Vivi, a szexmániás

Szavazás átlaga: 5.78 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2022. február 23.
Hossz: 9 768 karakter
Elolvasva: 1 735 alkalommal
Vivit a facebook társkeresőjén ismertem meg, és szinte az első perctől megvolt köztünk az összhang. Teltkarcsú alakja egyből megigézett, és az ismerkedés során hamar rájöttünk, hogy bizony ugyanazt, vagy hasonló dolgokat szeretünk. Kezdetben csak csevegtünk, és képeket cseréltünk, aztán komolyabbra vettük a dolgokat.

Aztán eljött az a nap is, amikor eljött hozzám, hogy próbára tegyük egymást, és kiélvezzük a közös lehetőségeket :-) És amikor kimentem elé a buszhoz, rá kellett jönnöm, hogy élőben még szexibb és vonzóbb mint képeken. Ő is így lehetett velem, mert amikor megöleltük egymást és észrevette, hogy a farkam máris rá van gerjedve, nem is hagyta szó nélkül, és pajzánul elmosolyodva ott helyben rá is markolt.

Hazamentünk, és egy kis felfrissülés után azon tanakodtunk, hogy miképpen hozzuk ki a legtöbbet a napból. Mivel nyár volt, és meleg, eldöntöttük, hogy lemegyünk a Dunára egy kicsit napozni, és fürdeni.

– Neked mihez lenne kedved? Sétáljunk, vagy bringával menjünk?
– Sétáljunk, mert szeretném jobban megnézni a környéket.
– Jó döntés, én is szeretem a sétát.

Amikor ebben megegyeztünk, el is indultunk. Mindketten az évszaknak megfelelő ruhában, és könnyű lábbeliben keltünk útra. Séta közben megmutattam neki a helyi látványosságokat, elmondtam olyan dolgokat, amit jó ha tud, és persze beszélgettünk is mindenféléről. Mire a kiszemelt hely közelébe értünk, már igen csak melegünk volt. Folyt rólunk az izzadság, én le is vettem a pólómat.

– Vesd csak le Te is nyugodtan a ruháidat, ha meleged van.
Mivel fürdés is be volt tervezne és mivel így a ruha alatt úgyis fürdőruhában volt, így hát le is vette azokat.
– Gyönyörű vagy mint mindig. – mondtam neki, mire ő szinte kislányosan elkezdett ugra-bugrálni, hogy kiélvezze a helyzetet.
– Te nem veszed le a nadrágot? – kérdezte tőlem, majd odalépett hozzám, és lehúzta rólam. Ahogy ezt tette és miközben lehajolt, a farkam pont az orra elé került, mire ő, némi teketóriázás után, előbb körbenézve hogy figyel-e bennünket valaki, végül egy hirtelen mozdulattal a fürdőgatyámat is lejjebbhúzta. Majd pedig, miközben teljesen megszabadított a nadrágomtól, őszinte meglepetésemre ugyanezzel a lendülettel a farkamat meg a szájába vette.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.78 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!