Hírek

MÁJ.
23.
2016

Maszti társaságban 2. rész - Az engedelmes unokanővér

Ahogy előtte térdelek, farka még nagyobbnak tűnik. Töve mellé adok pár óvatos puszit, tetszik, hogy megremeg tőle. Aztán teljesen hátra húzom a bőrt rajta, nyelvem hegyével a makkját simogatom.
Felnyög hangosan, egyik kezét a fejemre teszi. Hagyom neki, nem szólok érte. Felpillantok rá, csukott szemmel, nyitott szájjal sóhajtozik. Megmarkolom a farka tövét, és végignyalom hosszában, benyálazom az egészet. Mikor kellően csúszik, a számba engedem. Ajkaimat rászorítom, makkja egyből a torkomra csúszik.
- Aahhh... Istenien csinálod – nyögi hátra vetett fejjel.
Keze a hajamba markol, de nem erőszakoskodik. Hevesen bólogatni kezdek a farkán, mint a szőke kis ribanc a tévében. Mindig is imádtam szopni, szeretem érezni a lüktető, kemény faszt a számban. Majdnem teljesen kiengedem a számból, csak a makkját tartom ajkaim között. Megszívom, körbe nyalom, majd rábukok és újra a torkomra engedem.


Különös történeteim 6. rész

Györgyivel megbeszéltük, hogy este átmegyek, mert Fanni és a barátja délután 5 körül elhúzza a csíkot.
7 - re meg is érkeztem, vittem egy üveg bort is és a helyzet szokatlan volta miatt ha nem is ideges, de kissé feszült voltam, elvégre nem mindennapos, hogy egy anya megkér, hogy pár hónapig pettingelj a lányával, majd utána megdughatod anyut.
- Hello! Tök jó, hogy hoztál bort, mert én meg összedobtam egy könnyű vacsit - nyitott ajtót Györgyi.
Már a látványtól majdnem szűk lett a nadrágom, ugyanis Györgyi egy fekete miniszoknyában és egy mélyen dekoltált fehér felsőben nyitott ajtót. Míg kinyitottam a bort és töltöttem, ő addig megterített. Vacsora közben általánosságokról beszélgettünk, majd Fannira terelődött a szó.
- Igyunk rád - emelte fel Györgyi a poharat. - Tényleg köszönöm a segítségedet. Ha nem lettél volna itt az elmúlt pár hónapban, vagy ha nem te lettél volna...


MÁJ.
20.
2016

A nővérem akar engem

Tizenéves koromban gyakran fantáziáltam arról, milyen jó lenne, ha a nővéremmel veszíthetném el a szüzességem. Hidd el, megbocsátható bűn, mert ha ilyen nővéred van, nem tudod nem kiverni rá! Dorka 9 évvel idősebb nálam, és akkoriban már javában a húszas évei közepében járó szőke ciklon volt, ráadásul egész magas intellektuális körökben mozgott, és érzelmileg is jóval megvilágosodottabb a rajzfilmbe illően kicsinyes szüleimnél, ami miatt ő volt az egyetlen ember, akire felnézhettem.
Ő segített a felnőtté válásban, és a csajozásban is ő látott el tanácsokkal, mivel apánk elméletben persze Don Huan, ám gyakorlatban csak a gyök alatt.
Dorkának nő létére több tapasztalata volt a nők terén, mint nekem.
Nem leszbi, de a barátnőjével szerettek eljátszadozni egymással, amikor nem volt faszijuk.


Bori néni

Be vallom mindig is érdekelt a szex az idősebb, telt nőkkel. Bevallani persze nem mertem a barátaim előtt. Az ember középiskolában, ha ilyen vágyai vannak, mélyen magába rejti. Akkoriban 3-an voltunk barátok. János, Szilvi és Én. Jani egy normális irigylésre méltó mondhatni idillikus, számomra sokszor irigyelt családból jött. Szilvinek és nekem is elváltak a szüleink, de mi hárman jó barátok voltunk. Az osztálynak nem mi voltunk az esze, nem is voltunk annyira jó tanulók, de erre volt nekünk Szilvi. 3-unk közül ő volt az eminens az ész. Amiért ő sajnos a peremre szorult velünk együtt, az az ok az volt, hogy nem volt túl szép, és nagy túlsúllyal is küzdött. Ám mi kedveltük és szerettük és nem törődtünk ezekkel a dolgokkal, mi ismertük ők. Tudtuk, hogy egy jó melegszívű okos nyílt barátságos és kedves lány. Mindig is megmondta nekünk a véleményét, akár rólunk akár másról. Szabad szájú és szabadelvű is volt.


MÁJ.
19.
2016

Rajtakaptam barátnőmet

Egy pénteki napon történt, hogy a megszokottól korábban értem haza. Bekanyarodtam, láttam, hogy a ház előtt parkolt barátnőm, Kira autója. Mellé parkoltam. Az autót leállítva az órára pillantottam, még öt óra sem volt. Nem sokszor fordult elő, hogy ilyen korán értem haza, de emlékezetem szerint öt óráig a konditeremben szokott lenni a hét utolsó napján. Kiszálltam, majd elindultam a ház felé. A kabriójának teteje le volt nyitva, s a hátsó ülésén a sporttáskája feküdt bedobva. Tovább haladtam, a bejárati ajtó felé. Lendületesen tettem meg az utolsó pár lépést, és a kilincset lenyomva egy hangos “hazajöttem drágám” mondattal szerettem volna köszönteni párom, de a bejárati ajtó utamat állta. Úgyhogy a nagy lendülettel koppantam az ajtónak. Zárva volt…


Így kezdődött minden

Amiről soha nem beszéltem másoknak, hogy mióta anyuék bevezették a netet, szabályos „pornó függő” lettem. A pasiknál ez természetes dolog, de a lányok nem szoktak ilyen filmeket nézni, nekem pedig szinte szenvedélyemmé, és éjszakai szertartássá vált a különböző kategóriák feltérképezése. Nemi életem ennyit jelentett, éjjel maszti valami szoft leszbi pornóra, majd a lelkiismeret-furdalás, és a félelem, hogy vajon leszbikus vagyok-e? Erről egyébként keringett is rólam ekkortájt egy pletyka, mivel mint sokan mások, én is lelkes emo voltam ekkor, és a fekete rúzst, fekete körömlakkot, és egyéb stílus kiegészítők az osztály köztudatában a leszbikusok jellemzői voltak. Ráadásul nem volt egy barátom sem, a mellem nem volt nagy, mindig csak nadrágba láttak.


MÁJ.
18.
2016

Kapcsoltam 1-2. rész

1. rész
Mielőtt valaki a 70-es években, a Rózsa György által fémjelzett TV műsorra gondolna, máris eloszlatom ez irányú kételyeit…
Abban az időszakban telefonszerelőként dolgoztam. Nagyon sok vállalathoz jártam ki, javítgattam a hálózatot. Természetszerűen rengeteg emberrel kerültem kapcsolatba, gondnokokkal, telefonközpontosokkal.
Az egyik nagyvállalatnál két kezelő volt, az egyik egy csinos, 35 éves asszony, akinek a férje is annál cégnél dolgozott. A házasságuk már régóta hideg volt, gyermekük nem született.
Viki, - így hívták a lányt - mindig kedves volt velem, kávéval kínált és szerette, ha pajkos poénokat is elejtek néha.
Egy meleg nyári délután kihívtak ehhez a céghez. Szokás szerint a központostól kellett felvennem a gépterem kulcsát. Viki volt műszakban, feszes pólóban, csinos rövid szoknyában üldögélt a fülkében, ventilátorral próbálta hűsíteni magát.


Az őrület filozófiája

Egyetlen nővel volt szexuális kapcsolatom életem során, mégis neki olyasfajta emlékeket köszönhetek, amikhez hasonlót mással nem tapasztalhattam volna meg.
Kevés ide az a kifejezés, hogy tartalmas életünk volt.
Egy régi jó barátnőmről mesélek neked, akit nem is tudom, hogy nevezzek.
Miként gondoljak rá. Hívhatnám a legjobb barátnőmnek, szerelmemnek, példaképemnek, amik részben igazak is, olyan szót viszont nem talált ki az emberiség, ami egymagában lefedné, ki volt ő nekem. Ha rá gondolok, vegyes érzelmek széles tárházának hullámvasútja ébred föl bennem, de mindezt messze felülmúlja az az emberfeletti izgalom, ami ha eszembe jut, képtelen vagyok haragudni rá mindazért, amit művelt velem.
Az őrült játékai, amik érthetetlen módon bennem is olyan adrenalin mámort keltettek, ami minden fájdalomért kárpótol, és így messziről visszaemlékezve, nemhogy nem bánom az egészet, hálás vagyok, hogy ismerhettem őt.