Hírek

ÁPR.
3.
2017

Milfantis

Milfantis Milfantis Milfantis

MÁRC.
31.
2017

Forró hálószobák 1.- Miranda úrnő

- Betty! Gyere ide!
- Parancsoljon velem a kisasszony.
- Bontsd ki a hajam, és vetkőztess le.
- Igenis Miranda úrnő.
Új szolgáló vagyok, szerencsésnek mondhatom magam, hogy Miranda szobalánya lettem. Nemesi származású vagyok, az apám gróf, de sajnos elszegényedtünk. Apám kétségbeesésében mindenünket elkártyázta a végén, amikor veszni látszott a birtok is. Miranda családja távoli rokonunk, annyira távoli, hogy sosem tartották velünk a kapcsolatot, de nagy kegyesen lehetek a kisasszony szolgálója, ahelyett, hogy a konyhában hordanám a moslékot.
Miranda leül a fésülködő asztalkája elé, kibontom vörösesszőke haját. Halkan sóhajtok, nekem is lehetne ilyen életem...
- Ne húzd annyira, te kis koszos! - kiált rám, amint fésülöm, a szemembe könny szökik, a koszos jelzőt egyáltalán nem érdemlem ki. Hazajárok fürdeni, fél óra járásra van szerény otthonom. Az egykori birtokból nagyobb udvarház maradt ránk.


Csacsogó

Úgy kanyarodom az úton, mint egy holdkóros. Már harmadszorra kerülöm meg a háztömböt, mire ráébredek, hová is hoztam magam. Ez az a ház. Nyelek egyet, beparkolok a szélén, az orgonabokor mellett, ahol a legnagyobb a takarás. Felnézek. Nagyjából megtalálom az ablakot. Ég a villany. De lehet, hogy nem is az az ablak.
Elõveszem a mobilt, bámulom. Vissza kellene mennem. De már nem fogok, érzem. Ujjam gyorsan megtalálják a betûket, már megy is az üzenet. Kellesz. Ennyi. Ilyen egyszerûen. Lélegzetvisszafojtva várok. Mégis mire számítok? De a válasz nem késlekedik. Hol vagy? Megnyomom a hívás gombot. Hangja mosolyog a telefonban. Megismétli a kérdést.
- Hol vagy?
Melegség jár át.
- A ház elõtt. – mondom kiszáradó torokkal.


MÁRC.
30.
2017

Tom, Babszi és a mama 2. rész

Babszi anyaszült meztelenül feküdt előttünk, s mi zavartalanul gyönyörködhettünk karcsú alakjában, aranyos kis melleiben, és – ami különösen magával ragadó volt – a combjai közt elénk táruló, feszesen összezárt szeméremajkaiban. Ha jobban megnéztük, jól láthattuk a rés két oldalán serkenő szőke szőrszálakat.
– Csinálj egy spárgát – mondta Tom a húgának. – Tudod, amit művészi tornán szoktál.
Babszi egyik lábát előre, másik lábát hátra tolva szabályos spárgát csinált, mi pedig egész közelről fényképeztük, ahogy a szeméremajkai közti rés szétnyílt. Még javában fotóztuk, amikor Babszi kényeskedve megszólalt:
– Most ti jöttök. Nem igazságos, hogy hármunk közül csak én vagyok meztelen.


Barbi, a legjobb barátnőm

Barbi és én elég régóta vagyunk már barátnők, neki már volt kapcsolata, de nem egészen úgy alakultak, ahogy azt, Ő szerette volna. Mindegyiknek az lett a vége, hogy összetörték a szívét és nálam kötött ki és én próbáltam lelket önteni belé. Nagyon sok időt töltöttünk együtt, Ő volt a legjobb barátnőm. Nekem valahogy nem jöttek össze a dolgok, nem voltam olyan bátor és vagány csajszi mint Barbi. Próbált nekem fiút keríteni, de én sokkal szívesebben töltöttem vele az időt, olyan volt ő nekem mintha a testvérem lenne.
A szüleim egész hétvégére elutaztak a rokonokhoz, nekem meg nem volt kedvem menni. Nagyon meleg volt… Ezért azonnal jött az ötlet, hogy mi lenne, ha szólnék Barbinak hogy jöjjön át és csapjunk egy kis medencés bulit, pasik nélkül csak mi ketten csajok.


MÁRC.
29.
2017

Az én 18 éves kalandom

Miért hívtam el magamhoz?
Nem tudom, jó ötlet-e.
Alig tudok róla valamit. Egyszer találkoztunk, ráadásul túl fiatal. 12 év van köztünk, ráadásul mindig is az idősebb, tapasztalt férfiak kellettek. Mit kezdek majd, ha előtörnek belőlem az anyai ösztönök?! Egyből lehervad a vágyam, az tuti…
Gyönyörű a teste, az tény, feszes, strandbarna, kellemesen izmos, húsos, telt szájjal, értelmes is, érettebbnek tűnik a koránál… De hiába győzködöm magam, akkor is gyerekszeme van.
Amiket ír, ahogyan eped értem, az viszont féééééérfias, határozottan biztató.
Mindegy, kipróbálom, egyszer élünk.
Nyolcra hívtam, idegesen készülődök. A túl hosszú beszélgetést kerülendő egyből fehérneműben fogadom. Nem hagyok menekülőutat neki. Bevallom őszintén, ezzel a húzással magamnak sem... A kedvenc vörös-fekete csipkés szettemet veszem fel, ebben igazi dögnek érzem magam. Éppen olyan kellemesen mutatja a melleim vonalát, ahogyan kell.


Titkos örömök

Az első együttlét után mindennapossá vált közöttük a levelezés, és a férfi (nevezzük Jácintnak) amikor csak tehette, felhívta a nőt (legyen Nóri).
A mindennapi események mellett a fő téma a szex volt. Sokszor felelevenítették az első találkozásukat, de beszéltek arról is, milyen vágyaik vannak, mi az, amit eddig nem kaptak meg, de szeretnék kipróbálni. Nóri többször utalt rá, hogy gyakran fantáziál az anális szexről. Eddig még egyetlen partnerével sem volt ilyenben része, vagy nem merte szóba hozni, vagy nem jött össze. Nóri elég konzervatív nevelésben részesült. Szüleivel soha nem beszélt ilyenekről, inkább néhány titkos olvasmányélményből merített ihletet. Azokról pedig nehezen tudta elképzelni, mi is valósítható meg belőle. Most jó volt, hogy van kivel ennyire őszintének lenni, ráadásul levélben megírni még könnyebb is volt, mint szemtől szembe, élőszóban elmondani a vágyait.


MÁRC.
28.
2017

A naptár

A nagy ház csendes volt, csak Jennifer és Nicole lépteinek zaja hallatszott a csempézett padlón. Amerre csak néztek, karácsonyi dekorációk borították a falakat. A hatalmas nappaliban csak egy tanártársukat találták egy nyolc láb magas karácsonyfa mellett ülve.
- Hello Cheryl! Nem láttad Claude - ot? - érdeklődött Jennifer.
Cheryl egy kis tükröt tartott a kezében és a sminkját illetve a frizuráját ellenőrizte. A tükörrel a háta mögé intett és azt mondta:
- A teraszon van.
- Kösz! - felelte Jennifer.
Már járt korábban a házban, így tudta, hogy mire gondol Cheryl. Átkísérte Nicole - t az előtéren keresztül a tágas, üvegezett teraszhoz. Nicole először a luxusberendezés tanulmányozása miatt először észre sem vette, hogy mi folyik ott. Azután meglátta.


Szex hármasban... avagy ne számítson senki semmi jóra!

Gyönyörű őszi nap, csicseregnek a madarak, lágyan simogatja arcomat a nap... mondhatnám, de nem mondom. Rohadtul elegem van!
Állok egy buszmegállóban, nem csicseregnek a madarak, mert Kőbányán hol van madár...a ruhámban majd meggyulladok...
Állok a semmi közepén, járkálok, mint pók a falon, és leltárt készítek...
Találkozom egy párral.. szex hármasban. (Dehát volt már ilyen a világtörténelemben..)
Nem hallgatok a barátaim intő szavára: - S, ha nincs is csaj, csak pasi..? Ha megerőszakol?(Tényleg, ettől bepánikolok...á, túl sok krimit nézek..)
Legyintek az intő jelekre: közös képet nem tudnak küldeni; a csaj állítólag süket, nem tudok vele telefonon beszélni; (de szájról olvas..jó..) a pasi hamar leveszi a saját képeit állítólagos weblapjáról (persze..nem mutogatja mindenkinek..) sms-t küldök, telefonálok...a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható...