Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 17. rész

Szavazás átlaga: 5.86 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2021. július 7.
Hossz: 14 586 karakter
Elolvasva: 1 480 alkalommal
Hétfőn késő délután, Lorena a munkát követően betért egy pubba, és a bárpulthoz sétált.
– Hello! Egy
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
lesz – adta le a rendelést a csaposnak. Rövid időn belül megkapta italát, aztán a dohányzó részen keresett magának egy üres helyet. Ledobta magát, rágyújtott egy cigire és keresztbe rakta a lábait. Eszébe jutott, hogy lehet az utóbbit nem kellett volna, de nem akart foglalkozni semmivel. Észrevette, hogy a férfivendégek szinte kivétel nélkül megbámulják a combjait. Tudta, hogy a feljebb csúszott fekete szoknyájának köszönhetően, láthatóvá vált a szintén fekete combfixe csipkeszegélye, de még ezzel sem törődött.
Nem sokkal később az egyik fiatal, szőke hajú srác nem előtte elhaladva stírölte Őt, hanem megtorpanva méregette. A fiú elmosolyodott, azzal a lányhoz sétált.
– Jack vagy Johnnie? – kérdezte kedvesen mosolyogva a barna szemű fiú.
– Mi van? – kérdezett vissza Lorena, ráemelve a tekintetét.
– Jack Daniels vagy Johnnie Walker? A
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
-det kérdezem.
– Figyelj, rohadt szar napom volt, úgyhogy most nagyon nincs kedvem ilyesmihez. Csak ezt a kurva italt szeretném nyugodtan meginni végre – jelentette ki hűvösen – Egyedül – tette hozzá.
– Rendben van. Ne haragudj, hogy zavartalak! – kért elnézést a férfi, majd sarkon fordult. A nőnek átfutott a fején, hogy végtére is másképpen is lezárhatja fárasztó, stresszben gazdag napját.
– Hé, várj! – kiáltott utána. Kezével visszahívta, miután a srác rápillantott – Ülj ide mellém! – kérte a már előtte álló fiútól.
– Na mi az, már nem akarsz egyedül inni?
– Meggondoltam magam – felelte mosollyal az arcán a csaj.
– Ezt örömmel hallom. Ebben az esetben bemutatkoznék...
– Ne! Nem a neved érdekel.
– Akkor mi? – érdeklődött a srác, ám Lorena egyértelművé tette számára a választ, ugyanis az asztal alatt markolászni kezdte a farkát.
– Mit csinálsz? – kérdezte riadtan, körbetekintve az idegen.
– Minőség ellenőrzést tartok. Van lakásod?
– Albérletem.
– Merre?
– A 15. kerületben.
– Az messze van – állapította meg a lány, s elengedte a szerszámot. Felhajtotta maradék italát – Gyere utánam! – szólította fel az ismeretlent, miközben felállt.

A kinti sötétben, a vendéglátóhely mögötti üres kukatárolóban, a férfi lesmárolta a csajt. Megemelte és a tároló drótkerítésből készült oldalának nyomta. Nyelvével hevesen körbejárta a forró szájüreget, aztán még magasabbra emelte partnerét, aki a dróttető lyukacsaiba kapaszkodott. A fiú a szoknya alá dugta a fejét, félrehúzta a bugyit, azzal elmerült a nedvedző punciban. Önfeledten lefetyelte, szopogatta, valamint párszor szürcsölve szívogatta a szeméremajkakat. Lorena a plafonon csimpaszkodva, a fehér blúzából kikandikáló hegyes bimbókkal, nyögdécselve élvezte a kényeztetést.
A férfi orálozás közben a farkára tekert egy óvszert, majd egyszer csak felfüggesztette izgató tevékenységét. Megragadta szexpartnere csípőjét, s egyenesen a faszára húzta a pináját. A nő elkerekedett szemekkel elengedte a drótot, utána szorosan átölelve szeretőjét, a szájára tapasztotta a sajátját. Nyöszörögve smárolta még akkor is, amikor a dákó ki-be kezdett járni benne. A levegőben széttárt lábait egyenesen kinyújtotta, és hagyta, hogy a dárda még mélyebbre hatoljon belé.
A férfi háta a szűk helység másik oldalához került. Lorena a fekete cipői hegyes orrait, valamint a tűsarkait a nagyméretű drótlyukakba akasztotta. Belemarkolt aktuális pasija fenekébe, s a combjai közé húzogatta alfelét. A két fiatal egy pillanatra sem állt le a csókcsatával, mivel sikamlós nyelveiket kéjesen a másikéhoz masszírozták.
A csaj lerakta egyik lábát, de hamar visszapattant, így már mind a négy végtagjával a kerítésen kapaszkodott. Csípőjét előre-hátra mozgatva, nagyokat nyögve felnyársalta magát a kőkemény rúddal. Hirtelen abbahagyta a mozgást, mert jól hallhatóan kinyílt a pub hátsó ajtaja. Hallották, hogy valaki a földre dob valamit, aztán megint kinyitja a bejáratot. Amint csend lett, a nő nyögdécselve folytatta a kefélést, egyre jobban növelve az iramot. Egészen addig csúsztatta fel-le hüvelyét, amíg a fejét hátraszegve, egy elfojtott sikoly kíséretében el nem élvezett.
A levegőt kapkodva partnere elé guggolt, leszedte a gumit, majd bekapta a lemeztelenített péniszt. Gyorsan bólogatva szopta. Nem kellett sokáig dolgoznia, ugyanis a férfi hosszasan nyögve, több lövéssel a szájába engedte ondóját. Lorenának ízlett az édesnek talált ondó, ezért ajkai között játszott vele egy darabig, végül lehunyva szemeit, egy nyeléssel mindet eltüntette.

Szerda
Klaudia rábeszélte Lorenát, hogy az egyetemi előadás után üljenek be valahova egy italra. A két lány egy csendes, de hangulatos bárban egymással szemben helyet foglalva, vörösboros kólát iszogatott.
– Minden buliban összejön valami? – kérdezte Klaudia – Minden buli után kefélsz?
– Nem, nem mindig. A legtöbbször igen, de olyan is van, hogy eleve nem azért megyek le.
– Ez ismerős. Ilyen is kell néha... Jó volt ez a VBK. Jöhet még egy?
– Igen, de a következőt Én állom – jelentette ki Lorena, majd betartotta az ígéretét.
– És amúgy eddig mennyi jött össze? – érdeklődött egy sejtelmes mosollyal az arcán a vörös démon, miközben a második italukat kortyolgatták.
– Mármint miből mennyi?
– Farokból. Hány pasival voltál?
– Volt egy pár... – felelte az asztalra szegezve szemeit a barna hajú lány.
– Na, mond már!
– Hát... a százat meghaladja.
– Azt a kurva – reagált Klaudia – Listát vezetsz róluk? – kérdezte nevetve.
– Mondhatjuk – válaszolta az igazságnak megfelelően, elmosolyodva Lorena.
– Én megszámolni sem tudnám mennyivel dugtam – újságolta röhögve a vörös csaj.
– Az se rossz. De nekem nem csak bulikban jött össze ennyi.
– Én sem úgy gondoltam – mondta Klaudia. Az eredetileg egynek tervezett boros kólából kettő lett, aztán három, később pedig négy. Az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
mámor
okozta hangulatban mindketten egyetértettek abban, hogy az estét egy táncos helyen kéne folytatniuk – Menjünk a Moulin Rouge-ba! – dobta fel hamar az ötletet – Szerda este kurva nagy bulik vannak ott.
– Igen, tudom. Menjünk! – egyezett bele a másik.

A party őrületes volt. A tánctéren mindenki tombolt, közben a két csaj csak döntötte magába a tequilákat. Lorena hiába nem akarta keverni a szeszt, barátnője az ellenkezésre fittyet hányva, rendszeresen belevitte a rosszba. A tömeggel együtt mozogtak a pörgős zenékre. Kis idő elteltével felbukkant a közelükben egy magas, fiatal, fekete hajú, fehér inget viselő srác. Hátulról elkapta Klaudiát, akit ez nem zavart, sőt még az sem, mikor az idegen kezei a hasáról a melleire vándoroltak. Így táncoltak egy darabig, majd az előttük bulizó Lorena irányába dőltek. A vörös démon mosolyogva lesmárolta szeretőnőjét. Csókjuk elhúzódott, ám azután Klaudia átadta a terepet a fiúnak. Az a barna hajú nő elé állt, s a szájára tapasztotta az övét. A lány hevesen dugdosta át nyelvét az ismeretlen ajkai közé. A férfi nyelvcsatázott egyet a vörös hajú csajjal is. Felváltva csinálta mindenki mindenkivel, nem sokkal később pedig egy hármas csók következett.

– Szerintem jobban jársz, ha írsz a lakótársadnak, hogy szóljon bent nem mész ma melózni – ajánlotta Klaudia a kiszemeltjük sokadik emeleti lakótelepi lakásának kanapéján ülve.
– Nem tudom... – töprengett Lorena, kezében szorongatva mobiltelefonját.
– Én igen. Hidd el, nem végzünk itt hamar. Kivéve akkor, ha a csávó gyorstüzelő, de nem hiszem, hogy az. Egyszer Te is beteget jelenthetsz – győzködte barátnőjét Klaudia. Az unszolás hatására, a barna hajú csaj végül üzenetet írt Timinek. Mire végzett a SMS-sel, kilépett a fürdőszobából vendéglátójuk, akiről mint az este folyamán kiderült, az Anton névre hallgatott. Mindketten rámosolyogtak, s maguk közé invitálták.
Szinte azonnal folytatták a buliban elkezdett csókcsatát. A lányok ajkaikkal hamar áttértek a fiú nyakára, kezeikkel meg a szerszámára. A lábai elé csúsztak, és Klaudia kicsatolva a farmerövét, előhalászta a már ágaskodó péniszt. Szájába vette, bólogatott rajta, majd tövig eltüntette. Átnyújtotta társának, ki felvéve a tempót, szintén fel-le járata rajta száját. Megint a vörös démon következett. Megismételte az előzőt, ám a végén nyálat folyatott a dákóra. Lorena bekapta, csinálta volna a saját ízlése szerint, de partnernője megragadta a haját, azzal előre-hátra mozgatta a fejét a falloszon. Tövig ráhúzogatta a torkát, ezáltal a barna hajú nő fuldokolva tűrte a szopatást. Klaudia elragadta a dorongot, erőteljesen lecumizta, ráköpött egyet, utána rabszolgája szája felé irányította.
– Ezaz, szopjad! – parancsolta, miközben fel-le rángatta a nyálzó, öklendező nő fejét. Egyik tenyerével rászorított a csaj nyakára, így az elvörösödött arccal élte át a kiképzést. Mikor teljesen eltüntette a dárdát, a puha ajkakat a férfi lágyékán tartva, még jobban összepréselte ujjait. Ezt párszor eljátszotta, s minden esetben akkor kegyelmezett meg szolgájának, amikor az hevesen rángatózni kezdett – Nyisd ki a szádat! – kérte tőle. Teljesült a kívánsága, erre nyálat folyatott bele, amit a rabnő a faszra juttatott. Lorena kérdezés nélkül tovább kényeztette a hímtagot
– Most te jössz – mondta vigyorogva Klaudia a srácnak, azzal nagyra nyitotta a száját. Anton egyből értette a célzást: nyálat engedett a domina nyelvére. Klaudia a hajánál fogva hátrafeszítette szaktársa fejét, ujjaival széttárta ajkait, aztán közéjük csorgatta ajándékát, ami újra a rúdra lett továbbítva. A szexrabszolga kis időre szabad kezet meg szájat kapott az orálozásban, ám nem sokkal később a felállított férfi, illetve az előtte térdelő vörös bestia alatt kellett térdepelnie.
– Nyisd ki a szádat, te ribanc! – utasította határozottan Klaudia, aki intenzív, mély torkos, bőnyálas, enyhén köhécselős cidázásba fogott bele. Egy pillanatra sem aggódott, hogy esetleg nyomot hagy mutatványa, mivel az összes kifolyó nyála, az alatta lévő lány kitátott szájába került. Egyszer csak megállt, s egy hosszú, vaskos nyálcsóvát adományozott szolgálójának – Tartsad! – szólította fel, megmarkolva a hajtincseit. Az ajkakat a keményen álló botra tolta. A srác felnyögött, ahogy a forró szájüreg hangos sikamlós hangok kíséretében, extra nedvesen előre-hátra siklik a húsán. A domina a sötétbarna hajszálakat el nem engedve, lassú tempót diktált kezével. Lorena mellei... pontosabban az egész felső teste a ráömlő nyáltól csillogott.
Klaudia felpattant. Lemeztelenítette magát meg a társnőjét. A földön térdelő csaj fejét újból erőteljesen a szerszám tövére húzgálta.
– Nyald ki a pinámat! – adta ki az ukázt, jobb lábát a kanapéra téve. A barna hajkoronát markolva, erősen kinyalatta a vagináját. Eltolta magától a lányt, erre a fiú átvette az irányítást. Lorenát a hajánál fogva, felváltva kényszerfranciáztatták. Volt már ilyenben része, de ezidáig csak két férfival – Nyald ki a seggem! – szólt kis idő múlva Klaudia, miután megfordulva a bal lábfejét emelte a bútorra. A szolgáló engedelmeskedett, s hagyta, hogy úrnője a segglyukára nyomja a nyelvét. Hol faszt szopott, hol ánuszt nyalt, viszont idővel az utóbbi helyett, megint a vörösen izzó szeméremtest lett
f
alf
el
alf
alf
alf
lva
a számára.
Anton óvszert tekert farkára, s behatolt a kanapén fekvő Klaudia hüvelyébe. A nő egyik lábát a háttámlán, a másikat a padlón pihentette, közben a méretes kebleire vonta barátnője arcát. Hatalmasakat nyögve nyalatta halmait, illetve a hegyes bimbóit. A puncijára tolta a fejét, és sikongatva ingereltette a csiklóját. A lyukában mozgó dákó, valamint a klitoriszát nyalogató-szívogató nyelv rövidesen megtette a hatását: remegő testtel, mélyről feltörő nyögésekkel elélvezett.
A bútor közepére ültette a férfit, Ő meg lovagló pozícióban foglalt helyet a falloszon. Nyögdécselve fel-le liftezett, ám ez idő alatt Lorena sem tétlenkedett: miután a két fiatal mögött térdepelve alaposan megcsodálta úrnője dereka hátoldalán, és a jobb oldalán díszelgő tetoválást, parancsba kapta, hogy mindkettejük alfelét alulról felfele haladva nyaldosnia kell. A szexrabszolga szünet nélkül vándoroltatta ízlelőszervét a golyóktól indulva, a lécen-a puncin áthaladva, egészen a rózsás fenéklyukig. Büszkeség töltötte el, mikor uralkodója újra a csúcsra ért, mert remélte izgató tevékenységével Ő is hozzájárulhatott a sikerhez.
Lorena háttal a bútorra, pinájába pénisz, az arcára pedig a domina alsó fertálya került. Zihálva lefetyelte a lucskos vaginát, plusz a hátsó bejáratot. Pár perc elteltével, Klaudia az oxigénmegvonással kezdett el szórakozni: teljesen ránehezedett szolgája orrára-szájára, s csak akkor emelkedett fel, amikor az alatta fekvő nyöszörögve rángatózni nem kezdett.
Anton a kanapén
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zban
álló, barna hajú lány mögé térdelve, a vörös démon biztatására masszívan előre-hátra lökdöste csípőjét. Klaudia széttárt lábakkal Lorena elé hevert, azzal hangoskodva újfent kinyalatta magát. Combjaival összezárta a csaj nyakát, és csak szorította velük. Kizárólag azokban az esetekben kegyelmezett meg, amelyekben az eltorzult, elvörösödött arc gazdája, hörögve megcsapkodta az izmos végtagokat. Lábait ritmikusan összecsukva-elengedve, légzéskontrollt alkalmazott, ezzel elősegítve rabnője néhány minutum múlva bekövetkező orgazmusát.
Klaudia megragadta a csajt a hajánál, s maga után húzta. A lány készségesen, négykézláb követte Őt vendéglátójuk hálószobájába. Ott a vörös felhúzta a redőnyöket, hogy beengedje a hajnali fényt, azután az ágyra feküdt.
– Szopd le! – vetette oda szolgálójának, amint Anton is megérkezett a szobába. A lány a hajópadlón térdelve, érzékien furulyázott, mialatt úrnője a fekhelyen pihenve masztizott. Párszor oldalra nézve, műsorát fel nem függesztve, fasszal a szájában hosszasan szemezett vele – Kúrd meg! – hangzott az utasítás – Az ablaknál – pontosította elképzelését.
A férfi az erkélyablaknak nyomta a nőt, majd hátulról beléhatolt. Rúdját tövig járatva nyársalgatta. Klaudia melléjük állva, punciját továbbdörzsölve figyelte az aktust. Lorena az arca egyik oldalát a hűvös üvegnek téve, szó nélkül fürkészte a tekintetét.
– Keményebben! – hangzott az újabb utasítás. A srác halkan zihálva rákapcsolt, minek hatására a barna szemeit a dominája szintén barna szemeibe fúró szexrabszolgának, időnként megrezdült az arca.
– Mindjárt elmegyek – jelentette ki a fiú – Hova élvezzek?
– A szájába – válaszolta érzelemmentes ábrázattal a vörös démon. Anton kiszállt a lyukból, lekapta a gumit, azután az előtte térdelő szolgalány szájába adta vesszejét. Lorena egyre gyorsuló ütemben bólogatott egészen addig, amíg a férfi lihegve a szájüregébe nem ürített – Nyeld le! – követelte hűvösen, erre a csaj minden akadékoskodást mellőzve, lehunyt szemekkel lenyelte a spermát.

Lorena ösztönösen a srác szemeibe nézett először, ám aztán a barátnőjééibe, amelyekből reménykedve elégedettséget próbált kiolvasni.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.86 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. május 9. 13:26
#10
Nekem tetszett... bár ez is rövid lett 8p
2
feherkalman1
2021. július 12. 17:55
#9
Már a második mondatnál feladtam.  Amikor egy vendég így rendel az egy paraszt.
1
l
laja.jl
2021. július 9. 12:22
#8
Lement 2D-be: egysíkú, unalmas.
1
a
angel234
2021. július 8. 04:09
#7
Kezd kifulladni a sorozat,már nem sok újat tud adni.5P
1
sunyilo
2021. július 7. 20:30
#6
Nekem sem tetszik, egyre unalmasabb...
1
Bizse42
2021. július 7. 18:00
#5
Nekemolyan "kúrvás", olyan kissé közönséges! Nem érzek benne igazi vágyat, kéjt, vagy élvezetet!  Tőlem ez nagyon szokatlan:   /3. P./
1
cscsu50
2021. július 7. 07:56
#4
Nekem sem tetszett.Ez már csak a semmi polírozása, unalmas
1
Andreas6
2021. július 7. 07:22
#3
Nekem sem tetszett.
1
f
feherfabia
2021. július 7. 06:17
#2
Nem tetszett!
1
T
Törté-Net
2021. július 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1