Fehér vulkán

Szavazás átlaga: 6.74 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2020. október 6.
Hossz: 9 312 karakter
Elolvasva: 685 alkalommal
A legutolsó eset után sokáig nem került szóba az újboli találkozás. Ő nem szólt, én sem, inkább maszturbáltam helyette, ez enyhitette a néha felbukkanó homoerotikus képzelgéseimet. Egy kicsit nehéz ilyenkor, megszervezni egy együttlétet, sőt nem is együttlétnek nevezném, inkább szopásnak. Előre eltervezni, hogy egy másik férfival mikor és hol találkozzak azért, hogy szájába tegyem a hímvesszőjét eléggé furcsának tűnt. Szóval a szervezkedés okozta visszásság miatt nem történt semmi.

De aztán ráírtam. Azaz ő írt rám először egy burkolt üzenetet, melyben a szex volt a központi téma, de teljes mértékben hetero síkon. Válaszomban nem kerteltem, megkérdeztem nem lenne-e kedve egy újabb hasonló kalandhoz. Sejtettem, hogy a múltkori élvezés pozitív emlékeket hagyott benne, így nem lepődtem meg azon, mikor annyit írt vissza, hogy lenne, sőt sokszor gondolt már rá.

Az elmúlt időszakban lefeküdtem többször a párommal is, élveztem mellét, punciját és nem sóvárogtam a pénisz után. Teljesen át tudtam magam adni a női testnek és annak kiszolgálásának, de az üres napokon néha előbukkant a nedves spermás makk képe a fantáziám sodrásában. Ilyenkor egy gyors maszturbálás segített és vágy nélküli testem nem vetített több férfi nemiszerv képet az agyamba. De volt, amikor nem vertem ki azonnal és ilyenkor az egyre jobban felgyülemlő libidó miatt ismét a fenekembe toltam az ujjaimat, esetenként prosztatát masszírozva jutottam el az élvezésig, furcsa volt, hogy magom kókadt hímtagomból zubogott fel.

Szexuális fantáziám túlmutatott egy szimpla szeretkezésen. Olyan élmenyeket akartam, melyek izgalmamat a végtelenségbe hajszolják, hiszen minél magasabbra hágok az erotikus álmodozás létráján, annál nagyobb lesz az orgazmus. Álmodoztam hármas szexről pusztán hetero alapon két nővel vagy egy párral, szerettem volna rektumba hatolni, szájba ürülni egy eldugott erdei tisztáson, vagy maszturbálva végignézni egy pár szeretkezését. Ebbe a sorba tartozott a pénisz szopása és termésének szétkenése magamon. És most ez utolsóra nyílt lehetőségem ezzel a kapcsolattal így ezt valósítottam meg.

Az utolsó vágyözönnel már nem tudtam átadni magam a maszturbálás okozta megkönnyebülésnek. Csak azért sem vertem ki. Így jutottam el az újabb ajanlattételhez, melyet nem utasított el.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.74 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A
Achylles
2021. augusztus 26. 01:43
#6
Nem, korántsem kell elfelejteni! Neked KELL végre felhagyni a homo történetek olvasásával és a negatív kommentelésekkel, csak a hozzászólások járó pontokért, agyatlan.
3
Ez egy válasz veteran 2020. október 10. 02:56-kor írt üzenetére.
a
angel234
2020. október 13. 01:56
#5
Elmegy kategória.
1
veteran
2020. október 10. 02:56
#4
Szépen szólva, ezt a témát el kellene felejteni ezen az oldalon.
1
cscsu50
2020. október 7. 08:19
#3
Hát...........
1
sunyilo
2020. október 6. 14:53
#2
Hááát...
1
T
Törté-Net
2020. október 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1