Hírek

JAN.
20.
2014

Boxleckék

Boxleckék Boxleckék Boxleckék

JAN.
17.
2014

Bíztató szavak

Enikő sokszor elképzelte, milyen lesz, amikor véletlenül rányit a fiára, és megzavarja őt maszturbálás közben. Ilyenkor, gondolatban, mindig feltalálta magát, talpraesetten beszélgetésbe elegyedett vele, arra bátorította, hogy ne hagyja abba, sőt, vetkőzzön le teljesen, mert meztelenül az önkielégítés is sokkal kényelmesebb. Aztán, amikor valóban megtörtént, mégis zavarba jött. Csak annyit mondott, hogy bocsi, és gyorsan visszazárta az ajtót.
- Nem akartalak megzavarni - mondta Robinak, amikor fia kimerészkedett a szobájából.
- Nem hallottam, hogy hazajöttél - mondta a fiú nagyon halk hangon.
- Tudod, kisfiam, egyikünknek sincs rá oka, hogy zavarba jöjjön. Egy tizennégy éves fiúnál természetes, hogy szeret maszturbálni. Sőt, én akkor aggódnék, ha nem csinálnád rendszeresen.


Szilveszter

1981 december 31
Ezt az évet nagyon boldogan zártam. Augusztusban Attilával összeházasodtunk, és boldog éltünk. Végre egymásé lehettünk.
Szilveszterre meghívást kaptunk Marika nénémtől. Kért minket, ha kedvünk van, töltsük nála a szilvesztert. Nem készültünk semmilyen buliba. Úgy hogy elfogadtuk a meghívást. Jó volt közösen kiruccanni és elcsevegni a mindennapi gondokról. Nagyon jól megértettük egymást mindhárman. Attila is kedvelte Marika nénémet, és szemmel láthatóan ő is kedvelte Attilát. Marika néném ez évben elvált. Nem tűrte férje részegségét és egyre fokozódó durvaságát. Jobbnak látta túl lépni rajta és végleg szakítottak. Sokkal felszabadultabb és kiegyensúlyozottabb lett, már ahogyan én meg tudtam ítélni. Semmi jelét sem adta bánkódásának. Megérkezésünket követően szórakozással teltek el az órák. Mikor Attila kiment valamiért.


JAN.
16.
2014

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága 1. rész - A Szürke herceg 4. fejezet: Behatolók a Cullen-Klánba

Edward és Bella a Port-Angeles-i étteremben beszélgetnek.
Miután Bella leadta rendelést, a pincérnő távozott.
- Te nem is eszel semmit? – kérdezte Bella Edwardra nézve.
- Most nem. Különleges, szigorú étrenden vagyok! – mondta a lánynak a szokásos pimasz mosolyával.
- Szóval, te hallod mindenkinek a gondolatait? – kérdezte érdeklődve Bella.
- Mindenkiéit, kivéve a tieidet! – mondta beismerően Edward.
- Biztos valami gond lehet velem! – bukott ki Bellából a felismerés.
- Nincs veled semmi gond, a te agyad is letermeli a napi 40.000 gondolatot, de a konkrétumok helyett csak sercegő hangokat hallok.
- Hmmm…És milyen mások gondolatait hallgatni? - kérdezte Bella.


Carol masztija

Caroline indult, hogy ajtót nyisson a bukósisakos küldöncnek, még mielőtt az a lépcsőkre ért volna.
- Miss Beck? - a sisak felhajtott ellenzője alól fülledt izzadtságszag csapta meg, a fickó fekete bőrruhája úgy nézett ki, mintha lefekvéskor se venné le.
- Igen, én vagyok.
- Kérem, itt írja alá. - a futár átnyújtotta a nyomtatványt, aztán átadta a vállán lógó vászonzsákból kihalászott csomagot és elment.
Caroline bezárta az ajtót, megnézte a borítékot, látta, hogy nincs ráragasztva a szokásos nyomta­tott cédula a feladóval. Csupán a saját nevét találta a csomagon, dőlt betűs, alig olvasható kézírással. Feltépte a csomagolást és egy hosszúkás, arany csomagolópapírba burkolt dobozt húzott elő. Elgondolkozott, aztán a telefont átkapcsolta a rögzítőre, visszasétált az aprócska belső kertre néző nappaliba. Elnyúlt a hatalmas kanapén és...


JAN.
15.
2014

A nem várt kolléganő

Egyik nap, mikor Zsuzsi és Robi hazaértek a munkából a szokásos esti rutinjuknak megfelelően a közös fürdőzéshez készültek. Zsuzsi ma azt kérte párjától, hogy vegyenek egy hosszú fürdőt. Robinak nem volt ellenére az ötlet. Elindultak a fürdőszoba felé és elkezdtek vetkőzni a fürdőzéshez. Zsuzsi levette blézerét, ami engedte látni a fekete melltartójában kerekedő gyönyörű melleit. Szép, kerek, feszes mellei voltak, amivel tisztában is volt és tudja, hogy nem egyszer köszönhetett nekik már egy-két fergeteges éjszakát. Olyan mellei vannak, amik kérik, hogy kényeztessék őket. Kiengedte összefogott sötétbarna haját, ami most mint egy hajzuhatag terült el a hátán. Sokan jobban is állt neki a kiengedett haj, ettől még szebb lett, jobban kihangsúlyozódott csodálatos meleg, barna szeme. Az arca így vált a legszebbé. Észrevette, hogy Robi bámulja a melleit de nem szólt semmit,...


Egy házibuliban

Egy házibuliban voltunk a barátommal, élveztük az estét. A legjobb barátnőm, talán az egyetlen, és az új pasija szembeült velünk az asztalnál. Még vannak páran, de ahogy elkezdtünk iszogatni olyan volt, mintha már csak a két pár létezett volna. Leginkább mi, Izával. Mindig volt egy kis szexuális feszültség köztünk Izával, így amint elkezdtünk táncolni, hamar egymás ritmusára találtunk. Csak mozogtunk a zene ritmusára és közeledtünk egymás felé. A környezet egyre homályosabb lett és mintha valahonnan messziről hallottuk a barátja hangját
- Istenem, milyen szerencsések vagyunk.
De mi már összeszorított csípővel táncoltunk, lába az én lábaim között, az enyém pedig az ő combjai között. A zene egyre gyorsabb és ütemesebb lett. Kényelmes volt ez a 10 centis magasság különbség. Pont illettünk egymáshoz. A melleim az mellei aljának feszült, ahogy az arcunk...