Hírek

ÁPR.
19.
2017

Falusi románc 1. rész

A személyvonatnak nevezett büdös konzervdoboz fülsértő fékcsikorgás közepette állt meg. Jócskán túlcsúszott a peronon, de ez persze senkit nem érdekelt, hiszen csak én, és három vénasszony szállt le Pusztakúton – így hívták azt a falunak nevezett akármit, ahol nagyapám lakott. Igazából nem is volt a nagyapám, csak egy idegen pasi, aki oly ügyesen hajtott rá nagyanyámra, hogy sikerült feleségül vennie a nálánál jó húsz évvel fiatalabb özvegyasszonyt. Vagyis nem is őt, hanem azt a mintegy 200 hektáros jól menő gazdaságot, amely most, hogy a nagyi eltávozott az örök vadászmezőkre, Feri bácsi ölébe hullott. És itt jövök én a képbe. Kedves szüleim, szerint nem ártana nekem egy kis friss falusi levegő, és így amíg ők a Kanári szigeteken fognak nyomorogni én – persze csak a saját érdekemben – szívhatom a gané szagot vidéken. Persze nem csak ezért vagyok itt.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 7. rész

Csütörtök
Lorena mellkasa hevesen fel-le mozgott, miközben hangosan nyögdécselt, ahogy Szabi gyorsan nyalta a punciját. A srác a lány combjai között lévő fejét jobbra-balra mozgatva, szaporán járatta végig a nyelvét a húsos szeméremajkakon. Mikor áttért a kemény csiklóra, akkor Lorena felszisszent, és a fiú tarkójára szorította a tenyereit. Szabi egy darabig játszott vele, majd a szájába vette és erősen szívni kezdte. Lorena először nagyra nyitotta a szemeit, aztán minden eddiginél hangosabban élvezte a kényeztetést. Kihasználta, hogy a srác a saját lakásában nyalja, és hogy rajtuk kívül éppen nem tartózkodik otthon senki, így önfeledten nyöszöröghetett, sikoltozhatott.
Szabi felnyomta a mutatóujját a hüvelybe, hogy még jobban fokozza a nő élményét. Nem sokkal később a középső ujját is csatlakoztatta a másik mellé, utána egyre gyorsabban mozgatta mind a kettőt a vaginában, és egyre erősebben szívta a csiklót.


ÁPR.
18.
2017

Buszos út

A húgom két drága jegyet kapott egy körútra Dél - Kaliforniában. Az a fajta romantikus út volt, ahol párokat visznek egyik helyről a másikra egy nagy busszal. Kénytelen voltam vele menni. A családunk mindig is kalandozó volt olyan értelemben, hogy sokat utaztunk különösen akkor, amikor Christine és én még fiatalok voltunk. Christine barátja ezt tudta, ezért lepte meg a húgomat két jeggyel egy három napos útra.
A tervek viszont megváltoztak, amikor kiderült, hogy megcsalta Christine - t. Bocsánatért esedezett, de Christine nem megbocsátó típus, különösképpen nem akkor, ha megcsalásról van szó. Így tehát ott állt két jeggyel és útitárs nélkül. Az út maga érdekelte a beharangozott szabadtéri tevékenységekkel és gyönyörű látnivalókkal. Barátnőt nem vihetett magával, mert az út pároknak volt meghirdetve és a barátai közül sem akart választani, mert attól tartott, hogy a kiválasztott jelzésként értékelné a meghívást.


Feleségekkel 1. rész - Basella

Odakünn megdördült az ég. De én ebből nem sokat hallottam. Nem is néztem az ablakok felé. Mellesleg hiába is néztem volna; már előzőleg gondosan behúztam a nehéz, vastag függönyöket. Ám a villámok fénye így is áthatolt a kicsiny réseken, a dörgés pedig valósággal felpezsdítette a véremet.
Erre elég nagy szükségem is volt, mert a fejem éppen két csodálatosan szép női mell között pihent. De nem sokáig. Testemben a biológia újabb parancsot adott, és elcsúsztatva a fejemet, kidugott nyelvemmel, megérintettem az egyik, alig látott, inkább csak sejtett, már mereven égnek meredő mellbimbót.
Basella kéjesen felnevetett. Merthogy a két mell Basellában folytatódott. Basella a hátán feküdt az ágyban, még nagyon is hagyományos testhelyzetben. Én meg rajta.


ÁPR.
13.
2017

A családi kikapcsolódás

Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.
- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudtam, hogy itthon vagy. Nem a barátnőiddel vagy Milánkavel kéne lógnod?
- Nemsokára jön Milánka és elmegyünk sétálni meg ruhákat nézni... Bár az utóbbiról ő még nem tud! - ordította a lány az anyja után, aki közben kiment a konyhába. - Addig meg lejöttem tévézni, hogy halljam, ha csenget!
- Ahha, értem. - mondta majd kijött a konyhából és leült Kriszta mellé egy pohár narancslével a kezében. - Milyen ruhákat akarsz nézni? Nekem se ártana picit szétnézni a boltokban, olyan rég voltam vásárolni, van már vagy három hete is.


Váratlan este 1. rész

22 éves lány vagyok, kicsit molett, de ez szerencsére nem okoz gondot. Sok barátom, nagy társasági életem van, mindenféle programban benne vagyok, szinte semmire nem mondok nemet. Egyszerűen fogalmazva: szeretek élni :)
Nyár elején egy hétköznap délelőtt épp semmi elfoglaltságom nem akadt, és elhatároztam, hogy elmegyek úszni. Szeretek mozogni, így valamilyen szinten azért karban is tartom magam. Jó pár hossz megtétele után a medence mellett ejtőztem, amikor leült mellém egy harmincas évei közepén járó férfi és beszélgetésbe kezdtünk. Intelligensnek találtam, ráadásul még tetszett is, mert nem egy vékony alkat :) Magas, izmos, széles mellkasa volt, sőt még borostája is, ami a gyengém. Jót beszélgettünk, aztán végül is hétről hétre ugyanazon napokon összefutottunk és mindig kellemesen elcsevegtünk.


ÁPR.
12.
2017

Leküzdhetetlen vágy

Már több éve éltünk egymás mellett, mégsem történt sokáig semmi. Volt köztünk egy kis bizsergés ugyan, de valahogy egyikünk sem mert kezdeményezni. Elfojtott vágyaink felszínre bukkantak néha-néha. Mindketten éreztük a másik civódását, nehéz volt leküzdenünk az egymás iránti vonzalmat. Nem mertünk beszélni egymással róla, de mindketten biztosak voltunk abban, hogy ez a leküzdhetetlen vágy kölcsönös közöttünk. Voltak apró megnyilvánulások, elkapott vágyakozó pislantások. Gyakran úgy mentünk el egymás mellett, hogy megérinthessük a másikat. Egyetlen rövid, szûk folyosó választotta el a szobánkat. A szobám ajtaja mellett egy hatalmas tükör volt, amiben gyakran nézegette magát. Sokszor mentem el mellette, és minden egyes alkalommal próbáltam megérinteni valamelyik testrészét, leginkább a popsiját. Ha sikerült megérintenem őt ránéztem az arcára és próbáltam elkapni a tekintetét.


Gyakorlás

Apám közvetlenül az érettségi után hagyott el minket az asszisztense kedvéért. A jelek szerint már régóta viszonyuk volt és most ítélte úgy, hogy mivel úgyis befejeztem az iskolát, ideje lépnie. Egy jó válóperes ügyvédnek hála anya és én viszonylag kényelmes pénzügyi helyzetben maradtunk.
A válás után anya nem tudott magával mit kezdeni. Nem volt többé férje és ezért megnőtt a szabadideje. Pár hét után bejelentette, hogy befejezi orvosi tanulmányait. Annak idején már elkezdte az egyetemet, de ott megismerkedett apával és az ő karrierje kedvéért abbahagyta a tanulást és a családnak szentelte magát. Úgy gondolta, hogy meg tud állni a lábán és igazi orvosként jobb élete lesz, mint egy elvált feleségnek, akinek egy orvos fizeti a tartásdíjat.


ÁPR.
11.
2017

Álom? Álom...

A zsalugáteres ablakok résein élesen vágott be a fény.
- Fél hat - gondoltam. Gondoltam? Tudtam. Már évek óta ezt látom.
Most - mást is.
. . .
A fiúsan rövid barna haj az orrom csiklandozta. A jobbkezem elzsibbadt. Kicsit megmozdult a haj. A hozzá tartozó fejjel együtt - aztán felém fordult.
Lentebb a hasa, az a lapos, feszes has is nekemfeszült.
Feszült? Inkább - simult.
Álom és ébrenlét határán eszem a tegnapi napon járt.
...
Sajó mély hangja tépte szét a tanya csendjét. A kerítésen kívül egy erdésszzöld autó állt.
Mióta? Nem tudom. Az istállóban voltam. Széna, abrak a két tehénnek, lovaknak.
A komondornak Bogár, a puli, éles csaholással kontrázott. Erre mentem előre, a ház sarkához.