Ismerkedés 8. rész

Szavazás átlaga: 7.05 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 6.
Hossz: 48 254 karakter
Elolvasva: 540 alkalommal
Nilla:

Egyik nap Gabi beállított harmadmagával.
– Szia Nilla édes. Nem messze innen a parkolóban futottam össze velük. Remélem nem bánod, ha meghívtam őket egy kis beszélgetésre és egy kávéra.
– Szia drágám. Egyáltalán nem gond. Tudod, hogy imádom a társaságot. Szia Eve. Ugye nem baj ha ezen a néven hívlak. Az Evelin szép, de elég hosszú.
– Szia Nilla – és lecuppantott két puszit az arcomra – Nem persze, hogy nem gond. Bemutatom Vincét. Ő a barátom. Ő meg Nilla, Gabi csaja.
– Szia. Vince? – ez enyhén meglepett, hiszen ezt a srácot én már láttam. Sőt, egyszer bemutatkoztunk egymásnak, de akkor mintha más neve lett volna. Nos, valószínűleg két keresztneve van, döntöttem el magamban. Nem baj, a Vince is tetszik. A neve is, meg ő is. Azért se igazítottam ki Eve-t, hogy ne legyen feltűnő. Higgye csak, mindenki, hogy egy pár vagyunk Gáborral, bár még mindig nem tudtam hányadán állunk egymásal. Kedveltem és úgy vettem észre, hogy ő is engem. De még mindig nem volt meg az a szikra közöttünk, ami a kapcsolatunkat többé tette volna.
– Szia. Igen – vonta össze a szemöldökét, mint aki nagyon igyekszik, hogy felidézze az arcom. Nem talált rám ezek szerint emlékei között, mert így folytatta:
– Örülök, hogy megismerhetlek.
Nem tette szóvá, hogy miért furcsállom a Vince nevet. Talán egy újabb titok?! Mindegy. Majd kiderül az is. Talán. Hiszen beszélgetni jöttek. Barátkozni talán.
Szóba kerül ki, hol dolgozik ezzel együtt a pénz, majd a szex is. Evelin megjegyzi, hogy abból is lehet pénzt csinálni, nem is olyan keveset. Mondja, hogy sok olyan weblap van, ami a lányoknak online munkát ad. Annyit jelent, hogy kamerázni kell. Lehet szólóban is és párban is. A pár nem feltétlen kell különnemű legyen. A srácokat ezzel el is ijeszti. Mondják mindketten, hogy ők nem vevők olyanra, bár bármelyikük belemenne akár több lánnyal is, ha azok szimpik.
Miután a fiúk elvonulnak a konyhába, hogy töltsenek maguknak még egy kis italt – bentről az a kevés, ami volt elfogyott – Eve előhozza a múltkori alkalmat és mondja, hogy azért gondolt rám, mert Vince nem hajlandó, én meg a múltkor is finom voltam neki.
– Tudod, más valakivel egy pár pillanatot megosztani és megint más közönség előtt fellépni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 22 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.05 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Álmoska5
2023. augusztus 6. 23:52
#7
Tisztelt Cím!
Tudomásul veszem szóban felém tett felszólamlásást!  Igen elismerem, jogos a jelzésük!
Viszont akkor is elvártam volna szíves közbeszólásukat személyem védelmében amikor ez az úr és barátja - pedig minkét urat megkövettem - személyemet mélyen sértő módon "közröhej" tárgyává tett!  / Lásd: Vörsi kalandom 4. -rész:  - ez a sorozat az agytekervényem szüleménye-
elismerem, nem egy szerencsés megfogalmazás, de pont e két személy viccelődött azon hogy idős korom ellenére milyen aktív vagyok. Ez egy kitalált történet megnevezést, vagy hozzá hasonló értelmű szavakat kellett volna használnom!


Nyelvtan Csendőre és barátja Gyuri0926 az agytekervényeimen - ennek semmi köze nem volt az írásom tartalmához -gúnyolódtak akkor, abba a mélységesen megalázó helyzetembe KELLETT VOLNA ÖNÖKNEK ehhez hasonló módon beavatkozni. Az egyenlő elbánás mód alapján.
Tisztelettel:
"Álmoska5"
(van egy 4 napos hiba üzenet Önöknél)
0
Ez egy válasz Törté-Net 2023. augusztus 6. 23:03-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2023. augusztus 6. 23:03
#6
Kedves Álmoska5!

Kérjük, hogy tartsd tiszteleben mások véleményét. Ha valakit zavar a tökéletes helyesírás hibája, ahhoz minden joga megvan, és az is, hogy ennek megfelelően pontozzon.
Viszont a nagy számok törvénye alapján egyetlen szavazat csak kismértékben képes befolyásolni az átlagot, így egy-egy történet átlagának felfele vagy lefele mozdulását nem is lehet egyetlen ember tetszésének betudni.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. augusztus 6. 17:58-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. augusztus 6. 17:58
#5
Tisztet Andreas6 Úr!
Kivételesen megkérdezném, hogy miért nem írod ki Te is, hogy mennyivel emeled a csillagok számát?   

Mer,t a Te jószándékú, javító szándékkal adott pontok alapján,  -a saját magam készített statisztikáim szerint -   a pontozás átlaga mindig NYOLC alá került!

Tudom nem leszek már soha barátod, miattad - mert védeni akartalak - menesztett kékég 2023. június 28. 20:10 órakor - nem a leglovagiasabb módon.  Pont a neked névre szólóan megírt történeténél.

Kiváncsifancsi és én az elmúlt évek során többet tettük KÉKÉG -ért, mégis  Te kaptad Tőle azt a kegyet amit  ( Attila,  vagy Álmoska5  jobban kiérdemelte volna), mégis ezen megtisztelő ajándékát úgy háláltad meg, hogy "közröhej" tárgyává tettetek Gyurival, kivel mint vele is korábban, kér fogással egyetemben beismertem korábbi tévedéseim. Letegeződtünk. 
/Időközben szélütést kaptam, egy komoly koponyán belüli beavatkozás elött állok amit e hónap végén fognak elvégezni.
Kékég írásai tartottak eddig életben, s pont én nem kommentelhetem többé. Pedig életem utolsó leheletéig hűséget ígértem Neki.

Az én írásaimmal többet ártottam Neki.  Én kimertem mondani, hogy Te vagy ezen oldal Helyírás Csendőre! Nyolcezernél is több  javító, segítő szándékkal  megírt kommentjeid után sorba  Nyolc alá estek azon írások pontszámaik akikhez te ezekkel a szándékokkal hozzászóltál!  Ezek tények!  TE VAGY EZEN OLDAL FEKETE ANGYALA! 

Nehéz azt a kiérdemel "közutálatot" pozitív irányba terelni. De Te 7 évvel fiatalabb vagy, van időd bőven. Jó munkát hozzá:
   NE FELEDD ÍRD ODA A PONTOK SZÁMÁT IS, HOGY HIGGYENEK NEKED 

"Álmoska5"
-1
Ez egy válasz Andreas6 2023. augusztus 6. 06:58-kor írt üzenetére.
P
Papesqu
2023. augusztus 6. 11:50
#4
Nekem, már kicsit követhetetlen. Hogy ki- kivel és miért? De lehet csak azért mert elsőre hajnalban olvastam.
2
Álmoska5
2023. augusztus 6. 00:27
#2
Nem lehet  ez a rész annyira rossz "negyedik" szavazóként 00:20 órakor  10. P.- al, csak 4,6 ra tudtam feljavítani.

Pedig eddig ez a rész a legizgissebb!

"Álmoska5"
0
T
Törté-Net
2023. augusztus 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1