Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 16. rész

Szavazás átlaga: 5.85 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2021. június 30.
Hossz: 8 209 karakter
Elolvasva: 1 109 alkalommal
Mintha selyemmel simogatták volna az arcát... távoli énekszót hallott... majd mintha mézet csorgattak volna a szeme környékére. Újból érezte a lágy érintést, hallotta a hangot és érzékelte az arcát elárasztó finom nedűt, csak mindet egy hajszálnyival erősebben. A selyem minden alkalommal egyre erősebben simította a bőrét, az énekhang egyre közelebbinek tűnt, a méz pedig egyre hűvösebbé vált...

Az utolsó pofon élesen csattant az arca egyik oldalán, egy „Ébredj ribanc! ” kiáltás süvített a jobb fülébe, végezetül az arcába hideg víz zúdult. Lorena kipattant szemekkel, illetve kisebb hörgést hallatva tért vissza a valóságba.
– Ezt idd meg! – szólította fel Klaudia, s egy Fantával teli poharat nyomott a kezébe – Jót tesz – jelentette ki, majd pár kortyot megitatott vele – A szívbajt hoztad rám – árulta el a takarójába temetve arcát. A másik lány kissé zavart tekintettel szorongatta az ujjai között tartott poharat – Miért nem szóltál, hogy túl sok lesz? – kérdezte ránézve.
– Nem tűnt annak... – felelte halkan Lorena,
– Lehet nem ártott volna valami biztonsági jelszó, de még soha senkivel nem kellett ilyesmit használnom. De úgy tűnik Te egy külön kategória vagy... mindenesetre örülök, hogy nem haltál meg itt nekem – mondta mosolyogva Klaudia – Akarod folytatni? Nem gáz, ha nem – nyugtatta meg. A barna hajú csaj válaszul bólintott egyet – Mit szólnál, ha sokkal lágyabban folytatnánk, és csak Én kényeztetnélek Téged? Azt hiszem amúgy is jövök neked egy orgazmussal.
– Benne vagyok – válaszolta Lorena, aki teljesen magához tért a cukros üdítőnek köszönhetően.
Széttárta combjait, azzal hagyta, hogy barátnője a korábbi durvuláshoz lépest jóval gyengédebben, szinte már romantikusan az élvezésig nyalja.

Vasárnap

A megrendelt ebéd elfogyasztása után, Lorena és Timi a nappali kanapéján ülve X-boxozott.
– Hát az komoly, hogy elájultál – állapította meg a szőke lány.
– Az. Én sem gondoltam volna, hogy valakivel egyszer ilyen messzire megyek – árulta el Lorena – Meg azt sem, hogy ennyire durva is tud lenni ez a csaj,
– Igen, nem gyenge az új barátnőd – mondta mosolyogva Timi – Ki a durvább? Ő vagy a szadómazós pasid?
– Ki? Szilárdra gondolsz?
– Arra a negyvenes pasira, aki szintén szét szokott verni meg baszni téged..
– Ő az. De nem tudom melyikük a durvább... talán Klaudia, mert Szilárdnál még nem ájultam el.
– Bevállalnál egy menetet kettejükkel?
– Nem – vágta rá a barna hajú csaj – Vagyis még nem gondolkodtam rajta... de nem hiszem, azok ketten együtt tuti megölnének – jelentette ki nevetve.

Nem sokkal később Timi félrerakta a kontollerjét, s inkább barátnője nyakát kezdte el csókolgatni. Ennek köszönhetően a másik lány már nem tudott sokáig a játékra koncentrálni, így az is felfüggesztette tevékenységét, hogy egy sokkal izgalmasabbra térjen át.
Ajkaik csókban forrtak össze, majd lehúzták egymásról a felsőt. Timi a hátára fektette partnerét, végigcsókolta nyakát, melleit, valamint a hasát. Bugyin keresztül kényeztette a forró vaginát, aztán két ujját a pántokba akasztva, lassan levette a fehérneműt az égbe emelt lábakról. Kibújt a sajátjából is, azután szeretőjére feküdt, így a két nő összenyomott keblekkel, valamint összesimult, nedves puncival falta a másik nyelvét majdnem meztelenül, mivel Tímeán egy fekete pamuttérdzokni, Lorenán pedig egy fekete-rózsaszín csíkos térdzokni díszelgett.
Hevesen markolászták, nyalták, szopták egymás ikreit, illetve bimbóit, végül a szőkeség társa combjai közé csúszott. Megállás nélkül, alulról fölfele nyalogatta a kezeivel széthúzott rózsaszín nemi szervet. A kis szünetekben hol nyálat folyatott rá, hol gátlástalanul köpködte. Kisvártatva feldugta mutatóujját, míg ajkaival rátapadt a csiklóra. Erőteljesen szívta, mialatt kitartóan ujjazta. A lyukba nyomta a középső ujját is, és gyorsított kézfeje ritmusán. Az egyre hangosabban nyögdécselő barna hajú lány lehunyt szemekkel, a halmait gyúrogatva kéjesen szenvedett. Csípője félreérthetetlen mozdulataiból ítélve, egészen közel került a csúcshoz, ám mielőtt kielégülhetett volna, Timi hirtelen kihúzta az ujjait. Felállt, azzal nyugodt léptekkel a szobájába sétált.
Pár másodperc múlva visszatért, de nem egyedül, mivel egy hosszú, 18 centisnek tűnő, rugalmas anyagból készült, rózsaszín műpéniszt szorongatott a kezében.
– Őt még nem ismered – árulta el mosolyogva – De már meséltem róla. Ismerkedj meg vele! – kérte barátnőjét, majd a szájába irányította. Alaposan lenyalatta, leszopatta vele játékszerét, amit aztán a torkára tolt, hogy az első köhintésig lent tartsa. A tetejét fel-le húzogatta a nedves szeméremtesten, hozzányomogatta a klitoriszhoz, utána behatolt vele a hüvelybe. Ki-be járatta egy darabig, azután a saját ajkai közé helyezte, hogy izgatóan nyögve leszopogassa róla az édes kéjnedveket. Visszacsúsztatta, párszor megjáratta benne, ám ezúttal ismét lakótársa szájüregét célozta meg a nedvektől csillogó dildóval.
Közepes tempóban kefélte Lorenát, közben szenvedélyesen smárolta. Ujjaival nagyra tárta résnyire nyílt szemekkel sóhajtozó partnernője ajkait, melyek közé nyálat csorgatott. Nyelvével visszatért a csiklóra, viszont tenyereivel a melleknek sem hagyott nyugtot. Begyorsított a segédeszközzel, minek hatására a barna hajú csaj sikoltozásba váltott át. Timi átvetette egyik lábát a mellkasán, azzal
f
alf
el
alf
alf
alf
lva
neki alfelét, 69-es pózban vezette a műszerszámot a forró kehelybe. Lorena a pinájában határozottan mozgó tárgynak köszönhetően, előre-hátra ugráló felső testtel, nyögdécselve összevissza nyalta a szőkeség punciját, ráadásul a nyála is az állán meg a nyakán folydogált. Tímea a lüktető gyöngyöt szívogatva, megadta a műfallosszal a végső döfést, ezáltal a csúcsra repítette szeretőjét, aki remegő testtel, barátnője pinájába nyöszörögve adta át magát az élvezetnek.
Lorena arra eszmélt, hogy Timi hátranyúlva, a szájába igazítja a dildót. Készségesen leszopogatta róla a szaftot, majd a kezébe kaparintotta.
– Dugj meg vele! – kérte a szőke lány. A barna hajú az arca fölött lévő lucskos nyílásba illesztette, aztán ki-be húzogatta. Tímea újra kezelésbe vette a csiklóját. Lorena újból felnyögve elengedte a műfaszt, erre az kiesett a barlangból. Lenyalogatva visszatette, s magabiztosan megkefélte vele. A két nő fordított pozícióban egymáson fekve, egyszerre nyögött a nappaliban. Az alul heverő csaj szaporább tempóra kapcsolt, és egészen addig döngette szexpartnerét, amíg az felsikoltva, reszketve el nem élvezett.
Szájuk, valamint nyelvük segítségével, közösen letisztogatták a rózsaszín játékot. A tetejénél összetalálkoztak ízlelőszerveik, amelyek végezetül érzékien egymásba fonódtak.

Timi kinyitotta az ablakot. Elvette a dohányzóasztalról a cigis dobozát, kihúzott belőle egy szálat, s lehuppant a kanapéra. Széttárta lábait, majd két ujjával a szeméremajkait. Lorena megdöbbenve nézte, ahogy lassan végighúzza a cigi két oldalát a punciján.
– Hogy jobban égjen – magyarázta vigyorogva a szőkeség, aztán a szál végét szintén fel-le siklatta a nemi szervén – Ezt meg azért, hogy jó íze legyen – jelentette ki elnevetve magát.
– Te tényleg nem vagy normális – vallotta be fejcsóválva Lorena.
– Te sem – szólt vissza a másik, öngyújtóval meggyújtva a cigarettát – Egy perverz picsa vagy – fejezte ki véleményét, utána kifújta a füstöt. Elfeküdt a bútoron, lábait pedig kényelmesen lakótársa ölébe helyezte – Mit csinálunk jövő héten? – kérdezte, azután átnyújtotta az égő szálat a barátnőjének.
– Dolgozunk meg sulizunk. Vagy mire gondolsz?
– A hétvégére. Megyünk bulizni?
– A múlt héten elég sokat buliztunk. Csak négyszer a hosszú hétvégén. Nem volt elég? – érdeklődött Lorena, azzal beleszívott a pinaízű cigibe.
– Nem. Ezért nem mentünk a héten, mert a múltkor sokszor voltunk... de már mennék.
– Nem tudom még. A bulizást a csajok is elkezdték tervezni az egyetemen. Meg Szilárddal is kéne már találkoznom. Meg Rajmival is, meg persze Tonival is. A szexkapcsolataimat sem akarom elhanyagolni.
– Megértem, de valakit kihagytál.
– Kit?
– Na, kit? Attilát.
– Jó, de Ő a főnök. Nem klasszikus szexkapcsolat. És vele különben is csak egyszer dugtam.
– Épp ezért kéne ezen sürgősen változtatnod – javasolta röhögve Tímea. A két lány tovább folytatva a beszélgetést, elszívta a különleges ízesítésű cigarettát.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.85 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. május 9. 13:28
#11
A leszbiszex az mindig beindít, olyan izgató... 8p
2
veteran
2021. július 1. 14:43
#10
Egyre unalmasabb.
1
a
angel234
2021. július 1. 04:04
#9
Közepes mű lett és a történet kezd egyhangúvá válni.
1
Fluxus
2021. június 30. 16:15
#8
Ez most gyengébb, mint szokott.
1
JakeAmazing
2021. június 30. 12:57
#6
Véget fog írni, igaz nem mostanában. Örülök, hogy vannak akik értékelik az igényes helyesírást.
1
Ez egy válasz sunyilo 2021. június 30. 09:11-kor írt üzenetére.
sunyilo
2021. június 30. 09:11
#4
Ez egy szappanopera, ani talán sosem ér véget. Vannak jó és kevésbé jó részek, ez inkább az utóbbiak közül való. Andreas6-nak igaza an, én pédául azért olvastam végig minden részt, nert magyarul és helyesen van megírva. Ez az igényesség itt ritka..
1
cscsu50
2021. június 30. 08:38
#3
Sajnos a teleregény folytatódott már teljesen unalmas!!!
1
Andreas6
2021. június 30. 06:08
#2
Közepesnek tartom. Mindenesetre annak örülök, hogy azon kevesek közé tartozol, akik tudnak magyarul írni.
1
T
Törté-Net
2021. június 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1