A+ A-

Orsi

Apu még születésem előtt meghalt, anyu pedig féléves koromig egyedül gondozott. Akkor ismerte meg Sanyit, mostohaapámat. Bár ezt a pejoratív jelzőt nem szeretem használni, mert nagyon megszerettem, és egyáltalán nem éreztem, hogy nem ő a vérszerinti apám.
Magas, sötét hajú, izmos, de nem az a kigyúrt testű férfi. Nyaranta mindig a Balatonon pihentünk, majd amikor 15 éves lettem Horvátországba mentünk, és azóta is oda járunk. 17 évesen kezdtek érdekelni a fiúk, a suliban volt egy-két jóképű, de egyik sem volt olyan hatással rám, mint Sanyi. Az események 19 éves koromban kezdődtek.
Lassan újra eljött a nyár, és az indulás napja. Anyával becsomagoltuk a ruhákat, összekészítettük a kajákat, és az összes strand cucc is egy helyen volt. Anya szólt, hogy segítsek Sanyinak bepakolni a kocsiba. A gumimatracok, békatalpak és egyebek gyorsan bekerültek a csomagtartóba, de amikor a konzerveket akartam a tetőboxba rakni, valahogy nem sikerült. Ekkor lépett Sanyi mögém, és emelte a fejem fölé a csomagot. Hirtelen azt éreztem, hogy a fenekemnek nyomódik valami kemény hengeres tárgy. Egy fél pillanat múlva fogtam csak fel, hogy az bizony Sanyi farka. Picit megszédültem, iszonyú kellemes érzés volt. De nem tartott örökké. Sanyi ellépett mögülem, rám mosolygott, majd fütyörészve elment.
Este, a szobámban csak ez járt a fejemben. A gondolataimban tovább szőttem az eseményt, és a kezem lassan becsúszott a bugyimba. A mutató-, és középső ujjam gyorsan rátalált a kis gombocskámra, és apró köröcskéket leírva hajtottam magam a kielégülés felé. Elképzeltem, ahogy újra nekem nyomódik a farka. Én hátranyúlok, és megtapogatom. Érintésemre elkezd megdagadni a tenyerem alatt, lassan kibukkan a feje Sanyi nadrágjából, és a lila makk a két ujjam közé ékelődik. Megfordulok, kiemelem a többi részét is, előbukkannak a szőrös golyók, melyek most az izgalom hatására összezsugorodtak, én pedig lehúzom a bőrt tövig.
Puncim már teljesen lucskos volt a képzeletem hatására, a lepedőm egy csomóba összegyűrve a fenekem alatt itta leveimet. Éreztem, nincs messze a kielégülés. Képzeletemben Sanyi elé térdeltem, és csókolgatni kezdtem a makkját, majd lassan a számba csúsztattam a merev rudat. Ekkor robbant fel a testem, és lélegzetem visszafojtva, aprókat nyögve hosszan elélveztem. A testem még rángott piciket, de lassan csitult a kéj, én pedig elálmosodtam, majd elaludtam.
Másnap korán reggel útra keltünk, Magyarországon még anyu vezetett, Sanyi mellette én pedig hátul, de ahogy átléptük a határt cseréltek, majd anyu megkért, hogy had szundítson még egy kicsit, üljek előre. Kisvártatva el is aludt, én pedig bámultam a tájat. A gondolataimban továbbra is a tegnap este járt, így nemsokára Sanyira pillantottam. Először csak az arcát figyeltem, a két napos borostát, a szája vonalát, a szemeit, a fülét, majd a mellkasára tévedt a tekintetem. Azután pedig lejjebb vándorolt. És megint csak kellemes érzés fogott el, amikor láttam, hogy bizony eléggé dudorodik a slicce. Legszívesebben megsimogattam volna, de persze erről szó sem lehetett. Egyrészt nem voltam még kezdeményező, másrészt nem tudtam, hogy reagálna Sanyi, harmadrészt arra is gondoltam, hogy anyu ott fekszik hátul, és mi van, ha meglátja. De ettől függetlenül a bugyim rendesen benedvesedett.
Sanyi is észrevehetett valamit, mert rám nézett, elmosolyodott, és azt kérdezte:
- Ide akarsz ülni?
Ez azért számomra elég kétértelmű volt. Mindennél jobban vágytam akkor és ott odaülni, beleülni, és fel-le lovagolni rajta. De ezt nem mertem, nem mondhattam ki. Rámosolyogtam, és elfordítottam a fejem, és csak akkor mertem megszólalni:
- Majd talán lent az Adrián.
Ezek után az előttünk álló nyaralásról, a tengerről meg a vásárlásról beszélgettünk, anyu is felébredt nem sokára, és másfél óra múlva már a kompnál álltunk sorban. Kiszálltunk jegyet venni, WC-zni, és kávézni. Majd felgurultunk a kompra, és irány a sziget. A szállás előre le volt foglalva (nem úgy, mint két éve, amikor fél napot rohangáltunk utána), berendezkedtünk gyorsan, fürdőruhába ugrottunk, és irány a tenger. Egész nap fürödtünk, napoztunk, beszélgettünk, megettük az útra csomagolt szendvicseket. Este felmentünk a házba, és ejtőztünk a teraszon, Sanyi kibontott egy üveg bort, azt iszogattuk. Lassan leszállt a sötét, mi pedig éreztük, hogy jó lenne lefeküdni. Én még maradtam kicsit a teraszon, élveztem, hogy a tenger felől fújó lágy szellő végig simítja a testem. De már majdnem leragadt a szemem.
Feltápászkodtam a székből, és elindultam a szobám felé. Anyuék szobájából halk hangokat hallottam, így a lélegzetemet is visszafojtva hallgatózni kezdtem. Először csak apró hangfoszlányokat, majd nyögéseket, később pedig egyértelműen szeretkezés hangjait hallottam. Füleltem tovább, az ágy nyikorgása, anyám nyögései, Sanyi morgó hangja, majd az apró sikolyok engem is feltüzeltek. Óvatosan lenyomtam a kilincset, és megkönnyebbülve gondoltam arra, hogy nem nyikorog a zár.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.12 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2016. 03. 6. vasárnap 21:47
jöhet a folytatás
#14 mif23 2016. 03. 4. péntek 07:36
Nagyon nagyon jó lett!
#13 sportyman (alttpg) 2016. 03. 3. csütörtök 16:41
Jól sikerült történet! Azért még a mostoha apja is megdughatná!
#12 feherfabia 2016. 03. 3. csütörtök 05:51
Nagyon jó!
#11 picula 2016. 03. 2. szerda 23:22
nagyon jó let és folytasd
#10 sanyi0227 2016. 03. 2. szerda 19:58
10-p én is szívesen olvasnám a folytatást
#9 sunyilo 2016. 03. 2. szerda 18:40
Remekk!
#8 vakon53 2016. 03. 2. szerda 14:38
Nagyon de nagyon jó írás!

Én kétszer tízpontotadok érte.
#7 papi 2016. 03. 2. szerda 13:30
Nagyon tetszik
#6 listike 2016. 03. 2. szerda 10:35
Nagyon jó.
#5 zsuzsika 2016. 03. 2. szerda 09:44
Gratula.Nagyon jó írás.
#4 hairy_pussy 2016. 03. 2. szerda 09:29
nagyon jó történet
#3 A57L 2016. 03. 2. szerda 06:26
Szuper történet,ilyeneket szeretnék olvasni.10P
#2 joozsi 2016. 03. 2. szerda 02:59
JOÓ lenne olvasni a folytatást!
#1 Törté-Net 2016. 03. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?