SZEP
09
2010
SZEP
08
2010

Horgászat 9-10. rész

hetero

Már több hét is elmúlt, mióta utolsó kalandunkat átéltük Pistivel és Jutkával. A nyári leállásnak vége, és Pistiék is hazatértek Kroaciai nyaralásukból. Nekem idő közben szerencsés napjaim voltak, és elég jól megtöltöttem a fagyasztót ponttyal, süllővel, busával és pár kisebb, sütni való keszeggel. - Mit szólnál hozzá, ha szombaton este bedurrantanánk a grillt? - kérdezte Magdi. - Hozok pár szelet marhahúst, meg kolbászt a hentestől. - A grill jó ötlet, de miért nem veszel inkább ki pár halat a fagyasztóból, és kipróbálnánk az új receptet? - Nem bánom, de szóljunk Jutkáéknak is. Úgy is meg akartak mutatni a képeket a nyaralásukról. Ha mi nem tudtunk elmenni, legalább az ő kepeit szeretnem megnézni.

*  *  *

Ha van miért kitartani...

hetero

Ez a nap is csak olyan volt, mint a többi, ugyanúgy kezdődött, mint az a közel 200 nap, amit kedvesem nélkül töltöttem el. Régen végeszakadt már a kapcsolatunknak, elmúlott a "varázs". Fölébredtem és ugyanazt találtam mit eddig, üres ágyat, és derűsnek nem igazán mondható reggelt. Gondoltam hódolok kedvenc időtöltésének, túrázok egy nagyot. Összeszedtem cuccaim, buszra szálltam és irány a kitűzött csúcs! De amilyen peches vagyok, félúton Bánkút felé szakadni kezdett az eső. Várható volt, minden összeszövetkezett ellenem. Rövid 2 órás stop után visszajutottam a városba. Természetesen bőrig elázva. Jól megbámultak mindenfelé, de ennek ellenére betértem kedvenc cukrászdámba egy jó forró kávét meginni...

SZEP
07
2010

Barátok Közt 3. rész

híresség

Peti hazafelé ment Lacitól mikor látta Kingát bemenni a lakásába. Gondolta megnyugtatja magát a testvére okozta stressztől. Így utána ment és becsöngetett tudta már Géza napirendjét fejből úgy hogy nagyon bátor volt. Hamarosan Kinga ajtót nyitott. - Szia, Peti! Mit szeretnél? - Szia, hát csak azért jöttem, hogy penna. Kinga ismét a bábjává vált. Beljebb mentek és Peti leült egy székbe. Ki cipzárazta farmerjét elővette farkát. - Gyere, Kinga szopj le! Meg kell nyugodnom. - mondta a fiú. Kinga rezzenés nélkül a székhez ment letérdelt majd szopni kezdte a faszt. Szépen bólogatott a dákón nyelvével nyalta és kezével verte Peti sóhajozni kezdett. - Ohh igen ez mindjárt jobb. - és figyelte, hogy Kinga fejének járását.

*  *  *

Egy átlagos szombat estének indult

gruppen

Egy átlagos szombat estének indult. Én és a párom Edina már közel négy éve vagyunk együtt. Párom csinos, vékony, lány, hosszú fekete hajjal, gyönyörű mellekkel. Régóta terveztük már egy ismerős párral, hogy egy szombat este elmegyünk kicsit lazítani, bulizni. Sikerült végre időpontot egyeztetnünk, mikor mindenki ráért, nem volt se munka, se egyéb más. Azonban sajnos az utolsó pillanatban a másik pár lány tagja nem érezte jól magát aznap, de, hogy a tervezett bulit ne mondjuk le, és a másik lány unszolására, hogy miatta most ne boruljon minden, hármasban indultunk el a debreceni éjszakába, én, a párom Edina és a pár másik tagja Pisti. Otthon már igencsak iszogattunk, így a szórakozóhelyre már "jókedvűen" érkeztünk, ahol tánc helyett egyből természetesen egy itallal kezdtünk.

SZEP
06
2010

Csiklandozz engem

családi

Szombat délután volt. A lustálkodásnak véget vetettem. Nagy nap a mai. Tündér lányom Sára, ma érkezik haza az egyetemről, befejezvén az első félévét. Nem láttam őt azóta, hogy az anyja temetése miatt itthon járt. Mi mindig különleges kapcsolatban álltunk egymással. Valahogy úgy alakult az élet, hogy a nála jóval idősebb bátyjai inkább az "anyu gyerekei" voltak, ő meg az én "kései ajándékom". Nem jelentett ez számomra problémát, hiszen, amikor értesültem az "érkezéséről", azonnal arra gondoltam: bár kislány lenne! S az imáim meghallgatásra találtak. Talán ennek is volt köszönhető, hogy én voltam az, aki a megszületése után, valósággal babáztam vele. Nem arról volt szó, hogy az anyja nem szerette volna, vagy nem látta volna el tökéletesen, de valahogy nekem volt több türelmem hozzá. Igen, igazából az én kis ajándékom volt ő.

*  *  *

Tóparti álom?...

hetero

Éreztem amint az izzadságcseppek fickándozva gördülnek le karcsú derekamon. Egy tóparton feküdtem és melegen tűzött a nap. Mindig is imádtam a napfényt. Jóleső melegség járta át a testem és élveztem amint a napsugarak körbetáncolják a nyakamat, majd egészen le a fenekemig kalandoznak. A tó csendesen, békésen terült el és a hűsítő vízbe lógatva a lábamat csak lazultam... Egy rózsaszín falatnyi bikini volt rajtam, ami épp csak annyit takart amennyit kellett. Kósza gondolatok jártak a fejembe, bujaságra és szenvedélyre vágytam. Valaki érintsen meg! Éreztem a bizsergést a lábaim között amint elönt a vágy és a lábam ujjáig végigcikázik rajtam valami kellemes, borzongató érzés... Hason feküdtem. Az egyik kezemmel lassan végigsimítottam a combomat, a fenekemet ameddig értem majd benyúltam a hasam alá a lábaim közé. Kissé megemeltem a fenekemet és tudtam pár...

*  *  *
SZEP
03
2010

Bűnbeesés 2. rész

családi

Kimentem a fürdőszobába, hogy lemosakodjak. Mire visszatértem már ők is magukhoz tértek. - Megérte? - Igen. Amikor veled vagyok, már nem is gondolok arra a dologra. - Nem is kell. Elmúlt. Vége van. - Igen - sóhajtott Ágica - csak az a baj, hogy akkor én is élveztem. Néha álmodok róla és... - Folytasd - kérte Betty, miközben kezei finoman simogatták barátnője testét. - Van, amikor eszembe jutnak, és akkor újra felizgulok. - És ez baj szerinted? - Szégyellem magam. - Nem kell. Olyan csodálatos tested van. Hagyd hogy élvezze az életet. - Köszi - mosolyodott el Ágica. - És velünk mi lesz? - Amikor kedved tartja, eljövök és megint összebújunk. De próbálkozz másokkal is. Itt a nyár, ha kimész a strandra annyi pasit vagy csajt csipthetsz fel, amennyit csak akarsz.

*  *  *

Próbafülke szerencse

hetero

- Szia, Rebeka! - köszöntem oda az eladópult mögött ücsörgő nőnek, mikor beléptem a női ruhabutik ajtaján. - Már azt hittem, ma be sem jössz dolgozni. Rebeka arcára huncut mosoly ült ki, amikor felnézve a pulton szétterített újságból meglátott. - Közel jártam hozzá - mondta és összehajtotta az újságot. - Legszívesebben lemennék a partra és egész nap csak heverésznék a napon, hogy szép barnára süljek. - Avagy dögös vörösre égjél. Te, odakint hőségriadó van ám, idebenn meg légkondi. Ezt az egy jót tudom elmondani erről a helyről. Rebeka ezen elgondolkodott, majd megvonta a vállát. Nem mondta ki, de látszott az arcán, hogy még a leégés veszélye mellett is szívesebben lett volna a parton, mint a butikban. Mint ahogy én is szívesebben hűsöltem volna a Balaton mellett egy fa árnyékában, sört kortyolva, minthogy a butik melletti...