A+ A-

Tanuló lányok 2. rész

Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, időként és sűrűbben rámtört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatallatimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha löttek volna mellettem. Legelőször is kiváncsi voltam rá álmomban álmondtam - e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér könyv, bögre kancsó a helyén, az ágyak azonban üresek. Még kábán húzgáltam magamra gönceimet mikor arra is rá kellett ébredjek milyen piszkosul éhes vagyok. Kibotorkáltam a szobából, hogy fogat mossak és hallottam, hogy a bejárati utáni nagyobb helységből, amiből a portás kis elkülönített része nyílik női hangok szűrödnek ki. Rövid fülelés után felismertem a három lány hangját, ahogy csevegtek valamiről. Felért egy intravénás koffein / taurin keverékkel, ezerrel nyomultam a zuhanyzóba rendbetenni magam és reméltem, hogy nem a buszmenetrendet tárgyalják éppen.
Zuhany alatt fogmosás / fésülködés, tíz perc és kész is voltam.
A lányok hála istennek még a hallban voltak mikor beléptem, de indulás előtt voltak. Kaját venni mentek és én boldogan csatlakoztam hozzájuk. Mária és Éva végig feszült volt egy kicsit. Nagyon elkalandozó tekintettel néztek mindenre a világon, kivéve az ágyékom környékére vetett lopott pillantásaikat amik nagyon is mérlegelőenek hatottak. Jó esetben azon rágódtak mit fognak vele csinálni még a nap folyamán, gondoltam én. Erika nagyon fesztelen volt és oldotta a hangulatot, mint mindig. Szóval vettünk kaját, vissza a koleszba és reggeli. Megkentem nekik a kenyeret, meg nagyon rendes voltam, de nagyon hülyén néztem volna ki a fejmből, ha a reggeli után azt mondják: "Igen, köszönjük, ilyen viszonzásra gondoltunk, fantasztikus volt a mézes - vajas kenyér, istenveled, most menj. " Tudtam, hogy ha valami történni fog, akkor az nem várat sokat magára és már ettől a gondolattól a várakozáson kívül más is nőni kezdett bennem.
Persze megint Erika vágta át a gordiuszi csomót, mikor felemlegette, hogy én bizony ígértem valamit és szép szó ugye ha betartják úgy jó. Én komolyan bologattam és helyesltem, mire végül mindannyian nevetésben törtünk ki.
Kellet ez a feszültségoldás nekem is. Erőt gyűjtve odaültem Éva és Mária közé. Mária bátrabbnak tűnt tegnap este és ezért mikor átkartoltam őket felé fordultam és nyakába csókoltam. Épp adtam egy két puszit, mikor éreztem, hogy egy kéz a farkamat símogatja a nadrágomon keresztül. Ránéztem Évára, ő volt. A szeme egy kis sértődőttséget árult el, de résnyire kinyitott ajkai nagyon érzékiek voltak így csókkal jutalmaztam bátorságát. Ekkor döbbentem rá, hogy még nem is csókództam velük. Még mielőtt sértődés lett volna a másik oldalt Máriához fordultam és őt is csókóltam. Csatlakozott az ő keze is Éváéhoz. Aztán Erikára néztem, szembe ült az ágyon és kedvtekléssel nézte amit látott. Dobott egy csókot egy laza kézmozdulattal. Tehát ebből ő kimarad gondoltam. Sebaj, nem kell telhetlennek lenni és ismét Évát csókoltam. Közben Mária kiszabadította a farkam és mind egyre gyorsabban verték a farkam, váltogatva melyikük keze érjen hozzá. Aztán végül Évát kezdtem vetkőztetni. Póló és rövidandrág volt rajta. Levettem a pólót. Fehér melltartót hordott, bár melle épp csak tenyérni volt. Miközben a melltartóval babráltam ő feltérdelt az ágyon és már le is tolta a nadrágját a bugyijával együtt a térdéig. Sötét fanszőrzete volt, de nem túl dús és nagyon selymes. Egyik kezével a mellét simogatta, bimbója körül játszott ujjaival a másikat ágyékába fúrta. Én csak csókoltam a nyakát, arcát, vállát és simogattam szabad mellét. Közben éreztem, hogy Mária a szájába vette a farkam. Tanult a tegnapiakból, mert ritkusosabban és kicsit erőteljesebben szopott. Éva pedig csak izgatta magát, míg éreztem, hogy karcsú háta többször megrándul, majd szó szerint hanyatt dobta magát az ágyon egy hangos sóhajjal. Két ujja még mindig a puncijában volt. Felemeltem Mária fejét és csokólódzni kezdtünk. Ő is magától elkezdte ledobálni a ruháit, hasonló szerelésben volt, mint Éva. Gondoltam ez így nem lesz jó, a végén még ő is kielégíti magát, pedig nagyon meg akartam ízlelni azt a puncit, amitől tegnap úgy megállt bennem az ütő. Abbahagytuk a csokóldzást. Neki volt a legfehérebb bőre, szintén alig tenyérnyi mellekkel, de azért kicsit nagyobak voltak neki, mint Évának. Ő sem volt borotvált, de nagyon kevés szőrzete volt. Belesimítottam a puncijába és megcsókoltam a mellét. Már nagyon nedves volt és meglepően könnyen csúszott be a mutatóujjam. Egész testében megfeszült és én egyre gyorsabban újaztam. Homorított és nyöszörgött, dobálta magát. Ránéztem Erikára, aki felhúzott lábakkal, terpeszben ült az ágyon szemben, felhajtotta rövid szoknyáját és bugyiján keresztül símogatta magát, láthatóan teljes beleéléssel. Talán észre se vette, hogy ránéztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 04. 25. péntek 13:11
Jó volt.
#11 papi 2014. 02. 23. vasárnap 10:19
Tetszik
#10 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:07
Egész jó.
#9 Hajfestek 2005. 01. 19. szerda 22:31
Érdekes.... DE teljesen lelenkasztott mire a végére értem. Ja és kicsit belekeveredtem. Követhetetlen
#8 ha 2002. 07. 27. szombat 01:57
jól szorakoztam, csak egy kicsit nehéz volt a lányokat megkülömböztetni! :)))
#7 efewgwegwre 2002. 07. 26. péntek 23:31
baszdmeg, most az a divat, hogy úgy kell befejezni minden történetet, hogy ...de az már egy másik történet???!!!
#6 o 2002. 07. 25. csütörtök 12:35
Mária, Éva, Erika, Ági... Nem túl sok ez három lánynak. ja és hogy ki csinál és mit, és mindenkinek csak tenyérnyi melle van. pocsék
#5 smash 2002. 07. 25. csütörtök 00:10
elcseszett..fantáziálás
#4 Maci 2002. 07. 24. szerda 00:03
Rájöttem. 3 lány van, csak az egyiket Ági Évának hívják.....Van ilyen, csak ebből is látszik, hogy álmodtad,haver....
#3 Somebody 2002. 07. 23. kedd 10:42
Ezt a hülyeséget, megint logikai problémák vannak. El kellene dönteni, hogy hányan vannak és hogy hívják őket.
#2 pogacsa 2002. 07. 23. kedd 08:16
Most is gond van a lányok mennyiségeivel.
De mégsem.
Megvan a megoldás: sziámi ikerpár is van a csapatban. Kár, hogy nincs mínusz pont.
#1 Törté-Net 2002. 07. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?