Bennem szól a zene 1. rész

Szavazás átlaga: 8.2 pont (69 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 7.
Hossz: 16 961 karakter
Elolvasva: 709 alkalommal
A férfi, miután kijelentkezett a gépről, lecsukta a laptopot és nagy sóhajjal indult hazafelé. Már eltervezte, hogy egy békés, nyugodt estét fog eltölteni otthon, egyedül, békében, nyugalomban, mikor berobbantak a szobába a munkatársai. Ekkor már tudta, hogy vége a békéjének, mert eszébe jutott a legénybúcsú, amire hívták.

Azt hitte, hogy sikerül észrevétlenül elmennie, aztán majd másnap, mikor a többiek arról mesélnek, hogy hol ájultak el a sok , majd sajnálkozik, hogy ő erről lemaradt, és megígéri, hogy majd legközelebb bepótolja.

A terve nem sikerült, mert itt vannak és húzzák őt is magukkal. Mondták a bár nevét, ahová a bulit tervezték, és egy különtermet foglaltak le táncosnőkkel. Amikor meghallotta hova mennek, még rosszabbul érezte magát, hiszen az volt az a hely, ahol az élete megváltozott. Nem vágyott az italra sem, mert már ha csak rágondolt erre az estére, a másnaposság jutott eszébe, a másnapi kemény ébredés, a kavargó gyomra, a fájó feje. A fiúk a munkahelyén gyakorlott ivók voltak, de ő azt szerette, ha tiszta a feje, ha nem befolyásolja semmi a gondolatait, ha semmi sem zavarja meg az ő belső csendjét, és világát.

Megpróbált jó képet vágni a bulihoz, úgy gondolta, hogy mikor a többiek már eleget ittak, észre sem fogják venni, ha ő lelép.

A bárban, már a bejáratnál italokkal várták őket, és ez elől még ki sem tudott térni, mert ez olyan üdvözlőital volt, a fiúk szerint bemelegítés. Fölhajtotta és érezte, ahogy az erős szesz végig marja a torkát, mikor folyt le a nyelőcsövén. Megborzongott.

Előtörtek az emlékei. Elszorult a mellkasa, mikor arra az éjszakára gondolt, amikor itt járt. Azóta is volt már itt többször, próbált információkat gyűjteni, de semmire sem ment.

Akkor is többen jöttünk és a többiek ittak, majd leültünk a színpad elé és vártuk a műsort. Megszólalt a zene, a szaxofon és gitár. Nem ismertem, de sejtettem, hogy valami nagy sláger lehet. Aztán elfelejtettem a zenét, már semmi sem érdekelt, mert a fények a színpadon kigyúltak. Egy lány kezdett el táncolni, de ez nem az a tánc volt, amit ilyen helyeken megszoktak, ez annyira más volt. Le sem tudtam venni a szemem róla. Olyan tökéletes volt, ahogy a zenére mozgott. Teljesen nem is lehetett látni, csak a sziluettjét, de azok a fények és formák hatással voltak rám, és mindenkire, aki a teremben volt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.2 pont (69 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsigi
2024. március 29. 16:02
#11
A zenék működnek, de nem annyira fogtak meg, mint a történet. Egyébként is szeretem a tündéreket. 🙂
1
t
tibee72
2023. december 4. 12:26
#10
Tetszett. Kedves kis történet.
1
kivancsifancsi
2023. november 7. 07:59
#6
Tetszett ez az érzelgős bensőséges mese, mert ez mese felnőtteknek. Köszi.
5
Lolamacko
2023. november 7. 00:29
#5
Mindenféle zenét szeretek, amikor ezt írtam azokat hallgattam, amiket felsoroltam. Ha kimásoljuk a linket, akkor működik, rákattintással nem. Ugyanezt Beethovennel, vagy Chopinnal is megírhattam volna, de Gigliola Cinquettivel vagy Gianni Morandival is működne. A zene örök szerelem.
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. november 7. 00:20-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. november 7. 00:28
#4
Lemaradt:    (azaz véletlenül, megnyomtam az "Hozzászólás elküldése"  gombot. ( az elütésekért elnézést kétek....)

Lolamackó privátba küld el lég oly szíves, a ciímeket, hogy zeneileg is megismerhessem lelked viláhgát?

"Álmoska5"
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. november 7. 00:20-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. november 7. 00:20
#3
Kedves Lolamackó, én nyíéván más világból származom. Az  én világom, olsz dalokkal telített  ( Koós János is Tu Sej Rolmantika - nam tudo, hogyan kell leírni- 60 év kiesett- mentségem, hogy az agyam beteg!  Nejem szerint: én alapból  hülye vagyok. Mások szerint:  én olyan hülye vagyok: csak még nem forgok a saját tengelyem körül! )
1
Lolamacko
2023. november 7. 00:08
#2
Sajnos a zenék belinkelése nem sikerül. Bocsánat!
1
T
Törté-Net
2023. november 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1