Kollégisták a COVID idején 6. rész - Örökké együtt

Szavazás átlaga: 7.65 pont (23 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 26.
Hossz: 27 581 karakter
Elolvasva: 277 alkalommal
Fel sem fogom mi történik, annyira Chase farkának ütemes mozgására és lüktetésére koncentrálok. Már nem én verem a farkam, hanem Chase veszi át az irányítást. Hátulról keményen döfköd, miközben megint azt csinálja, amit a zuhany alatt az első este, ujját bedugja a fitymám és a makkom közé, és előnedvtől tocsogó farkam így ingerli, miközben tenyérével rá, rá szorít farkam fejére. Hatalmasat élvezek. Az első spriccelés Chase tenyerében landol, ekkor gecis kezét rákulcsolja farkamra és lüktetésem ütemében hátra-hátra feszíti fitymámat, így a következő lövések a rövidgatyám felett elrepülve ágyaink között landolnak a földön. Hallom, ahogy két-három löket a földön, azzal a jellegzetes hanggal szétterül. Chase továbbra is húzogatja farkam, miközben az övé fenekembe pumpál és prosztatámat veri, így még egy hatalmas adag tör elő farkamból, mely rövidgatyámon landol és terült szét.
Ahogy lecsillapodunk, a földre dobom rövidnadrágomat, megragadom a takaró sarkát és magunkra húzom. Chase azonnal elalszik. Nem húzza ki farkát belőlem, és hát... én ezt rettentően élvezem.
Körülbelül fél órával azelőtt ébredek, hogy megszólalna az ébresztő. Chase valamikor az éjszaka folyamán kicsúszott belőlem, de emlékszem, hogy sokáig éreztem férfiasságát fenekemben. Ha két hónappal ezelőtt, azt mondod nekem, hogy arra az érzésre vágyom, hogy egy férfi basszon seggbe, nos, egyszerűen kiröhögtelek volna. Soha eszembe sem jutott. Most pedig... Olyan hihetetlen. Nem tudom, mi történik közöttünk, de csodálatos.
Chase megébred, magához húz és nagyon szorosan átölel. A reggeli merevedése olyan, mint egy hőkereső rakéta, egyenen ánuszomnak feszül. De erre most egyáltalán nincs időnk. Egy óra múlva kezdődik az óránk, fel kell kelnünk, le kell zuhanyoznunk és reggeliznünk is kell előtte. Arról nem is beszélve, hogy gondoskodnom kell, hogy Chase segge készen álljon a ma estére. Azt tervezem, hogy ma este elkapom a fenekét és elveszem a szüzességét.

–   Jó reggelt csődör!   – mondja, miközben nyújtózkodni kezd és kinyitja a szemét.
–   Jó reggelt! Nem tudom, mikor csúsztál ki belőlem az éjszaka, de arra emlékszem, hogy egyszer megébredtem valamikor az éjszaka közepén és még éreztem, hogy még mindig kemény vagy bennem, ez elég szexi volt! Meddig maradsz kemény?  
–   Mit is mondjak, ez egy prémium segg! Meglepne, hogy ha valaha is lelankadnék benne. Kiszállok az ágyból, nyújtózkodom, férfiasságom erősen Chasere mutatva. Felül és megnyalja a farkam hegyét, majd rám vigyorog.

–   Haver, nagyon nincs erre időnk... –  mondom, miközben a szájába szívja a farkamat. Jézusom, nagyon jó lett ebben. Basszus, olyan tehetséges. – Hé, gyere! Ugorjunk be a zuhany alá! Chase még bedugja nyelvét a fitymám alá, nyal egy utolsót, majd ő is kiszáll az ágyból. Látom, hogy kemény, mint a szikla. Magához ránt, a megszokott nagy ölelésébe és szenvedélyesen megcsókol. Egyszerűen beleolvadok a karjaiba. – Olyan jó felébredni melletted, Monty. – Basszus, nem fogok elhúzódni tőle, ki akarom élvezni a percet.  
Chase most kicsit elhúzódik tőlem és megfogja a jobb karomat, majd a fenekére húzza.

–   Monty, ma a seggem a tiéd, nagyon izgatott vagyok emiatt. –  A gondolat teljesen felvillanyoz, jól megfogom a seggét, és a mutatóujjam a lyukához vezetem, az ujjbegyemet pedig a rózsájának nyomom.
–   Chase, nagyon várom már. De biztos, hogy készen állsz?  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.65 pont (23 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. március 26. 16:16
#2
Nagyon szép lett a befejezés. A sok homofób biztosan nem olvassa el, holott tanulhatnának belőle. Szépen felépített történet, arról, hogyan alakul, formálódik a pusztán testi vágy barátsággá és később szerelemmé két férfi között. Nekem nagyon tetszett, köszönöm.
4
T
Törté-Net
2024. március 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1