Swinger

Szavazás átlaga: 8 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 11.
Hossz: 27 362 karakter
Elolvasva: 1 517 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Ez, amit elmondok, lehet a képzelet szüleménye, de lehet akár a valóság is.

Harmincnégy éves voltam, amikor ennek a történetnek a beteljesülése igazából elindult. Tíz éve voltam már házas. Furán vettem fel a nevem, a vezetéknév a férjemé, de a Kittit megtartottam második nevemnek. Az élet fintora, hogy Tibi unokatesómmal egy hét eltéréssel volt az esküvőnk. Nászútra is így, együtt mentünk, igaz, hogy csak Tibi újdonsült feleségének Zalakarosi faházába. Ők lent, mi a padlástérben. Férjem – Tomi – igen csak feszélyezve érezte magát az első éjszaka. Szerencsére nem nekünk volt a nászéjszakánk, hanem Tibinek és Böbének. Zavarunkban elvörösödve, a férjemmel egymást ölelve hallgattuk végig azt a és elég hangos, fél éjszakán át tartó birkózást.  
Tibiről tudtam, hogy bírja, hiszen nyaranta együtt üdültünk a mamánál, és a takaró alatt maszturbált reggel, este, éjszaka. Én három évvel vagyok nála fiatalabb, így nekem akkor még nem volt igényem rá.
Miután lent kellően elfáradtak, és elaludtak, mi – felfokozva a hallottak miatt, – csendesen elégítettük ki egymást, jóval rövidebb idő alatt, mint ők. A másfél hét alatt ezután próbáltunk odafigyelni, és úgy szeretkezni, sétálni menni, fürödni, hogy hol egyik pár, hol másik maradjon kettesben a faházban. Az utolsó előtti vacsora után Tibiék nem jöttek haza, még sétáltak. Mi Tomival már a házba érve egymásnak estünk. Szaggattuk magunkról a ruhát. Ölben vitt fel a padlástérbe, és önfeledten kezdtük külön-külön az orált, majd 69, végül belezuhantam Tomi kemény faszába. Nagyban ment a vágta, amikor egy pillanatra Böbe fejét véltem a lépcsőfeljáróban felbukkanni, de a hév vitt magával, élvezni akartam. El is ragadott a gyönyör, repített a galaxisban, és jó pár kört tettem meg lebegve a föld körül, amíg Tomi is elélvezett rám fekve. A földre visszatérés meglepetése a lentről jövő hangoktól nem volt felhőtlen. Cuppogások, nyögések, majd a testek ritmusos egymáshoz csapódása. Ezek szerint valóban jól láttam Böbe fejét.

A nászútról sokáig nem beszéltünk, hiába volt meg a rokoni köteléken kívül a barátság is Tibiékkel. A fiúk eljártak pecázni, mi csajok meg szépítkezni közösen. Tomival néha szex közben szó esett arról a két átélt, vagyis végig hallgatott szexelésükről, de mindketten hárítottuk a témát. Egy közös kerti piknik alkalmával Böbe jött be segíteni a konyhába.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsigi
2024. március 11. 22:11
#11
Élvezetes történet, szépen megírva. A homo tőlem is távol áll, de megértem, hogy van olyan, akinek jólesik. Lelke rajta.
2
veteran
2024. március 11. 19:47
#10
Vártam egy jó szendvicset.
1
Kékég
2024. március 11. 17:52
#9
Lola drágám, miért kell minden titkunk kifecsegni 🙂 Még rossz lányoknak néznek minket. Kérlek Éváról már ne fecsegj a nyeles vágódeszkával történtekről 🙂
2
Lolamacko
2024. március 11. 15:00
#8
Érdekes, hogy rettegnek a férfiak a homo szótól is. Számomra nem ijesztő a leszbi 😄.Nincs is annál szebb, mikor két gyönyörű férfi áll előttem ruhátlanul...😄 vagy mikor egy nőtől kapja az ember lánya azt a kényeztetést, amit csak egy nő tud adni. Kinyitottam a határaimat és meg szeretném ismerni az ismeretlent. Legyünk nyitottak és semmit se ítéljünk el, ami másnak jó lehet.
2
Ez egy válasz Kékég 2024. március 11. 13:33-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. március 11. 13:33
#7
Tudod Éva Lolának pont azt írtam a homora, hogy amelyik kutya ugat nem harap, átfogalmazva amelyik férfi leginkább ágál ellene lehet az műveli  leginkább? Tudom magamra húztam a haragot, lehet nyeles vágódeszkával csépelni, de akinek nem inge nem veszi magára 🙂 .
3
Ez egy válasz Éva596 2024. március 11. 12:34-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 11. 12:34
#6
Uraim! Akkor a nőknek is méla undorral kellene a leszbitől elfordulni? És ha így lenne, akkor mire csorgatnátok a nyálatokat? Senki nem kérte, hogy szeressétek, hogy csináljátok! Csak egyszerűen tudomásul kellene venni, hogy vannak leszbikusok, meg homoszexuálisok, meg biszexuálisok. A nemi identitásától még nem lesz kevésbé okos, kevésbé szorgalmas. Ha másokat  nem zavar, akkor békén kell hagyni őket.
5
t
tibee72
2024. március 11. 11:08
#5
Nekem is tetszett. Kár, hogy a szendvics kimaradt.
1
kivancsifancsi
2024. március 11. 11:06
#4
Tetszett a kissé félénk visszahúzódó nő, amint megérzi a leszbi izét kezd másként gondolkozni. Az a semmi homo csak próbálta a leszbit ellensúlyozni.
2
Andreas6
2024. március 11. 07:57
#3
Jó lett volna, de a vége nem jött be. Az utalás a férfi homoszexualitásra számomra elviselhetetlen.
0
frankie
2024. március 11. 04:19
#2
Nagyon jó a szövegezés, pörgős-lendületes. A végén a pasi-pasi dolog nagyon távol áll tőlem, de szerencsére nem volt túl ragozva... írói szabadság... nagyon életszerű történet.
4
T
Törté-Net
2024. március 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1