A+ A-

Gyors menet a kirakatban

Elhatároztam, hogy ma elintézem minden függőben lévő ügyemet. Hát az istennek se ment semmi. Na jó! Akkor nem csinálok semmit! Elkezdtem őgyelegni a városban. Egy cipőüzlet előtt eszembe jutott, hogy elkelne egy jó téli cipő. Bementem. Nos ami első feltűnő dolog volt az egy csinos, de molett eladó átható mosolygós, igéző tekintete.
- Parancsol?
- Nem, nem csak nézelődöm - mondtam kissé zavartan.
- Csak nyugodtan, mondta és mosolygott tovább, de valahogy úgy, hogy a hátamon is áthatolt és valahol a farkam környékén landolt. No ne, mondom magamban, nem szerettem a molett nőket, így hát inkább elköszöntem és már mentem is volna. Ám utánam szólt:
- ha mégis meggondolná, csak jöjjön nyugodtan vissza . Szemébe néztem és éreztem ahogy sugárzik belőle az erotika.
- Jó - mondtam és kiléptem az ajtón. Csak a hűvös szellő adta tudtomra, hogy ég az arcom a felajzottságtól. Hűha, mondtam, higgadj le Feri, hisz ez a nő nem a te zsánerod. Ténferegtem egy darabig, de semmire se jutottam, már dél felé járt az idő amikor azt vettem észre, hogy megint a cipőüzlet előtt állok. Be kellett, hogy menjek.
- Na kedves mégis meggondolta magát? - szólt az eladónő nyájasan, s látom, hogy egy másik nyitott blúz van rajta, amiből majd kibuggyannak hatalmas keblei. Észrevette, hogy bámulom őket.
- Parancsol?
- Igen. Ajánlana nekem valami jó téli cipőt?
- Jöjjön velem drága - turbékolt a hangja. Bementünk a polcok közé, az üzletben egy lélek se, látszik kevés a pénz az embereknél. A nő lehajolt az alsó polchoz , hogy elővegyen egy dobozt. Olyan szexis széles tompora volt, hogy nem tudtam másra gondolni, mint arra hogyan verném be neki az ágaskodó farkam. Ám már fel is állt és kedveskedve kínálta a portékát. Kicsi volt a lábamra a felkínált áru.
- Várjon adok egy nagyobbat - és már hajolt is előre le, de én ekkor mintha megbotlottam volna elkaptam a derekát és egy nagyot szippantottam haja bódító illatából.
- Pardon!
- Á semmi - mondta - de éreztem a remegést a hangjában.
- Maga egy kívánatos gyönyörű nő és az illata a kisugárzása megőrjít, - mondtam és megfogtam a kezét amint a dobozt nyújtotta felém.
- Ugyan csak ugrat - mondta szemlesütve és elhúzta a kezét. Újra megfogtam és megcsókoltam, most hagyta, így magamhoz vontam és már a nyakát csókoltam.
- Jaj várjon, bejöhetnek - fordult ki az ölelésből.
- Nem bírok magammal mondtam neki - mert éreztem, hogy ő is így van ezzel - nagyon kívánom.
- Jöjjön, - kézen fogott és indult az ajtó felé.
- Dél van bezárok, mert ebédidő van.
Így is tett. Tudni kell, hogy a kirakatüveg kifelé tükrös volt, tehát kifelé láttunk, de kintről be nem. Így nem gatyáztam hanem átöleltem a csajt és már adtam is a felajzott kemény lőcsömet a kezébe. Először megriadt, megrándult, mondani akart valamit, de én egy csókkal tapasztottam be a száját. Na erre megmarkolta a szerszámot és lassan verni kezdte a faszt. Lenyúltam a pinájához, jó lucskos volt már és ujjaztam is. Erre vinnyogni kezdett és a combjait dörzsölte össze beszorítva így ujjamat a vaginába. Megakarlak jól baszni súgtam a fülét harapdálva.Jaj ne ilyen durván, szűrte a szót a fogai közt.
- Kívánsz? - kérdeztem.
- Igen, nagyon.
- Akkor húzd le a bugyidat - mondtam erélyesen. Engedelmesen rángatta le hogy beakadt a cipője sarkába, de lerúgta. Már be voltunk teljesen zsongva.
- Itt egy szék drága - mondtam neki.
- Hajolj le én meg hátulról jól beverem a faszom a puncikádba.
- Jaj ne!
- Mit?
- De igen, igen - mondta aztán, és úgy tett ahogy mondtam.Lehajolt pont szembe a kirakatnak. Én fel a hátára a szoknyát és zsupsz már löktem is a lecemet a lucskos pinája mélyébe. Felsikoltott a kéjtől és szinte már élvezett is. Kihúztam a farkam, hátráltam miközben látom, hogy a pinalé hatalmas patakokban folyik a belső combján, - jaj ne folytasd!
- nyűszítette.
- Hát persze, - újra döftem és egyre gyorsabban. Ekkor látom, hogy egy csoport ember áll a kirakat előtt és viháncolva néz be. Hűha, de ahogy megijedtem, már tudtam is, hogy ők nem láthatnak. Minden estre furcsa és érdekes érzés volt így úgymond a kirakatban ennyi ember előtt baszni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 03. 29. csütörtök 15:36
Mese habbal.
#10 A57L 2017. 12. 30. szombat 04:18
Egy álom az egész.
#9 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:22
Nagyon érződik rajta a fantáziálgatás.
#8 genius33 2017. 10. 29. vasárnap 08:07
Kb 7 smile
#7 veteran 2017. 10. 27. péntek 13:51
Jó közepes.
#6 sunyilo 2017. 10. 26. csütörtök 20:11
Én is vennék egy pár téli cipőt. Akár többször is...
#5 cscsu50 2017. 10. 26. csütörtök 18:52
Nem rossz kezdet.
#4 vakon54 2017. 10. 26. csütörtök 11:50
Feri holvan ez az üzlet? Én is szivesen megtolnám-e Gizi eladó asszonyságot.
#3 listike 2017. 10. 26. csütörtök 09:42
Nem rossz kezdet.
#2 Andreas6 2017. 10. 26. csütörtök 06:02
Jó közepes.
#1 Törté-Net 2017. 10. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?