az ajkai közül. - Tizenhét éves koromban voltam először szerelmes,s akkor vesztettem el a szüzességemet is. Hogy milyen élményt jelentett ez számomra, azt az is bizonyítja, hogy még mindig nagyon élénken és kristálytisztán emlékszem mindenre.
Akkor már egy hónapja jártunk együtt Attilával, kézen fogvasétáltunk a Ligetben és a Margitszigeten, elbújtunk a sűrű bokrok mélyén megbúvó padokon, egymás testére fonódva csókolóztunk órák hosszat,s kimondhatatlanul boldogok voltunk mindketten. Amikor először kigombolta a blúzomat,s megérintette a mellbimbómat, előbb a kezével, aztán a szájával, olyan izgalom remegtette meg a testemet, hogy szinte az ájulás környékezett. Bátortalanul a combomra csúsztatta a kezét, aztán amikor látta, hogy nem tiltakozom, egyre feljebb csúszott a forró tenyere, amíg el nem érte a bugyim szélét. Itt megtorpant egy pillanatra, a szerelmes férfi gyöngédségével várta a visszajelzést, mert természetesen tudta, hogy szűz vagyok, hogy a szerelem fészkét az én testemen még soha senki nem érintette meg. Közben úgy csókolt, hogy a lélegzetem is elállt, nyelvemet a szájába szívta, valósággal itta a nyálamat.
Engem egyszerre gyötört a szégyen és a vágy, úgy tüzelt és lüktetett a szeméremtestem, hogy megőrültem volna, ha nem érinti meg. Öntudatlanul szétnyíltak a combjaim, utat engedtek a kereső ujjaknak. Ő óvatosan benyúlt a bugyi alá, tenyerébe szorította a vénuszdombot, simogatta a csiklót és a szeméremajkakat, majd a középsó ujját óvatosan a finoman remegő, alig szétnyíló hasadékba csúsztatta. Néhány másodperc múlva elélveztem, számomra még teljesen ismeretlen érzés volt ez.
Bármennyire furcsán hangzik is, én sohasem játszottam magammal kislánykoromban. Ott, azon a szigeti padon ébredtem rá, hogy mit jelent az, amelyről oly sokat beszélnek, mi az a gyönyör, amely sokak szerint meghatározza az ember életét. Sikoltani szetettem volna a kéjtől, de nem mertem, csak a körmeimet vájtam Attila vállába,s rekedt nyögés szakadt ki a torkomból. Már nemcsak szerelemmel, hanem hálával simultam hozzá, szerettem volna átölelni a lábát, alázatosan megcsókolni a kezét, megköszönni az örömet, amelyet tőle kaptam. Könnyek csorogtak végig az arcomon a szerelemtől és a boldogságtól. Mintha gyerekkorom meseországának kapui nyíltak volna meg előttem, csakhogy amit ott benn tapasztaltam, az fölülmúlta minden várakozásomat.
Attila gyengéd csókokkal borította el arcomat, számat, nyakamat,s a fülembe súgta: "Menjünk fel hozzánk, senki sincs otthon." Beszélhetett volna hangosabban, de úgy érezte, hogy a pillanat ünnepélyessége a suttogást kívánja. Összeölelkezve mentünk végig a szigeten, felültünk a villamosra, egyetlen szót sem beszéltünk, csak összesimultunk; ballgatásunk sokkal beszédesebben fejezte ki a testünkből sugárzó vágyat, mintha szerelmes szavakkal babusgattuk volna egymást.
Csak egy hangulatlámpát kattintottunk fel Attila parányi szobájában,s gondosan lefüggönyöztük az ablakot. Én remegtem a vágyakozástól, de lányos szemérmességből minden kezdeményezést neki engedtem át. Legalábbis egy ideig. Ő hat évvel volt idősebb nálam, volt már jócskán tapasztalata,s ezenkívül a gyöngédség, a partnerével való töródés a zsigereiben, a vérében volt. Később, amikor már összeszokott a testünk, akkor sem volt soha figyelmetlen, megőrizte ugyanazokat a gyöngéd mozdulatokat, amelyekkel első ízben közeledett a testemhez.
Lassan kibújtatott a ruhámból, lefektetett az ágyra, a kis nyári bugyit már vízszintes helyzetben hámozta le rólam. Én átöleltem a vállát, csókoltam a száját, a sima izmos mellkasát, de a kezem még nem indult kereső útra, csak a combjaimon s a hasamon éreztem a merev hímvesszőjét. Ő gyengéden megyogta a kezem, végigcsúsztatta a saját hasán, le egészen a fanszőrzetéig, majd a kezembe adta a duzzadó férfiszerszámot. éreztem a sima bőrön finoman dudorodó, pulzáló vénát, a kalapszerű kemény makkot,s a kezem önkéntelenül rájött a mozdulatra, amellyel simogatni kellett.
Én még akkor is hallgattam, de Attilából feltörtek a szerelem és a gyöngédség dédelgető becézgető szavai: édesemnek, drágámnak, mindenemnek nevezett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#22 papi 2013. 09. 25. szerda 07:52
Igazi romantikus dráma.
#21 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 04:57
megrázó.de gyönyörű.
#20 cicuska 2005. 06. 13. hétfő 13:46
Ez a maga nemében gyönyörű még akkor is ha nincs happy end!
#19 Xcal 2003. 04. 22. kedd 18:53
No Comment
#18 Csabi 2002. 08. 14. szerda 19:39
Szerintem eza történet angyon szomorú,és szerintem ez az olyn történet ,ami igazán megtörtént,És sajnálom ez a lányt(lehet látni)hogy nem kitalácio az egész,szinte minden egymás után következik!! SZOMORU TÉNY!!!
#17 joy 2002. 03. 22. péntek 16:41
áááá dedurva :( szomorú a vége :(
#16 mikkmakk 2002. 03. 19. kedd 01:30
Czére Gyöngyvér: Szexuális fűszerek és perverciók cimű könyve;
a történet címe: Víz tükre alatt nyitott szemmel
#15 anonim 2002. 03. 17. vasárnap 19:24
Mintha már olvastam volna régebben. Nekem nem tetszik, de tény, hogy szép a nyelvezete.
#14 Ildica 2002. 03. 16. szombat 07:50
én,IQ szinted nem keresem...ugyse találom meg...
#13 én 2002. 03. 15. péntek 21:52
kár hogy ilyen natúr az egész.....

jó lenne valami brinteys cucc is .....kemény baszás:)
#12 Leone 2002. 03. 14. csütörtök 23:58
Szép történet
#11 Lujza 2002. 03. 14. csütörtök 10:51
Bocsi, lentebb a szart nem az írásra mondtam, hanem az életre pestistől holocaustig. Tessék szemezgetni!
#10 Lujza 2002. 03. 14. csütörtök 10:45
MrHack: Welcome to the real world. Ha olvasol irodalmi szöveggyűjteményeket, bizonyára tudod, h. az élet még tud ennél is szarabbat produkálni.
#9 MrHack 2002. 03. 14. csütörtök 08:35
Akár egy irodalom szöveggyüjteményben is szerepelhetne. :)
#8 Ildica 2002. 03. 14. csütörtök 01:38
...
#7 Kritikus 2002. 03. 14. csütörtök 01:31
Egy igazi gyöngyszem!!!
Emberi.
#6 balu 2002. 03. 13. szerda 23:57
Csatlakoznék, az írás valóban irodalmi értékű, van helye itt!
#5 Lujza 2002. 03. 13. szerda 23:56
részvét dettó (Ez tényleg igaz? - Már elszoktam az igaz történetektől.)
#4 Buffy 2002. 03. 13. szerda 18:16
Ez egy nagyon jo iras.
#3 Béla az állat 2002. 03. 13. szerda 15:34
szegény