A+ A-

Úszkálás utáni szórakozás

Fordítás
Eredeti történet
Egy forró nyári nap délutánján úszkáltam a medencénkben. Az úszás közben nem gondoltam semmire, csak úsztam. A múlt héten vége lett az érettséginek és az ősszel fogom elkezdeni a egyetemet, így hát nem kellett semmire sem gondolnom csak arra, hogy le hűtsem magam ezen a forró napon.
- Ethan! Nem baj, hogy csatlakozok hozzád? – hallottam a kérdést a medence széléről.
A hang felé fordulok és ott látom Daniella nénikémet egy tűzpiros bikiniben. A tűzpiros bikini elégé kiemelte a hatalmas mellét és a szép kerek fenekét. Daniel nénikém mindig egy könnyűvérű nőcske volt, mindig szerzet magának férfit annyit amennyit csak akart. Éppen ezért az anyámmal majdnem minden nap veszekedtek az ilyen események miatt. Mivel az anyám még mindig az első férjével volt (aki az apám) és Daniella nénikém már megint elvált és kitudja már hányadszor.
- Ethan!- már megint kiabált nekem.
- Igen nénikém! Bocsi, hogy nem válaszoltam az előbb. Persze, hogy bejöhetsz te is. – válaszoltam neki miközben a vízbe merülő csodást testét figyeltem.
- Jó látni, hogy vannak még férfiak, akik egy kis figyelmet szentelnek rám. – jegyezte meg nevetve.
- Sajnálom nénikém, de ezt most én nem értem. Mivel még mindig jól nézel ki. – válaszoltam neki ügyelve arra, hogy ne vegye észre, hogy ő csodálatos testét figyelem.
- Olyan aranyos vagy. – válaszolt elvörösödve – Na milyen érzés, hogy befejezted a közép iskolát? Milyen volt az elmúlt egy éved és tényleg örülsz, hogy befejezted?
Elmeséltem, hogy soha nem volt problémám a tanulással, mindig is egy jó tanuló voltam és úgy néz ki, hogy az orvosira is felvesznek a tanulmányi átlagom alapján. Elmeséltem neki nagyjából az elmúlt évemet mivel nem sokat találkoztunk, mivel ő járta a nagyvilágot a pasijával. Most pedig itt van velünk kb. két hétig, hogy az anyámmal kibeszéljenek mindent magukból.
- Végezetül, tudod ezt a nyarat pihenéssel szeretném tölteni. – mondtam a mesélni valóm befejezésével.
- Én is ugyan ezt szeretném csinálni. – mondta, már megint nevetve. - De azt is tudom, hogy ki fogja megírni az önéletrajzomat egy állás interjúhoz. Oké majd később találkozunk és szeretném ha segítenél megírni.
- Jó akkor később találkozunk és segíttek megírni az az önéletrajzot. - mondtam miközben ki kászálódtam a medencéből.
- Jó akkor később keresni foglak.
A szobámba mentem és kinéztem az ablakon. A szobám ablaka a medencére nézet és ahogy kinéztem az ablakom a nénikémet láttam ahogy úszik és rúgja a vizet mellúszás közben. Valami leírhatatlan szépség és szexisség lengte körül a mozdulatait. Ott ültem az ablak előtt és csak figyeltem és gyönyörködtem benne és közben az járt az eszembe, hogy ezek szerint valahol munkát fog kapni és segítenem kell neki az önéletrajz megírásba.
30 perc múlva....
Éppen a számítógépemnél ülök és nézelődők a világhálón, amikor furcsa hangokat hallottam a medence felöl, hirtelen azt hitem, hogy a nénikém fuldoklik a medencében gyorsan felugrottam az ablakhoz rohantam amikor látom, hogy a nénikém a medence partján ül és az egyik keze a puncijában, a másik kezével pedig a mellbimbóit kényezteti. Egy szóval összefoglalva a nénikém maszturbált.
Én csak álltam ott megbabonázva a látványtól miközben a farkam kezdet megkeményedni. Egyre keményebb lett végül el kellet, rohanom a fürdőbe, hogy könnyítsek magamon. Innentől fogva csak is ez a kép lebeget előttem amikor maszturbáltam. Mindig arról álmodoztam, hogy dugom a melleit és utána pedig a kezeivel a farkamat magába vezeti ekkor annyira kész voltam, hogy mindig eldurrantam.
Attól a naptól kezdve megszállottan kezdtem leskelődni utána, meglestem a szobájában, meglestem miközben tusolt, de a szép nagy 34DD méretű mellei bimbóit soha nem tudtam tisztán látni.
Egyik nap a medence mellett, amikor a piszkos fantáziámmal a vérfertőzés gondolataiban merengtem és arra gondoltam, hogy a nénikém éppen szopja a farkam, majd szép lassan beleereszkedik a farkba a következőt hallom:
- Tudod, érdemes rá nagyon vigyázni!
Kinyitom a szeme és a nénikémet látom magam előtt teljes életnagyságba és a farkam pedig az ég felé meredve állt mind a cövek, rajta pedig a kezem.
- Oh, bocsi nénikém, nem vettelek észre.
- Nincs itt semmilyen gond, mivel a fiúk csak ilyenek. Mire gondoltál éppen? A barátnődre?
- Olyasmire.
- Az olyasmi, mit akar jelenteni?
- Nem jelent semmit. Azt jelenti, hogy semmi, amúgy éppen el akartam menni a szobámba. – vetettem oda foghelyről és elrohantam a szobámba.
Éppen az ágyamon ülők és a kemény farkamat kényeztettem és arra gondolok, hogy ezt Daniella csinálja, kivágódik a szobám ajtaja és berobban ő rajta.
Abban a pillanatban mind ketten megmerevedünk ő meg a tekintetét a farkamra szegezi és én csak az ő tekintetét figyelem. De gyorsan még el tudtam takarni magam egy száll lepedővel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2017. 12. 29. péntek 04:11
Megint egy remek mű,kár hogy nem hosszabb.
#13 vakon54 2017. 11. 3. péntek 08:10
Élvezettel olvastuk el feleségemmel háromszor is.
#12 Andreas6 2017. 11. 3. péntek 04:46
Beszélem kicsit magyar? A rengeteg hiba élvezhetetlenné teszi.
#11 deajk2008 2017. 10. 31. kedd 17:38
Nekem tetszett és folytasd... 10p
#10 blabla91 2017. 10. 26. csütörtök 19:28
Ahhoz képest, hogy az oldalra csak 18 éven felüliek látogatnak, ez az írás pont egy 12 éves fogalmazási képességének felel meg. A sztori unalmas, sokat megírt történet. Kapsz egy bátorító 5 csillagot.
#9 sunyilo 2017. 10. 24. kedd 18:01
A hejesiráselenőrzőtt nem árttana be kapccsolni. Egyébként a sztori és a stílus is jó lenne...
#8 vakon54 2017. 10. 24. kedd 12:37
Veteránnak igazavan teljesmértékben.
#7 sztbali 2017. 10. 24. kedd 11:23
Egynek elmegy.
#6 gyuri0926 2017. 10. 24. kedd 07:46
A nagynéni és unokaöcs nem vérfertőzés , a másik a vége , egy jó baszás az még közel sem szerelem .

Nekem nem tetszett .
#5 listike 2017. 10. 24. kedd 07:32
Írj folytatást, nagyon jó.
#4 Andreas6 2017. 10. 24. kedd 06:13
A sztori jó lenne, csak a helyesírásod pocsék.
#3 veteran 2017. 10. 24. kedd 04:08
Kezdésnek jó.
#2 zoltan611230 2017. 10. 24. kedd 03:05
Jól kezdődik ,folytasd.
#1 Törté-Net 2017. 10. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?