A+ A-

Hat éve történt

Egy átlagos nap volt. Délelőtt. Az irodában éppen a munkámba voltam méllyedve, mikor odajött hozzám az értékesítési osztály vezetőnője és csak annyit mondott, hogy ma este van egy kis külön munkája számomra.
Találkozzunk este a szobájában, ha már elcsendesedett az iroda. Megesett máskor is, hogy egy főnök megkért, hogy maradjak, olyan problémákat megoldani, amit csak az esti leálláskor lehet.Mivel informatikusként dolgoztam a cégnél, mindig volt valami apró - cseprő tennivaló a számítógépek és a hálózat körül.Nem volt semmi szokatlan a dologban. A túlóra sem jött rosszul, azt mindig rendesen fizették, úgyhogy csak bólintottam és folytattam a munkámat, a nő nyugtázta és gyorsan elviharzott.
Mint mindig ma is annyi munkám akadt, hogy mire végeztem már csak páran lézengtek az épületben.Bementem a nőhöz, hogy megtudakoljam mi a problémája. A szobában a titkárnője közölte, hogy várnom kell egy kicsit mert még nem ért vissza. Hellyel kínált és még egy kávét is kaptam. Nem tudtam mire vélni ezt a kedveskedést, de hát mit volt mit tenni, leültem és egy újságot kezdtem lapozgatni. Szemem sarkából azonban az íróasztalnál serénykedő kövér kis titkárnőt figyeltem. Tulajdonképpen nem is ismertem, elég ritkán láttam az irodában, nem igazán állt az érdeklődésem központjában. Annál inkább a főnöke, aki középkorú hölgy létére mindig izgalomba hozott. Olyan izgalomra gondolok csak amennyire egy férfit egy nő izgalomba hozhat, semmi komolyabb dolog nem fordult meg a fejemben soha vele kapcsolatban.
Ahogy figyeltem a titkárnőt, egyre inkább megtetszett. Nem is volt olyan kövér, inkább csak molettnek volt mondható. Kerek arca tulajdonképpen szép, igényesen sminkelt. Mellei kifejezetten nagyok, olyan igazi tejcsarnokok voltak. Bokái fehéren világítottak fekete nadrágja alól. Papucsából kilátszottak élénk pirosra lakkozott körmű lábujjai. Le sem bírtam venni a szememet szép kerek nagylábujjairól, melyek le - föl mozogtak a rádióból szóló zene ritmusára. Már - már kezdett beindulni a fantáziám, mikor nyílt az ajtó és belépett a főnökasszony.
Világosszürke szoknyát és ugyanolyan színű zakót viselt alatta sötétkék blúzt. Lábán krémszínű elöl nyitott szandál volt. Szemeim egyből rátapadtak lábujjaira, melyek körmei pont úgy, mint titkárnőjének pirosak voltak. Az asszony legalább száznyolcvan centis, széles vállú, kifejezetten sportos testalkatú. Lábai izmosak, de formásak, szinte már túl formásak voltak. Ugyanazzal a lendülettel amivel bejött tovább is haladt a szobája felé magával intve mindkettőnket.
Leült az asztalához, titkárnője aki meglepően izgatottnak tűnt mellé állt. A fűnök viszont annál nyugodtabban beszélni kezdett. Közölte, hogy ez a dolog meglehetősen bizalmas, intim jellegű és csak hármunkra tartozik, számít a teljes diszkréciómra. Elmondta, hogy egy közös kolléganőnktől tudták meg, hogy én vagyok a megoldás az ő problémájukra. Miszerint, mindketten erősen mazohista beállítottságúak. Ez azért okoz nekik gondot, mert kapcsolataikban nem merték még bevallani, máshol pedig bizalmatlanság miatt nem mertek eddig keresgélni senkit aki kielégítené ez irányú fantáziájukat.
Úgyhogy megkértek, vagyis inkább felajánlották magukat erre az éjszakára rabszolganőnek. A dolog egy kissé meglepett, de végül is miért ne. Gondoltam és megkérdeztem, hogy mik az igényeik illetve kikötéseik a dologról. Erre azt válaszolták, hogy szeretnék átélni a teljes kiszolgáltatottságot és megaláztatást, a teljes testi és lelki kínzást. Közöltem, hogy amennyiben tényleg erre vágynak, ez azzal jár, hogy ettől kezdve a hatalmamban állnak, bármit megtehetek velük és mindenben szó nélkül engedelmeskednek nekem. Mindketten bólintottak, majd a főnökasszony még hozzátette, hogy ellenőrizte az épületet, már mindenki elment az ajtók bezárva. Egyedül vagyunk. Miután befejezte csendben várták, hogy most mi fog történni.
Mivel elég váratlanul ért ez a dolog, nem is voltam igazán felkészülve kellékekkel. A kocsiban szerencsére mindig nálam volt egy kis táska, benne két bilincs és néhány darab kötél. Tudtam ezzel kell gazdálkodnom.
Felállítottam a főnöknőt és mindkettőjüket kiparancsoltam az irodák előtt lévő galériára, egymásnak háttal állva. Most vehettem igazán szemügyre először ezt a két nőt.
Néhányszor körbejártam őket, majd felszólítottam a főnököt, hogy vegye le a cipőjét. Az szó nélkül lehajolt, kicsatolta és kibújt belőle. Végigmértem napbarnította lábait, immár teljesen meztelen lábfejét és hosszú lábujjait. Gyönyörűek voltak. Azután folytatnia kellett a vetkőzést, beleértve az összes ékszerét is, nehogy valami kár keletkezzék bennük.
Mikor már csak a bugyi és a melltartó volt rajta bizonytalanul megállt és kérdően rámnézett. Fejemmel továbbot intettem. Erre levetette azokat is, majd a földre dobta nyak, boka és karláncát, gyűrűit és a fülbevalóját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L
2014. 03. 23. vasárnap 11:25
Egész jó írás. Válaszolok rá!
#9 papi
2013. 09. 21. szombat 16:33
Nagyon jo Válaszolok rá!
#8 TheChronic
2003. 03. 25. kedd 23:21
A kategória csúcsa.Efölött nincs semmi.De mint minden ilyet,mértékkel szabad élvezni. Válaszolok rá!
#7 TamáS/M
2003. 02. 25. kedd 12:45
Tetszett. Nem rossz, bár szerintem durva és felelőtlen dolog volt a csövesekhez vinni a lányokat. (ha igaz a történet)
pl téged is könnyen partiba vághattak volnaa a csövik. Amúgy meg nem hiszem, hogy minden csövi szadista, úgyhogy csak símán rendőrt hívott volna valamelyik. Válaszolok rá!
#6 Squito
2003. 01. 13. hétfő 16:04
Tényleg tök jó, fantáziadús történet, kipróbálnám az angol tanárnőmmel :) Válaszolok rá!
#5 Krinya
2002. 10. 30. szerda 17:34
Ez már túlzás. Két olyan nő, aki még életében nem próbálta ki a szado-mazo játékot, elsőre ilyet éljen át és élvezze is ... kizárt. Válaszolok rá!
#4 Nacsa
2002. 10. 30. szerda 14:21
Király! Fantáziadús történet, csak egy kicsit kevés benne a szex. 9 pont Válaszolok rá!
#3 dacca
2002. 10. 30. szerda 12:53
hát ez nagyon jó volt , ez a zé még rajtam is túl tesz,
várjuk a folytatást Válaszolok rá!
#2 morph
2002. 10. 30. szerda 06:40
Ez nagyon jó kis történet volt Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 10. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!