SZEP
04
2012

Bosszúból jeles

s/m

... Hmmm! Hát igen... Talán az az utolsó scotch már nem kellett vna. De már csak néhány perc és enyhül ez a kínzó lüktetés a halántékomban. A jó erős fekete és az Advil majd megteszik a magukét... Ahogyan én is megtettem tegnap este! A gondolattól kissé megrándul a szám széle, na nem nevezném mosolynak, ahhoz még túlságosan elkínzott vagyok, de határozottan derűs elégedettséggel tölt el a gondolat, ahogy végre sikerült a helyére tennem azt a kis libát!
... Igen. Érdemes volt megvárni a megfelelő pillanatot! Ínyenc vagyok, szeretem élvezni az ízeket és ez alól a bosszú sem kivétel!!! A bosszú íze pedig akkor a legédesebb, amikor a legváratlanabb helyzetben teljesen védtelenül éri az áldozatát! Márpedig őt váratlanul érte az biztos! Igyekszem felidézni az arcát, abban a csodás pillanatban amikor rádöbbent, hogy mekkorát hibázott! Nem nehéz, valójában szinte...

*  *  *

A munkahely

gruppen, iroda, munkatárs, férj-feleség

Anna már hatodik hónapos terhes volt, amikor bejött a munkahelyemre, azt hiszem, a családi pótlékhoz kellett valami papír pocakja nem volt túl nagy, de már le sem tagadhatta, hogy a labdahasiban valaki van. Ruhája pedig most kerülhetett ki a varrónő asztaláról, kihangsúlyozta a terhességét, a dekoltázsa mély, talán egy kissé túlságosan is mély volt mellei már most készültek a szoptatásra, a természetesnél jóval nagyobbak, feszesebbek voltak. Melltartó nem volt rajta. A ruha anyaga pedig... Szóval többet mutatott, mintha nem lett volna semmi a nőn.
Meglepődtem, de valami jóleső izgalom fogott el. Az irodában valamennyien férfiak voltunk, és igen csak jó barátok, ezért évek óta ment a nyílt szövegelés.

SZEP
03
2012

A Tanyavilág 3.rész

családi

Másnap reggel tőlem szokatlan módon korán kipattant a szemem, fontosnak éreztem magam a rám bízott feladatok miatt és igyekeztem megfelelni vendéglátóimnak. Felöltöztem és mentem ki ellátni az állatokat. Pista megkért, hogy a délelőtt folyamán traktorral menjük el Julival szénát szedni a határba. Nem igazán tudtam hol a határ, de megnyugtatott Juli tudja hova kell menni. Összeszedtük magunkat, Böbe fegyelemre intett minket, kérte, ne sokat időzzünk majd útnak indított. Az úton mikor már távolodtunk a tanyától Juli gyengéden hozzám simult, karomat magához szorítva éreztem mellének keménységét, és ahogy zötykölődtünk a traktorral teljesen beindított ez az érzés. Gondoltam csak lesz valami történés a szénaszedés közben... De sajnos szomorúan vettem tudomást róla, úgy indulunk vissza, hogy akár csak egy ártatlan puszi is elcsattant volna. Nem igazán értettem, lehet...

*  *  *

Szertelenségeink 3. rész

hetero

- Szívem! - szóltam hangosan, ahogy beléptünk az apartmanunk ajtaján - Vendéget hoztam.
- Jövök! - hallatszott a válasz a fürdőszobából.
Betessékeltem a vendégünket a nappaliba, hellyel kínáltam és megkérdeztem, felsorolva a választékot: mit inna. Martinit kért. Töltöttem neki és kevertem két gin tonicot is.
- Elnézést! - jött be a feleségem - De masszőrt rendeltem és gyorsan le akartam zuhanyozni még előtte. - folytatta miközben a két nő bemutatkozott egymásnak. Látásból ismerhették egymást, hisz alig egy órája jött csak fel a párom a szálloda wellness részlegéről, ahol távozását követően kezdtem el beszélgetni a szobánkba felinvitált hölggyel, akit nevezzünk mondjuk Évának.

*  *  *
AUG
31
2012

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 6. rész

hetero

Másnap reggel nem is tudod hol vagy mikor felébredsz. Meglepődve tapasztalod, hogy az irodám ülőgarnitúráján fekszel, valaki puha takaróval tarakta be meztelen testedet. Megzavarodva nézel körül, de aztán lüktető puncidról eszedbe jut az előző este. "Uramisten, soha ennyire nem voltam még kiszolgáltatva és soha még nem élveztem ennyit és ilyen intenzíven" – gondolod. A kellemes emlékre önkéntelenül is a puncidhoz nyúlsz. Felszisszensz, ahogy teljesen elhasznált kisajkaidhoz érsz. Még ez a lágy érintés is rosszul esik. Nem múlt el nyomtalanul az az egy óra, ameddig a gép könyörtelenül kefélt.
Hirtelen nyílik az ajtó és én lépek be rajta egy tálcával. Friss péksütemény és gőzölgő kakaó illata csapja meg az orrodat.

*  *  *

Egy más világban: Férjem helyett Zolival

hetero

Aki még nem élte át, valószínűleg nem fog megérteni. El is ítél, tudom, én is elítélem amit tettem. De a történetet olvasva látni fogjátok, mi az, amit felfedeztem, milyen horizontok nyíltak meg előttem, és nem kell magyarázat ahhoz, miért kell kielégítenem magam nap mint nap az izgalomtól.
A feszültség bennem akkora, hogy el kell mondanom, ki kell írnom magamból. Ez az egy hátránya van a helyzetnek: hiába akarnám elmondani bárkinek, nem lehet. Inkább leírom, olvassátok olyan élvezettel, ahogyan visszaemlékszem.
Magamról - érthető okokból csak annyit: Harmincas éveim elején járok, és férjnél vagyok. A szexben tapasztalatlan, aminek több oka is van. Rajta kívül csupán egy férfival voltam, a férjem pedig sajnos nem képes engem igazán kielégíteni. Egy ideje a behatolásig sem jut el, előtte meg, mindig elment mielőtt én elélvezhettem volna. Ilyenkor kézzel, vagy a...

AUG
30
2012

Éjszakai szórakozóhely 3. rész

hetero

A hét gyorsan eltelt. Kedden kiszaladtam az árukat átvenni és a takaríttatást elintézni. A csütörtökön már Beával mentem ki az esti bulira kinyitni. Nyitás előtt Évike a két lábon járó csöcsparádé, Tibivel az egyik kidobóval enyelgett. Durcás tekintettel figyelte, hogy látom-e.
Szilvivel beszéltem pár szót, de semmi utalás nem volt a közöttünk történtekre, közömbösen válaszolgatott, ha kérdeztem tőle valamit.
Elég lapos buli volt, éjjel három óra felé már kezdett kiürülni a hely. Egyedül Ildi fiúja kezdett idegesíteni, mert ott támasztotta a pultot egész este és a csaját idegesítette a féltékenykedésével. Lassan kiterelték a biztonságiak az utolsó részeget is. Bea talált magának egy ismerőst, aki hazavitte kocsival. Évi zárás után látványosan beleült Tibi ölébe, gondosan ügyelve, hogy lássam amint a rövid szoknyájában ficánkol.

*  *  *

Elkurvulásom története 2. rész

bizarr, munkatárs, férj-feleség, regény

A barátnőm mivel már az elbeszéléseimből tudta, hogy az uram nem tud baszni, és amikor már elmeséltem neki a gyűrű felkerülésének történetét is az uram kukikájára, azt mondta, hogy most már megnézné azt közelebbről is.
Ő ekkor hat hónapos házas volt, teljesen elégedett volt a párjával, de a kíváncsiság nagy volt benne. Mondtam neki, hogy nem bánom, jöjjön, de ha mégis történik valami, magára vessen.
Erre azt mondta, hogy ezt bevállalja.
Az uramra szokás szerint adtam egy most vásárolt tiszta új rózsaszín tangát, meg én is bevetkőztem ugyanígy, és így vártuk a vendéget.
Csak az uram nem tudta, hogy kit várunk, azt hitte, hogy a szokásos baszás lesz.
Az uramat megsimogattam az új bugyiban amikor ráadtam, így persze rögtön foltos lett az új tangám, mire kopogtak, és bejött a barátnőm.

*  *  *