A+ A-

Húgom és a pasija

Szóval. Nekem van egy húgom, aki egy ideje már Kanadában él a pasijával, néhány évvel ezelőtt viszont alkalmam volt meglesni szeretkezés közben. Akkoriban a legjobb haverom volt a pasasa, mondjuk a baráti kör eléggé belterjesen dugta végig a másik nem képviselőit, szóval nem volt ebben semmi meglepő. Viszont egyszer olyan időben értem haza, amikor sem szülők, sem más nem kellett volna otthon tartózkodjon, a hugicám szobája felől viszont meglehetősen kétségbeesett hangok és hörgések hallatszottak... Hirtelen azt hittem, hogy valami betörő garázdálkodik a házban, s már indultam volna hugicát menteni, aztán meghallottam a barátom hangját és leesett a tantusz. Szépen kióvakodtam a lakásból, mert nem akartam zavarni őket, viszont nagyon elgondolkoztam a dolgon, mert nőt én még úgy nem hallottam szeretkezni, mint a húgomat. Persze nagyon jól tudtam, hogy volt már néhány szeretője, meg hát azt is láttam, hogy csinos, formás leányzó lett belőle, szóval volt némi fogalmam arról, hogy b@szni is szeret, na de azok a hangok!
Aztán néhány sör társaságában elmeséltem a havernak az akusztikus élményeimet, mire ő ragyogó szemmel helyeselt, hogy igen, hugicánál csodálatosabb kúró-pajtást ő még nem látott, s aztán csak úgy hülyeségből azt ajánlotta, hogy nézzem is meg őket legközelebb. Persze az elején tiltakoztam, aztán nagyobb lett a kíváncsiságom mint a jólneveltségem...
Egy estére beszéltük meg az akciót, anyámék éppen a baráti körben múlatták az időt, én meg úgymond kocsmázni indultam. Haver meg hamarosan érkezett, virággal meg egy doboz fagyival, aztán a konyhában kezdetét vette a móka. (Azért ott, mert annak az ablakai a kertre néztek és a zsaluk résein mindent láthattam, anélkül, hogy felfedtem volna az ottlétem.) Kicsit puszilóztak, jó mélyen, nyelvesen, aztán a haverom nagy hirtelen előszedte a farkát és szépen rákent egy adag fagyit, aztán hugicát úgy etetgette. Akkor már nagyon állt az én farkam is, hugica meg tőlem alig egy méterre szopta a havert, nyalogatta a makkját és huncutul mosolygott rá. Húúú, szopni is nagyon tudott, ügyesen hátrahúzta az egyik kezével a bőrt, a nyelvével meg a makk peremét birizgálta, én meg csak arra tudtam közben gondolni, hogy vajon melyik disznó pasasától tanulta ezt meg ilyen jól...
Aztán elfogyott a fagyi, hugica meg hamar a konyhaasztalra perdül, szoknyácskája a nyakába, persze bugyija sem volt a kis ribancnak, akkor meg a haverom kezdte a nyalást. A virágot meg (egy méregdrága orchidea volt, szóval volt stílusa a havernak) letépte a száráról és hugica puncijára tette, úgy nyalogatta a leányzót meg részben a virágot is. Csak én voltam egy kicsit elkenődve, mert éppen rossz irányba feküdt végig az asztalon a lány, amin viszont a haverom könnyen segített, mert egy idő után szépen átfordította, hogy én is láthassam. Húúú, a puncija. Mit mondjak, gyönyörű volt. Kicsi, feszes, rózsaszínű, lucskos. A macskanyelv kilógott belőle, ha éppen nem szélesen kitárva hevert a haverom szája előtt. A virág közben teljesen elázott, szóval teljes szépségében láthattam a kishúgom nedves szerelem-nyílását. Aminek környékére mondjuk még emlékeztem kölyökkoromból is, mert jó sokáig napozgattunk meztelenül a kertben, s felnőtt korában is láthattam néha meztelenül a lakásban, csak hát ugye akkor régen egy pici, domborodó bőrredőt meg egy vágást láthattam csak, most pedig, ha a haver feje éppen nem takarta a kilátást, akkor egy kívánatos, párzani akaró nőstény nemi szervén legeltethettem a szemem. Aki úgy mellékesen a húgom volt, bár a farkam állapotából ítélve ennek akkor nem volt valami sok fontossága. Szép, fazonigazított, szőke bundácskát hordott, a szeméremajkak vörösen virítottak, viszont meglehetősen picinek tűnt maga a nyílás. Emlékszem, azon gondolkoztam, hogy hogy nem reped szét behatoláskor. Aztán némi ujjazás után megértettem: tényleg kicsi volt, de nagyon rugalmas.
Először egy ujj, aztán kettő, aztán már szinte a haverom egész keze tűnt el benne, én pedig elképedve néztem a gyönyörtől és vágytól reszkető Nőt, aki valamikor tényleg az én kishúgom volt, most viszont egy fantasztikusan izgató pornójelenetnek a főszereplője. Volt egy dolog, amitől viszont viszolyogtam, az pedig a feneke volt. Azt nagyon szerettem volna, ha a barátom békén hagyja, valahol ott volt a tűréshatárom, hogy igen, a húgom egy gyönyörű, egészséges és kívánatos nő, aki imád szeretkezni, viszont nem enged meg minden perverz disznóságot a pasasának. Persze csalódnom kellett, mert mire ezt így végiggondoltam, a haver már a popsilikát vette kezelésbe. Mondjuk addig is úgy nyalta végig, hogy a csiklójától egészen a fenekéig futott mindig a nyelve, most viszont szépen elkezdte a likát is ujjazni. Ide már nem erőszakolta be több ujját, viszont a hüvelykujja szinte azonnal eltűnt hugicám fenekébe, aki ezt egy jóleső sikkantással nyugtázta. Szóval ment így ideig a puncizás-popsizás, aztán a haver áttért a felsőbb régiókra is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2019. 01. 31. csütörtök 03:05
7 pontot bőven megérdemel.
#8 vakon53 2016. 02. 13. szombat 15:21
ez ott volt a szeren!!! 10 ppont.
#7 zsuzsika 2014. 12. 13. szombat 10:09
Kicsit sok(k). Igazad van sztbali
#6 sztbali 2014. 02. 11. kedd 16:40
Kicsit sok(k).
#5 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:33
Kiráááály smile
#4 sikamika 2012. 12. 24. hétfő 15:29
szuper sztory. ..
#3 seveled 2007. 05. 31. csütörtök 16:43
ez ott volt a szeren!!! 10 pötyi:)
#2 simiki 2007. 05. 29. kedd 12:23
kiraly :-)
#1 Törté-Net 2007. 05. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?