A+ A-

Kerékpártúra után

Kata nagyon elpilledt. A délelőtti biciklitúra kiszívta az erejét, majd a délutáni termálvíz és sörözés lelassította, eltompította érzékeit. Ráadásul a nemrég elfogyasztott kiadós és ízletes vacsora élménye kielégítette kulináris vágyait, de elnehezítette hasát.
Így amikor belépett férjével a szűk motelszobába, ledobta magáról egyrészes nyári ruháját, és végigterült az ágyon.
- Én lehet, hogy most aludni fogok! – mondta.
- Jól vagy? – Kérdezte Feri, és bezárta maguk mögött az ajtót.
- Nagyszerűen, csak nagyon fáradt vagyok. - Kata tudta, hogy férje szeretkezni szeretne, de semmi kedve nem volt hozzá.
- Megmasszírozzam a hátad? – Feri érezte, hogy meg kell nyugtatnia az asszonyt, hogy nincsenek elvárásai, ezért hozzátette: - Nem baj, ha elalszol közben!
- Miért vagy velem ilyen kedves?
A férfi elmosolyodott. Végignézett a hason fekvő nőn, tekintete végigfutott vörös melltartópántján és homorú derekán át csipkés bugyival díszített fenekéig.
- Szeretem, amikor örülsz, mint egy jóllakott óvodás!
Míg Feri elővette a masszázsolajt, Kata levette a melltartóját és félredobta, majd visszafeküdt ahogy volt. Megkezdődhetett a hát és a váll beolajozása, simítása, majd gyúrás és dörzsölés különböző mozdulatokkal. A nyaktól a felkaron át, végig a háton és a derékon, egészen a csípő aljáig, ahol néha egy-egy mozdulat behajtotta a férfi a tenyerét a bugyi alá, de csak addig a pontig, ahol a gerinc végződik.
A serény férj felkészült a legrosszabbra, hogy Kata tényleg elalszik, de a masszázs intenzív volt és kellemes, nem álomba simogató. A hát simítása után ujjával végigkövette a nő fenekének legszebb ívét, és közben - ki tudja hogyan - eszébe jutott az előző esti néhány perc, amikor annyira felszabadult, sugárzó volt a felesége, mint ismeretségük hajnalán. Nem történt semmi extra, csak egyszerű sörözés a szabadtéri koncerten, mégis a hétvége legszebb pillanatait hozta. "Szeretném, ha tökéletes lenne a napja!" - gondolta, és olajt öntött markába, picit felmelegítette, majd folytatta a masszázst a comb, vádli, és lábfej alapos átgyúrásával.
Kata kicsit széjjelebb tette a lábát hogy combjának belső felét is megdolgozza párja. A gyúrás utáni simító mozdulatoknál Feri a szeméremajkakhoz egész közel simogatta a nő combját, majd közepes erősséggel a fenekét kezdte masszírozni.
- Jól esik?
- Jaaj nagyon!
- Várjál, így egyszerűbb lesz – és óvatosan elkezdte lehúzni párja bugyiját, amit ő enyhe csípőemeléssel támogatott.
A fenékmasszázs után Kata megfordult, Feri folytatta combjának elülső részével. Majd olajos kezével mindenhol finoman simogatni kezdte, de az erogén zónákat éppen hogy csak megkörnyékezte, hogy fokozza a nő vágyát. Ez bevált, egy idő után Kata már semmire sem vágyott jobban, mint hogy jól megmarkolják a melleit! Öle bizsergett és meleg volt, mellkasánál a vágy szó szerint nyomasztotta. Feri célja már nem az izmok kényeztetése volt, hanem az érzékeké! Hosszú, lassú, egybefüggő és nedves mozdulatokkal kényeztette Kata hasát, a combja tövének belső részét, majd lassan szeméremdombját. Másik keze a melleit kerülgette, mint lassan burjánzó aljnövényzet a magasba meredő sziklatömböt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 29. csütörtök 15:32
A57.Igaz.
#9 A57L 2017. 12. 30. szombat 04:16
Egy hibája van,hogy rövid.
#8 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:23
Laza sztori....
#7 cscsu50 2017. 10. 26. csütörtök 08:49
tetszett
#6 sunyilo 2017. 10. 25. szerda 19:11
Férj-feleség történet, a jobbik fajtából...
#5 vakon54 2017. 10. 25. szerda 11:40
Vetarannak van igaza.
#4 listike 2017. 10. 25. szerda 07:34
Kellemes, lágy sztori.
#3 Andreas6 2017. 10. 25. szerda 06:23
Összehangolódott pár mindennapi, megszokott örömszerzése - de semmi különös.
#2 veteran 2017. 10. 25. szerda 04:58
Tetszett.
#1 Törté-Net 2017. 10. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?