A+ A-

Tanuló lányok 1. rész

Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9 - kor már az út mellett álltam de csak délután ötre juottam el a 150 kilóméteres táv végére.
Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam egy párat, aztán útnak eredtem szállást szerezni, mert kiderült hogy ők nem tudnak adni. Mondjuk nem is ígérték, de azért kicsit morogtam magamban. Elláttak tanácsokkal hol kapok szállást olcsón ami 3 kollégium címében merült ki. Végül is az elsőben volt hely én meg nem akartam kóborolni, úgyhogy ott vettem ki szobát. A betegszoba egyikét pontosabban, mert mint ahogy megtudtam lánykollégium és máshol nem adnak ki szobát. Hétvége volt és majdnem üres volt az épület a portás meg "zsebre" adta a szobát. Lerámoltam a cuccaimat és vissza.
A buli jó volt, egyik haverom "szerelmes" lett egy lányba és próbáltuk az ő karrierjét egyengetni. A legjobb alkalom a tétnélküli ismerkedésre.
Becserkésztük a csapat lányt majd néhány óra töketlen kerülgetés után egy másik haverom félrehívta a látszólag legvagányabb lányt, mondván hogy helyzet van és nem bír földije ellen állni barátnője puszta létének és most mi legyen. Jó fej volt a lány, szervezkedés, puhatolózás indul, a baráti társaságunkból mindenki szólt egy pár szót valamelyik lányhoz, csak épp hős szerelmes barátom meg a kiszemelt lány nem kerültek közel egymáshoz. Aztán mikor már teljesen kibeszéltük őket és gyakorlatilag pont rajtuk kívül már mindenki flörtöl valakivel leültünk egy nagyobb asztalhoz, úgy, hogy ők egymás mellé kerüljenek. Bevontuk őket egy beszélgetésbe és aztán hagytuk had beszélgessenek arról, ami őket érdekli. Én mindegyik lánnyal csipkelődtem, a legszimpatikusabb egy bizonyos Erika volt. Mondjuk mindenkinek ő tetszett legjobban. (leszámítva barátunkat aki egyre jobban elmerült választottja tekintetében.) Tudjátok hogy van ez ilyenkor. Erika élvezte, hogy a figyelem középpontjában van és esze ágában sem volt kiszemelni magának valakit. Legalábbis és nem vártam ki mi lesz, mert hajnali fél négykor beállt nálam a status quo és hazaindultam a koleszba.
A portás szunyt. Át az előtéren be a szobába. Ahol ugyan tudtam, hogy négy ágy van, de arra nem számítottam, hogy háromba lány is kerül a paplan alá. Nem gyújtottam fényt, a folyosórol beszűrődő világosságnál néztem jobban körül. Mit ne mondjak, elég rendetlenek lehettek, mert ruhák mindenhol, meg poharak és kancsó. A kancsóban forralt bor lehetett, mert az ajtóba éreztem az illatát. Nem vették észre, hogy jöttem. Egyenletes szuszogás, mind a hármat hallom külön külön. Oké, mondom magamban, erről én nem tehetek, viszont egy ötszázast perkáltam az estéért és hulla fáradt vagyok majd meghúzom magam. Azért jó fej voltam és a zuhanyzóban rendeztem a dolgaimat, hogy bent a szobában ne kelljen matatnom. Lezuhiztam, húztam egy hosszú pólót, mert pizsamát nem hoztam, viszont alsógatyát nem húztam. Átfutott az agyamon, hogy teremtek magamnak egy kis erotikus hangulatot és kvázi mesztelen fekszek be a paplan alá. Otthon úgyis mindig mesztelen alszom, nem egészséges mindig ruhában lenni. Ahogy a szobába beléptem a beszűrődő fénynél észrevettem, hogy erről a dologról a hozzám közelebb lévő ágyon fekvő lány is így gondolkodhat, meg melege is lehet, mert egy formás kis fenék látszott ki a paplan alól. Lábbal felém feküdt és láthattam a punciját. Vagy szőke volt, vagy borotvált, de sötét szőrt nem láttam. Álltam ott mint egy... Farkam úgy érezte itt ideje, hogy bemutassa milyen kényelmes ki tud bújni a polóm alól. Csak álltam az ajtóban és bámultam a lányt, aki mozgolódni kezdett. Hirtelen kint teremtem a folyosón de az ajtót túl gyorsan csuktam be mert viszonylag nagyott csattant. Úgy nézhettem ki, mint a kalandfilmekben az ajtónál lapuló kommandós, leszámítva ugye magát az összképet amit egy polóban nyújtottam kikandikáló farokkal és cuccaimmal a kezemben. Bentről matatás, még szófoszlányokat is hallok.
A porta fele nem mehetek, a fürdő a másik irányban. Már éppen elhatároztam magam, hogy megreckírozom a fürdőt mikor kinyílt az ajtó. Csak a reflexeimnek köszönhettem, hogy nem vágott orba. Ott áltam a kinyílt ajtó mögött és rádöbbentem, hogy ezek a lányok igen nagy valószínűséggel kukkolónak fognak nézni. Reichstag égését az Déli sarokkal fogják egy napon emlegetni ehhez az esethez képest. Ekkor kikukucskált egy fej. Barna, két oldalt befont haj keretezett egy aggodó tekintet. Az arcomat nézte, mire én eldobtam a cuccaimat, hogy takarjam még mindig ágaskodó férfiasságom. Erre persze ő is odanézett, futólag azt hiszem látta, de nem szólt még mindig semmit, csak nézett engem. Elkezdtem előadni, hogy itt van az ágyam és hogy épp zuhanyozni voltam, meg fogalmam sem volt a dologról, talán még azt is hozzáfűztem volna, hogy korábban háremőr voltam,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 listike 2014. 04. 25. péntek 10:57
Aranyos sztori.
#14 papi 2014. 02. 23. vasárnap 10:18
Egész jó
#13 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:07
Nem rossz.
#12 COOLing 2002. 07. 21. vasárnap 22:45
Nem mindegy a sok nev???!
A sztory a lenyeg es hogy ELVEZD!
#11 khm.. 2002. 07. 21. vasárnap 12:54
először: erika, mária és ági
aztán: erika mária és évi
aztán: erika marika és ági..
fura
#10 ORK 2002. 07. 18. csütörtök 00:42
Szerintem KUL!:DD
Csak igy tovabb!
#9 DeadMeat 2002. 07. 18. csütörtök 00:27
yooo
#8 Leone 2002. 07. 18. csütörtök 00:11
Kellemes
#7 olvasó 2002. 07. 17. szerda 16:00
egész jó, de a helyesírási hibák meg ilyenek nagyon illuziórombolóak!
8 pont
#6 sixday 2002. 07. 17. szerda 14:34
Ez egy nagyon kulturaltan eloadott kis sztori. Teccett.
#5 cacacu 2002. 07. 17. szerda 10:35
a tortenet jo, csak ez a nev zavar ;)
#4 Joe 2002. 07. 17. szerda 10:13
Meztelen és nem mesztelen! :)
#3 StoryFan 2002. 07. 17. szerda 08:57
Hát a névzavar nélkül nem is lett volna olyan rossz! Esetleg folytatásként meg lehetne másra is tanítani a kis tapasztalatlant...
#2 Fafnir 2002. 07. 17. szerda 07:51
Egy dolog elég zavaró
3 nő: Éva, Ági, Mária és Erika
Vagy ez 4? :o)
#1 Törté-Net 2002. 07. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?