A+ A-

A négy lánytestvér

Mar egy hete nem találkoztam Erikával, majd meg őrültem úgy kívántam a kis testét. 20 éves volt és nagyon szexi. Három éve ismerkedtünk meg, én voltam az első barátja. Nagyon jó kis kurva lett belőle, szeretett szopni, volt hogy 4-5 alkalommal is leszopott egy délután. Nem volt szégyenlős típus, buszon vagy a parkban is szájába vette a farkam, és addig szopta míg tele nem élveztem a kis száját. Kislányos külseje alapján nem gondolták volna róla milyen szexmániás. Nagyon szerettem. Akár csak a testvéreit. Három lánytestvére volt, egy nővére és két húga. Iszonyatosan jól néztek ki, ha a húgaira néztem azt láttam milyen volt a szerelmem évekkel ezelőtt, ha a nővérére néztem azt láttam milyen lesz pár év múlva. Maszturbálás közben sokszor gondoltam arra milyen lehet egyszerre dugni Erikát és a nagyobbik húgát. Perverz álmaimban a család összes lány tagját felsorakoztattam, mindenkinek meg kellett fogni a bokáját, én pedig végig nyaltam az összes puncit... Szerettem álmodozni.
Nyári szünet volt, és döglesztő hőség. Kényelmes tempóban sétáltam nem akartam kimelegedni, de a forróság így is minden erőmet elszívta. Még pár perc és végre Erikánál lehetek. Nemrég beszéltünk telefonon a kozmetikustól hívott, csak Ő lesz otthon és a kisebbik húga. Szülei vásárolni mentek a másik két testvérrel. A telefonbeszélgetés óta áll a farkam, Erika sima puncija járt a fejemben, és az, hogy a kis húga biztos hallgatózni fog miközben a nővérét kefélem. Erika nem rejtette véka alá ha jó volt neki, sikoltozott és nagyokat nyögött, ha jól dugtam vagy nyaltam.
Megérkeztem a házukhoz. Szinte már családtagnak számítottam, kopogás nélkül léptem be. Kellemes hűvös és sötétség fogadott, a házból sikeresen száműzték a napsugarakat és a hőséget. Nem láttam senkit, pedig a konyha központi helynek számított náluk. Pár másodperces hahózás után a 16 éves kis Alexa jött ki a nappaliból álmos szemekkel. Válig érő barna haja és barna szemei igézőek voltak, hófehér toppot viselt combközépig érő szoknyácskával. Mellei nem rég kezdtek el nőni, nem hordott még melltartót, a kis dudorok hívogatóan meredeztek a szinte átlátszó ruha alatt. Napbarnított barna bőre, és rövid szoknyácskája nagyon igatóvá tette formás lábait. Korához képest alacsonynak és éretlennek tűnt, de biztos voltam benne, hogy az osztályából az összes fiú szerelmes belé.
- Szia Alexa! - mondtam mosolyogva - Erika merre van?
- Szia Zsolti! Kozmetikusnál van, azt mondta 20 perc és itt van.
Soha nem voltam még kettesben vele, és nem is nagyon tudtam miről beszélgetni 28 évesen a kis 16 évessel.
- Gyere be a nappaliba, pont Tv-t néztem - mondta megilletődve.
Lepakoltam a cuccaimat, és utána mentem. A szobában egy hatalmas franciaágy és két kényelmes fotel volt, szemben a Tv-vel. Alexa az egyik fotelben helyezkedett el, én pedig leültem a fotel mellé a szőnyegre. A Tv-ben dokumentumfilm ment, a hím oroszlán vadul tolta nőstényt, a narrátor suttogva karattyolt. Na, már csak ez hiányzott. Nem elég, hogy itt ülök kettesben a barátnőm 16 éves kis húgával, kínos csendben, álló fasszal, de még ez a műsor is. Éreztem hogy az arcomat elönti a forróság, vörös lehettem mint a főt rák. Szemem sarkából Alexára pillantottam, egyik lába fent volt a fotel karfáján, szoknyája felcsúszott és látni engedte tűzvörös bugyiját. A fenének kell egy fiatal kis csitrinek ilyen rövid szoknyát hordani! Teljesen elvesztettem a fejem, farkam majd szét robbant a szűk nadrágban, valamit tennem kell, fel kell állnom, ki kell mennem, vagy bármi, mert ezt nem bírom tovább. Ebben a pillanatban a másik lába is átlendül a karfán, ott ült előttem teljesen kitárulkozva. Nagyon nyeltem, nem tudtam a vörös bugyiról levenni a szemem, a fejem egy méterre volt a szűz puncitól, éreztem az illatát is.
- Te nézed a puncusomat? - kérdezte ártatlan hangon.
- Gyönyörű lábaid vannak, és a puncid is biztos nagyon szép lehet.
Úristen, el sem hiszem, hogy ezt mondtam!
- Megmutathatom ha kíváncsi vagy rá.
És mielőtt válaszoltam volna, már húzta is félre a kis ruhadarabot.
- Tetszik? - kérdezte félénken.
Soha nem láttam még ilyen szépet, gyönyörű húsos kis punci, alig volt még rajta szőr, inkább csak pihék. A nagy ajkak csillogtak a nedvességtől, ahogy félrehúzta a bugyit egy csepp megnyúlt, mintha visszaakarná tartani a bugyit. Ismét nagyot nyeltem.
- Ez a legszebb punci amit valaha láttam! - mondtam őszinte csodálattal.
A torkom kiszáradt, a szívem kalapált, szédülni kezdtem.
- Szeretném ha nyalogatnád, úgy ahogy Erikának is szoktad, kilestelek ám benneteket. - szólt kérkedve.
Nem bírtam türtőztetni magam, megfogtam a kezet, és áthúztam az ágyra. Lefektettem, széttártam a lábát és az ágy elé térdeltem. Apró kezével ismét félrehúzta az átnedvesedett bugyit. Egy percig sem gondoltam arra mi történne ha most belépne Erika, csak ez a kis ribanc érdekelt, és az hogy felfaljam a pináját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2016. 01. 23. szombat 09:40
Remélem tényleg lesz folytatás.
#11 listike 2014. 02. 21. péntek 15:23
Egy ujabb becsapás, hogy folyt.köv.
#10 cervelo 2012. 08. 23. csütörtök 07:34
Jó.
#9 sarmos 2009. 11. 10. kedd 07:06
jo
#8 xxx 2008. 01. 28. hétfő 15:42
Király. Mikor lesz folytatás?
#7 amurka 2007. 08. 3. péntek 01:00
Nem hihető.
#6 Andi14 2007. 06. 27. szerda 08:04
ez szerintem is az egyik legjobb
#5 redbull 2007. 06. 27. szerda 07:04
Szuper.
Egy kis lábsex jó lett volna még a végére :)
#4 simiki 2007. 06. 26. kedd 12:09
nagy kiraly
#3 Teknősbika 2007. 06. 26. kedd 08:59
azonnal folytatást!

az egyik legjobb az oldalon!
#2 Voyager 2007. 06. 26. kedd 02:23
Húúúú....szerintem ez fenomenális.
Fogalmazás, sztori, minden.
#1 Törté-Net 2007. 06. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?