laszlolizs hozzászólásai

l
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
7 db
laszlolizs
2020. január 27. 14:06
Történetek: Beteljesült vágy 2. rész
Kettős érzéseim voltak. Egyrészt nagyon vártam már e folytatást, másrészt az volt a véleményem, hogy ami tökéletesre sikeredett, azt nem szabad folytatni. Így az írás megjelenése után pár napig nem is kezdtem bele az olvasásba. Most viszont azt mondom, hogy az író újra nagyot alkotott, izgatóra sikeredett ez a történet, valósággal magába szippant. Gratulálok.
1
laszlolizs
2014. július 23. 11:34
Történetek: Liliomtiprók 1. rész
Ja igen, a Liliomtiprók 1. címet azért adtam, mert egy sorozatnak szánom, más szereplőkkel, más cselekményszállal. Ezt a történetet nem számítottam folytatni, a ti fantáziátokra bízom a történet végét. Mindazonáltal, írjátok meg, ha folytatást szeretnétek és lehet, hogy meggondolom a dolgot.
1
laszlolizs
2014. július 23. 11:30
Történetek: Liliomtiprók 1. rész
Köszi a hozzászólásokat, ez az első írásom, aszerint ítéljetek 🙂
Bob_-nak azt mondhatom, hogy sok kan álma, hogy ilyesmi történjen vele, legyen 14, 18 vagy 30 éves a csajszi. Ennek oka az lehet, hogy a tiltott gyümölcs sokakban ébreszt vágyat, de leszakítani már nem merik. Vagyis vágynak egy ilyen tiltott kapcsolatra, de könnyebb felvállalni azt, hogy a dolog "megesett", mint az aktív résztvételt, midőn csorba esik egy családi kapcsolaton, becsületen. Igen, ez gyávaság, de attól ez a vágy létjogosult.
1
laszlolizs
2013. június 23. 00:32
Történetek: Kölcsönösség
Ez a történet kész használati útmutató a nőhöz. Sok önmagától eltelt izomagyú fajankó okosabb lehetne ha ezt elolvasná és eképpen közelítene partneréhez... Nagyon tetszett.
1