A+ A-

Jelenetek egy házasságból 2. rész - A tükörparti

A nyári közös nagy szexelések óta több mint egy hónap telt el.
Mi férjek, nem titkoltuk, hogy otthon ennek folytatásának kell lennie. Némi rábeszélés azért kellett. Egy őszi hétvégén eljött a nagy nap, mikorra Feri elrendezte a lakásukban a terepet. Nekem megsúgta, hogy a hálószobába tükörteremmé lett átalakítva...
Mi férjek nagyon szerettük volna ha még a nyár végén, itthon Pesten lett volna egy két repeta az Adrián fergetegesre sikeredett kvartettből. Valahogy nejeink húzódoztak. Feri nekem megsúgta hogy neje, Kati most már gyerekért szekírozza, és abba akarja hagyni a fogamzásgátlót. Éppen azért éreztük, éreztem sürgetőnek hogy még egyszeri beteljesedéssel búcsút mondhassak Kata bájainak. Persze hogy Feri is így volt Jutkával. Nekünk már volt gyerekünk, nem akartunk többet, nem feszengtünk ilyen problémáktól.
Persze azért a nők is megérték a pénzüket. Ha közös program volt Jutka igen fesztelenül tudott viselkedni Ferivel, ami több volt mint kedvesség férje legjobb barátja iránt. Kata nézése, búgó hangja, szőke loknijai ahogy néha arcomat súrolták, tömör melleinek véletlen hozzámérései, a kicsit hosszabbra nyúlt búcsú puszik, mind azt sugallták, hogy nem annyira komolyan elleneznének egy közös partit megint.
Végtére Jutkát sikerült rávennem hogy megint lehessen egy négyesfogat. Erre hivatkozva most már Ferinek is könnyebb volt Kati beleegyezését kicsikarni.
Eljött a nagy nap, egy langyos szép őszi hétvégén. Délelőtt még kirándultunk a budai hegyekben, aztán következett egy jó ebéd egy kellemes kisvendéglőben. Aztán irány Feriék kétszintes társasháza. Senki nem mondta, de mindnyájan már csak az elkövetkező finomságokra tudtunk gondolni. Zavartságunkat az úton félszeg beszélgetéssel palástoltuk.
Először rábeszéltük nejeinket, Jutkát és Katát egy (rituális) fürdőre.
Megállapodtunk,hogy a rendes férjek feleségeiket a tus alatt és a kádban lemosdatják. Majd szerepcsere következik, és a nők gyengéd kacsói fogják a fiúk érzékenyebb részeit kényeztetni. Na persze, szigorúan egymás előtt!
Kezdetben Feriék a kád melletti zuhanytálcán örömködtek. Kata, Feri háta mögött, hogy a kilátásban majd ne zavarja, tusfürdővel intenzíven habosította férje zacskóját. Előre nyúlva a már felálló faszt is síkosította habfürdővel.. Jutka beáll a kádba, de én nem. A kádon kívül maradok és bal combja alá nyúlok és felteszem a lábát a kád peremére. Megindítom a zuhanyt és kezdem Jutka testét sűrün tusfürdővel beszappanozni, Aztán hamar a lényegre térek.
Leszedem a zuhanyrózsát, és az ujjnyi vastag erős vízsugár kezemből lassú ide oda vándorútra indul combjai között. A csiklótájtól végig a szirmok mentén hátra a végbélig. Ott időzök egy kicsit, majd vissza.
Ezt jó párszor megismétlem. A hatás látványos.
Most széthúzván a szeméremajkak hosszú szirmait, vízsugárt a csiklóra irányítom. A kis huncut a meleg víz paskolására szeder vörössé válik és, kibújik. A vízsugár hangos sistergéssel csapódik pöckéhez, és ezer patakban folyik le, gyöngyözve a combjain. Ő áll a kádban én guggolok, és mikor kijön klitorisz, ajkaimmal rábukok, nyelvemmel feltúrom a finom redőket és jól meg megszívom.
Aztán vissza a hidroterápiához.
Jutka lázasan simítgatja szabad kezével melleit. Időnként hátradobja a fejét és durván marokra fogja valamelyik cicit és zihál. Ilyenkor apró csúcsai vannak.
"Apukám ez rohadt jó, de nem bírom tovább, csinálj valamit!!". de én tudom hogy csak ennyi kell, Meglesz a fergeteges hatás. A vízsugarat még erőteljesebb zubogásra állítom.
(Eredetileg ezt a technikát ő mutatta meg nekem, otthon a kád két szélén guggolva)
Ferit annyira lenyűgözi ez a látvány (még sosem láttam ilyen extázisban) hogy lovagló ülésben foglal helyet a kád szélén. Igy jobban látja Jutka alfelét. Kata a kád mellettről semmivel sem törődve, rendületlen hűséggel biztosítja a fütykös élvezetét (Továbbra is csak manuális huzi voni)
Ferit Jutka kéje sokkal hamarabb magával ragadja mint engem.(Ő ezt a számot még nem látta.)
"Gyönyörű vagy Judit! Fantasztikus! Tarts ki!" bíztatja.
Jutka teste már egy görcs. behunyt szemmel kiabálja
"Megőrülök, ez nem elég! El akarok már menni, értsétek meg! Basszatok már meg! Basszon meg valamelyikőtök !" Nekem is marhára kell fegyelmeznem magam, mert már az is veszélyes ha a makkom a hideg fürdőkádhoz ér, már attól is robbanna. Most jön a végső manőver: Finoman a vékonyítva a vízsugarat,körkörös masszírozásba kezdek, a már szemmel jól láthatóan meredeken kiálló csiklón.. Most !! A pina csupa víz bejárata elkezd ásítozni,majd cuppogva rándul görcsbe. Egyszer.Másodszor. Hirtelen Feriből, érthetetlen kiabálás kíséretében, ütemesen, pulzáló sugarakban repül a sperma, (Kata ügyesen irányítja ) Fel, Judit combjára, hasára, csuromvizes punciszőrére.Néhány permetcsepp jut a maszturbáló ujjakra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 02. 3. hétfő 15:00
Elég jó
#5 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:48
Nem rossz.
#4 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:20
Az átlagosnál alig jobb.
#3 Lord 2002. 12. 25. szerda 20:09
Nem rossz!Az biztos. Voltam már én is ilyen helyzetbe , nagyon nagyon pompás volt!! A 9-est megéri..
#2 nTOMasz 2002. 08. 18. vasárnap 03:39
Nem rossz! Gondolom a képek nem eredetiek... :(
Szerintem 9 pontot megér...
#1 Törté-Net 2002. 08. 18. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?