A+ A-

Jelenetek egy házasságból 1. rész

(Ez a történet merőben kitalált történet, megváltoztatott nevekkel. Ha véletlenül valaki mégis felismerni vélné a szituációt, az csak a merő véletlen műve!)
Hetedik éve voltunk házasok. Mint mondják a hetedik év egy kritikus időszak. Gyakran ilyenkor történik az első egy, vagy kétoldalú félrelépés. Nem mintha alapjaiban véve elégedetlen lettem volna a feleségemmel, Jutkával. Kifejezetten mutatós nő volt (hülye sem volt, orvosi diplomával), ha nem is kifejezetten szép, de olyan aki után bizony az utcán megfordulnak a férfiak, hát még a strandon! Helyes, vonzó arca volt barna félhosszú enyhén hullámos hajjal, olyan "tutajos "szemekkel (mármint fa - szállító). Több mint 170 volt, nem túl vékony, de szép elkeskenyedő derékkal, jól gömbölyödő csípővel., hosszú sokáig sportolással erősített combokkal. Két kis, de formás cicikéje volt, mely a szülés után éppen egy kicsit megereszkedett, pimaszul előmeredő bimbócskákkal, a mellek méretéhez képest nagy, sötéten pigmentált bimbóudvarral. Kárpótlásul a kicsi mellecskék igen érzékenyek voltak, és igen könnyen az egész cici beduzzadt, kevés ingerre. Túl volt már egy szülésen, mely alakján alig rontott, sőt talán a csípő és fartájon felrakódott kellemesen kicsi hájpárnácskák csökkentették az eredetileg fiús benyomást keltő alakján. Egyébként is véleményem szerint egy dolog a szem öröme, de bizony a kéznek is meg van a maga igénye! Ha a cicijén nem is lehetett óriásit markolni, kárpótolt az igen formás feneke, mely a leghangsúlyosabb volt rajta. Bármilyen szögből nézve gyönyörűen domborodott, szóval olyan egész estét betöltő fajta.
Ha akár sötétben kézbe vettem őket már másodpercek kellettek csak a magömlésig.
Házasságunkban alapvetően két szexuális probléma merült fel. Az első, az önálló lakás hiánya. Albérlet, egyik szülő, másik szülő, konfliktus, ismét albérlet. Sose volt egy szobánál több, a szomszéd szobában fülelő házinéni. Jobb esetben a tévét üvöltette, és akkor lehetett egy kicsit szabadabban, zajosabban szeretkezni.
A másik probléma az volt, hogy nekem, a behatolás után igen rövid idő múlva lett orgazmusom, mielőtt még ő igazán belejött volna.. Ezt próbáltuk egyre jobban elnyújtott előjátékkal pótolni. Eközben mintegy (látszólag ) véletlenül rájöttünk arra hogy neki kellemes orgazmust, orgazmusokat lehetett szerezni finom orális játékkal A szokásosnál egy picit nagyobb csiklója volt elég dús szőrzettel (akkor még nem volt divat a borotválás) körbevéve, mely huncutul kis göndör fürtöcskékben kanyarodott a bugyika és a combok találkozásánál.. Az orális szexben profi változatosságot alakítottunk ki. Hol hanyatt fekve, lazán combjait szétdobva kínálta fel puncikáját, hol, ha én feküdtem lennt akkor terpeszben fölém térdelve várta hogy a nyelvem megvívja a csiklóval a csatáját. Elhaló aprócska nyögések között közölte hogy "feláll a pöcök! Puszilgasd!!" A legélvezetesebb az volt ha négykézláb fölém ereszkedve valódi "69" - et ajánlott. Ilyenkor dúskálhattam a formás fenekén, cunija ingerlését az igen gyenge, a nagyajkak hosszában történő nyalogatásával kellett indítani. Farának ringatózó mozgásával jelezte hogy most már csak a csiklóra kellett koncentrálnom (ezen dolgokat mindig a befejezés után megbeszéltük, és mint forgatókönyvet a következő alkalommal hasznosítottuk). Klitorisza vastag ceruzányira duzzadt, és a végén finom harapdálások, erőteljes szívogatások a csiklón hozták meg a boldogító görcsöt nála. Két karommal teljes erőből le kellett szorítanom a már vitustáncot járó fenekét, hogy nyelvem a kívánt állandó kontaktusban maradhasson a picuron. Leggyakrabban ilyenkor már a magömlés nálam mindeni külső inger, segítség nélkűl, csupán az ő zajos elmenetele lelki következményeképpen bekövetkezett.
Néha a cicikre igzította farkamat, és fürdethettem a bimbócskáját. Volt hogy kézzel segítette, nézte, mert mint mondta, irtó jó volt nézni amint az ondó magasra fröccsent.
Ezek a boldogító napok inkább csak a nyári szabadságra voltak jellemzőek a már említett lakásmizéria miatt (1970 - es évek !!)A kétségkívül meglevő orgazmusok ellenére mindkettőnkben, de főleg benne egy hiányérzet maradt. Ki is fejezte hogy ami köztünk van nem rossz, de az igazi amikor egy jó nagy fütyi tartósan bent dogozva hozza meg a felszabadulást. Hiába próbálkoztunk ezzel, vagy túl korán elmentem., vagy he ha erőltettük, az orgazmus csak nem jött, s a végén csak merevedési zavarom lett. Többször megemlítette hogy azért kíváncsi lenne, milyen lehet a hüvelyi orgazmus. (Szidtam a jó öreg Freud - ot a csikló orgazmus és a hüvely orgazmus teóriája miatt, mennyi nőt zavarhatott meg evvel a hülyeséggel!)
Nem volt széles baráti körünk, de egy gyerekkori barátnője (Kati, asszisztens) és férje Feri (jólmenő akkori szóval ügyeskedő) szinte minden héten vendégek voltak. Judit tényleg belső bizalmas barátságban volt Katival.. Szexuális élményeiket is megbeszélték, elég sok részletet tudtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2014. 02. 3. hétfő 14:59
Egész jó
#11 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:43
Nem rossz.
#10 Zaxxon 2002. 08. 18. vasárnap 13:35
egyébként a gruppenszex nyílt megcsalás! bárki bármit mond!
#9 Zaxxon 2002. 08. 18. vasárnap 13:18
Jobb cím lehetne a "Jelenetek egy elbaszott házasságból"
#8 muff 2002. 07. 18. csütörtök 23:48
szönyegre lehet élvezni!:)
király
#7 tiborg 2002. 07. 18. csütörtök 16:51
"merőben kitalált történet megváltoztatott nevekkel"???
#6 gugu 2002. 07. 3. szerda 19:07
Kivalo darab ismet. Meg tobb ilyet . hogy megerte e csak ti tudjatok....
#5 Ildica 2002. 04. 7. vasárnap 04:09
Csures,nem érdekel,hogy lett a Feriből Géza,mert abszolut nem lehetett az esetleges eltérést észrevenni.
Nagyon.nagyon,nagyon jo történet.:-)
#4 sa 2002. 04. 7. vasárnap 00:54
nagyon korrekt.
#3 csures 2002. 04. 4. csütörtök 12:45
Egy kérdés: hogy lett Feriből Géza???? :)
#2 Don Nasi 2002. 04. 4. csütörtök 10:50
Igényes és jó történet. Annak ellenére, hogy hosszú, unalom nélkük végigolvasható. Csak így tovább.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?