Ismerkedés 3. rész

Szavazás átlaga: 7.86 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 13.
Hossz: 9 904 karakter
Elolvasva: 681 alkalommal
Gabi:

Lihegve ültem le az ágy előtt a padlóra. El sem hittem, ami velem történik. Eddigi életem sivársága, csak most tudatosult bennem igazán. Amikor eljöttem otthonról, csak túl akartam lenni egy vakrandin, most meg...

Nem is igazán értem mi történik itt. Az ágyon két csodaszép nő fekszik, egyiket sem ismerem igazán és mégis, megdugtam mindkettőt. És micsoda dugások voltak. Lillával nagyon titokzatos volt, főleg azért, mert nem az ő, vagy az én akaratom érvényesült, hanem a Nilláé. Mint valami ceremónia mester, irányította az eseményeket, az elejétől a végéig. Na és Nilla. Vele a szex, nem evilági volt. Annyira tudta, mit hogyan szeretek, mintha mindig is együtt lettünk volna. Lilla szemei teljesen magával ragadtak, de Nilla, nos... Lehet nem lett volna szabad, de kezdtem beleszeretni. Fogalmam sem volt, hogy ő mit szeretne. Mert lássuk be, nem normális dolog lefeküdni egy pasival az első randin, majd megosztani őt egy barátnőddel. Lehet, hogy mint pasi bejövök neki, de mint partner nem és csak egy kis délutáni hancúrnak szánt engem. Na, de ha ez így is van, akkor kihasználom maximálisan.

A két lány, miközben én pihegve gondolkoztam a padlón, az ágyon egymást cirógatva, csókolgatva beszélgettek. A fülemben doboló szívverésemtől, meg attól, hogy suttogtak, nem értettem miről beszélnek, de izgató látványt nyújtottak, így a farkam ágaskodni kezdett. Nilla apró csókokkal borította be Lilla testét. Szopta a bimbókat, belecsókolt a köldökébe, majd elérkezett a puncijához. Hatvankilences pózban Lilla fölé térdelt és mohón habzsolni kezdte, az általam nemrég feltöltött kelyhét. Mindkét nő nyögött a gyönyörtől, amitől az én farkam még keményebb lett. Nem vártam tovább, cselekedtem. Ha ez lesz az utolsó együtt töltött napunk Nillával, akkor azt ki akarom élvezni. Felálltam, felmásztam az ágyra, Lilla fejéhez és így Nilla fenekéhez. Farkammal szó szerint félre lökdöstem Lilla nyelvét és miközben csípőjébe markoltam, lassan belemerültem Nillába. Ő a fejét hátra szegte és úgy nyögött egy jó hangosat, majd újra belevetette magát barátnője nedves puncijába. Lilla sem volt tétlen, miközben én egyre gyorsuló ütemben kezdtem mozogni. Ő hol engem, hol Nillát nyalogatta alulról.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.86 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ulysses
2023. július 13. 19:46
#3
Erre nyomtam egy tízest. Az a bemutatkozós rész tényleg vicces.
1
Andreas6
2023. július 13. 06:19
#2
Irigylem a pasit.
1
T
Törté-Net
2023. július 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1