A+ A-

A tanárnő és a mariska 1. rész

Ne féljen tanárnő, senki nem tudja meg – suttogta Erni miközben pajkos lángocskák lobogtak fekete szemében. Majdnem egy fejjel volt magasabb, mint én, atlétatrikója inkább kiemelte, mint elrejtette izmos, barna felsőtestét, és ahogy hanyagul a padhoz dűlt fehér vászonnadrágja sem tudta elrejteni nem mindennapi nemi szervének körvonalait. Az ajtónál testvére Imi támasztotta a falat. Rám mosolygott, majd nagyot húzva a kezében tartott sörös dobozból, mellém lépett. Bár nem voltak ikrek nagyon hasonlítottak egymásra: két csodálatos férfijelölt, gazdagok, szépek és persze a velejükig romlottak. Ez utóbbi persze manapság nem feltétlenül jelent hátrányt.
Persze én voltam a hülye, hogy fogadtam velük: ha mindkettőjüknek ötös lesz a matek dogája elszívok előttük egy füves cigit. Elsőre jó ötletnek tűnt. Megnyerem magamnak a suli két legbefolyásosabb diákját, akik talán tanulni is fognak valamit, abban meg biztos voltam, hogy csak találok én egy kis hibát abban a dolgozatban. Nem volt.
A jól ismert ázott szalma íz mellé valamilyen furcsa mentolos – szappanos illat vegyült. Nem volt undorító, de különösen jó sem. A katedrát a falhoz toltuk, felültünk rá és testvériesen megosztoztunk mindenen, én kaptam a cigit a fiuk nyakalták a sört.
- És mégis, hogy került ide Andrea? – bizalmaskodott Imi.
- Ezt hogy érted? – kérdeztem vissza.
- Azt tudjuk, hogy egy úri pesti gimibe tanított – kapcsolódott be a beszélgetésbe testvére. – ahhoz képest mi itt a világ segglyuka vagyunk.
- Talán nem is annyira – tettem vállára a kezem.
- Kérem, mondja el. – búgta Erni és hozzám simult.
- Hát – kezdtem és bár nem akartam erről beszélni, de valahogy minden olyan légiessé, édessé vált volna, a gondjaimat, tartózkodásomat, gátlásaimat, elsöpörte a fanyar füst. – Viszonyom volt az egyik diákommal.
- Ez nem is hangzik rosszul. – simogatta meg Erni a combomat. – Hogy történt?
- Laurának hívták…
- Te kis leszbi - döbbent meg Imi.
- A fiukat is szerettem – nyugtattam meg, és amint belenéztem a felcsillanó szempárba valamiért elkapott a nevetőgörcs.
- Gyönyörű volt, - folytattam, miután kivihogtam magam – szőke, sportos és a legszebb kék szemei voltak, melyeket valaha is láttam. Hozzám járt magánórákra és egy nap nem bírtam tovább, átöleltem és megcsókoltam. Egy pillanatra mintha megfagyott volna a levegő, de aztán viszonozta. Szerelmesek lettünk.
- És szex? – törte meg a csendet Imi – Milyen volt?
- Csodálatos. Ahogy remegett a teste, amikor a kis punciját kényeztettem. Az az illat… Gyönyörű rózsaszín pinája volt, a csiklója meg csak úgy ágaskodott, amikor nyaltam. A puncija csak úgy ontotta magából a finom váladékot, készen volt rá, hogy befogadjon a nyelvemet. És kis cicijei! Öröm volt a tenyeremben érezni azokat a feszes, ruganyos tinédzser mellbimbókat. A mellei mintha gumiból lennének, ilyenkor még teljesen más érzés mint amikor már teljesen felnőttek. Laura elélvezése volt a legszebb dolog volt a világon. Először mindig elakadt a lélegzete. A teste megfeszült és remegett. Ezután a legaranyosabb nyögést hallatta miközben a punciját a számnak dörzsölte.
- Gyönyörűek lehetettek együtt. – szólalt meg Erni.
- Igen. – nyeltem nagyot. A fiuk levették ingüket, és engem elvarázsolt a látvány: két izmos, széles izmos váll, domború mellkas, kockás has. – Fájt? – érintettem meg Imi párducot formázó tetkóját a mellén.
- Kicsit – mosolygott és kezét az enyémre szorította.
Forróság áradt szét testemben, mámorító, mint az erjedő must, mellbimbóim megkeményedtek, és hirtelen szorosabban simultam a karjaiba. Átkarolt, és szenvedélyesen megcsókolt. Én remegve simultam karjaiba, ajkaim ajkai közé ömlöttek, mint a széttépett, langyos barack, és felhevült testem az övéhez nyomtam. Testvére kigombolta a felsőmet és simogatni kezdte a melleimet, amelyek olyan érzékennyé váltak, hogy szinte fájt az érintésük: őrjítően gyönyörűséges kín volt ez. Lélegzetem egyre szaporábbá vált, ahogy ajkaim helyett a nyakam kezdte csókolgatni, s közben azt suttogta, milyen puha, finom bőröm van. Akkor már forró volt az egész testem, mintha lázam lenne, a tangámból pedig facsarni lehetett volna a nedvességet. Alám nyúltak és boszorkányos ügyességgel, szinte egy mozdulattal emeltek meg és rántották le rólam a farmert.
Felnyögtem. Melltartómból kibuggyantak kebleim, mire ők éhes csecsemőként buktak rá. Talán még soha nem éreztem magam ennyire felizgultnak. Önkéntelenül megvonaglott a csípőm, előrefeszült, és szeméremdombom egyenesen Imi tenyerébe simult. Remegő kézzel igyekezett lejjebb tolni tocsogó fehérneműemet, és sikerült is. És a végén ott voltam én Sárközy Andrea 29 éves matematika szakos pedagógus, két diákom között, széttett lábakkal a katedrámon ülve, képtelen gerjedelemmel a testemben. Ujjaik nagyon finoman simogattak, összegyűjtve bőven csorgó nedveim, széthordva remegő dombomon, feszülő csiklómon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2018. 04. 10. kedd 06:50
Tetszett!
#10 zsuzsika 2018. 03. 28. szerda 13:47
Utálom az erőszakot.
#9 cscsu50 2018. 01. 23. kedd 08:13
nagyon jó
#8 A57L 2017. 12. 30. szombat 04:15
Rég olvastam ilyen jót.
#7 sunyilo 2017. 10. 24. kedd 17:55
Jó írás. Aki a pornográf irodalomban realitást keres, az ugorjon le a sarokra egy-két kurváért...
#6 vakon54 2017. 10. 24. kedd 12:27
Nikky folytazsd én 10 pontal jutalmazom-e írásodat.
#5 sztbali 2017. 10. 24. kedd 11:19
Tűrhető, de a ralitástól távol áll.
#4 listike 2017. 10. 24. kedd 08:31
Undorító két állat, de a nő sem ártatlan bárányka.
#3 Andreas6 2017. 10. 24. kedd 06:22
Ez valójában erőszak, jogilag feltétlenül annak számít. Szemét állat mind a két srác.
#2 veteran 2017. 10. 24. kedd 04:14
Kezdésnek tűrhető.
#1 Törté-Net 2017. 10. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?