Hírek

MÁJ.
7.
2019

A beteg paci, a kerítésmeszelő és a lány

Múlt nyáron egy lovardában dolgoztam, ami egy nagy folyó partján helyezkedett el. Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák. Ezek a lovak országszerte híresek voltak, sok versenyt nyertek. A lovászfiúk minden nap megfuttatták az állatokat, és ugrattak akadályokon meg ilyesmi. A lovardát hosszú kerítés vette körül, és azon a nyáron az volt a feladatom, hogy lemeszeljem.
Egy péntek hajnalon szokás szerint dudorászva igyekeztem a munkába a folyóparton, egy ösvényen. Nagyon boldog voltam. A pirkadat úgy illatozott, mint egy tüzelő lótusz, árnyak integettek felém a csalitból, a nap áttüzesítette a hátam és az arcom. Rikácsoló fehér madarak szálltak alá a parti fövenyre. Horgászok robogtak tova a motorkerékpárjaikkal. Fütyörészve bandukoltam, mígnem egy W.H. Auden verset kezdtem el szavalni:


Végtelen fantázia

Belép az ajtón. Hosszú, barna haj, csinos test, bájos arc. Mosolygós, megigéző tekintettel rám pillant, amitől teljesen elpirulok, zavarba jövök, péniszem elernyed amit kezeimmel eltakarok. Rajta rövid, fekete fodros szoknya, térdig érő fehér pamutzokni és egy csipkés blúz van. Odalép hozzám megfogja kezeimet, felemeli azokat s ezt mondja: ne szégyenlősködj, inkább segítek! Ekkor kezébe veszi puha csupasz péniszem és elkezd simogatni, közben felém kúszik és csókolózni kezdünk egyre vadabbul. Nedves nyelve mélyen a számban van, miközben farkam egyre merevebbé válik. tetszik mi? kérdezi, én meg bólogatva hagyom, hogy izgasson. Ajkai lecsúsznak meztelen combjaim közé és nyelvével végignyalja golyóimat majd a szájába szippantja őket. Csodás látvány ahogy nőies mosolygós arca a lábaim közt kényeztet. Érzem, ahogy combjaim belső részét simogatja hosszú haja, miközben a heréim tocsognak a nyáltól. Már kőkeménnyé merevedtem.


MÁJ.
6.
2019

Átlagon felül

- … akkor elcsábítom! – csattantam fel ingerültem.
- Te meg vagy őrülve? Tudod milyen botrány lesz belőle, ha kiderül? Komolyan képes lennél rá?
Egyáltalában nem gondoltam komolyan, amit mondtam. De barátnőm reakciójából azt vettem le, hogy ő maximálisan elhitte a kirohanásomat. Megdöbbentő egy-egy ilyen apróság mennyire más megvilágítást okoz egy egyébként egyszerű és ostoba mondatnak.
A szóban forgó tanárom már közel 50 éves. És bár egyáltalában nem néz ki rosszul, ezidáig eszembe se jutott férfiként tekinteni rá. Mégis, ahogy Írisz komolyan vette a gondolatot, hogy az elcsábítása megoldás lehet a problémámra, akaratlanul is megmozgatta a fantáziámat.
Az érettségi előtt állunk, és minden osztályzatnak fontos szerepe van a továbbtanulásunknál és így kihatása az egész életünkre. A felvételihez kapcsolódó tantárgyak különösen fontosak. Közgazdasági Egyetemre 4-es matek átlaggal? Nem… valamit tennem kell!


A nudizmustól a szexig 2. rész

Másnap aztán már nem külön-külön, hanem egy közös fürdőlepedőn feküdtünk, és Annát azt se zavarta, hogy gyönyörű meztelen testétől többnyire mereven felállt a farkam. Dugni ekkor még nem dugtunk, de csak pár napot kellett várnom, amíg végre megvolt az első hóka-móka – mesélte nevetve Laci bácsi. – Ettől a naptól kezdve lassanként eltűnt belőlem a belém nevelt szégyenérzet. Akkor is peckesen lépdeltem végig a vízparton napozók között, ha farkam póznaként felmeredt. Azóta is csak akkor veszek fel fürdőnadrágot, ha nagyon muszáj.
Anna ugyan közben elutazott a nagymamájához, de én továbbra is minden nap kimentem fürödni a bányatóhoz, s ilyenkor mindig végigmentem a vízparton. Ekkor láttam életemben először leborotvált altestű nőket. Ma is azt mondom: irtó erotikus látvány, ha nem fedi sűrű bozót a nő ágyékát, hanem minden jól látszik.


MÁJ.
3.
2019

Henrietta

Az egész éjszakát végig sírtam. Reggel azt hittem, hogy sikerülhet letörölnöm minden könnycseppet az arcomról és a zsepi halmot is kidobhatom a kukába, de végül az ágyban maradtam és sírtam Sziszi után. Egyre csak a mozdulat van a fejemben, ahogy hátradobja dús, szőke hajának szálait és telt ajkaival rám mosolyog, majd gyönyörű, kék szemeivel az én barnáimba néz és gyengéden megcsókol. Még mindig éreztem érintését, illatát, leheletét. Hiányzott D-s mellei masszírozása és bimbóinak szopása; borotvált puncijának ízlelése.
Anya napközben hozta nekem a reggelit, ebédet és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ismét éjszaka van. Anya megint kopogtatott az ajtómon, majd besétált egyenesen elém. Kihúzta a székemet, helyet foglalt rajta és rám nézett. Ugyanolyan vékony teste volt, mint nekem és kedves tekintete. Feketére festett, egyenes, hosszú haját hátrafésülve füle mögé szólt hozzám:


Így lettem amatőr crossdesser

1. Fleshlight baszás női fehérneműben.
50 es, nős, hetero, bi kíváncsi pasi vagyok. Szex és pina imádó de egy szép farok vagy egy formás férfi fenék látványától sem riadok vissza. Párom elképesztő Nő!Szintén szex imádó. Imádja a faszt, a vibrátort és a műfaszt is, Szeret szopni és érzékien csinálja végig”le is nyeli”Szeret fotózkodni-videózni. Többes szexkapcsolatban is remekűl érzi magát. Kedvence ha ketten vagyunk pasik és két kemény faszt érez egyszerre a puncijába. Több ilyen akciónk volt már. Ez elképesztően finom érzés. Puncit is szeret nyalni miközben dugják. Az én számba is ő tett egy igazi faszt miközben dugtam. Azt hiszem nagyon jó a szexuális életünk és mégis rendszeresen maszturbálok. Szeretem ezt fotóra és videóra venni. Farkam nem túl nagy, 18/4. 5 cm, szerintem egy jóképű átlagos. Rengeteg szex játékszerünk van és ezeket szeretjük is használni.


Éjfél után

Éjfél után Éjfél után Éjfél után

MÁJ.
2.
2019

Az Én Istennőm

Sziasztok. El szeretnék mesélni egy történetet, ami félig kitalált, de szeretném, ha egyszer megtörténne! Remélem nem lesz unalmas és élvezni fogjátok, ha tetszet nektek, akkor szeretném majd folytatni.
Tamásnak hívnak. 27 éves férfi vagyok, átlagos testalkattal, átlagos méretekkel. Panelházban lakom, ilyenkor elő szokott fordulni, hogy az ember találkozik a ház többi lakójával. Itt csatlakozik be a történetem másik szereplője Edit. Régóta ismerem. 45 éves normál testalkatú NAGYBETŰS NŐ. Egy IGAZI ÉRETT NŐ, Ő az én Istennőm. Imádom Őt, mindig Rá maszturbálok és imádkozom, hogy had kaphassam meg. Arca a korához képest nagyon szép, vállig érő haj, nagy mell és formás segg, a hasán van egy kis felesleg, de jól áll neki. Zenetanár, szoktam hallani, amikor zongorázik, nagyon jól csinálja. Van egy 16 éves lánya Kriszti, örökölte anyja szépségét.


Durva dolgok 1. rész - A kezdet

Persze nem mentség, de akkor mindketten részegek voltunk. Nevelőapámnál ez nem volt újdonság, de az jócskán meglepett, hogy nekem is ízlik, az az édes megy likőr, amit a poharamba töltögetett. Nyár volt, a kertben szorgalmasan ciripeltek a tücskök, a kutyánk kötelességtudóan megugatta a kocsmából hazatérőket én meg csillogó szemmel ültem Feri mellett a foszladozó kanapénkon. Szembe velem egy homályos tükör takarta el a fal egyik repedését. Nem vagyok szép lány. Az orrom és a szám túl nagy, a combjaim nem elég formásak, a melleim meg, bár már 16 vagyok, lehetnének nagyobbak is.
- Rohadt jó csaj lett belőled Emma. – Mondja, miközben átölel.
- Francokat.
- Ne feleselj – szorít magához. – Imádom a csöcseidet, és ahogy a formás segged kibuggyan a szűk nacidból. Meg akarsz őrjíteni mi? Azért veszel fel ilyen kurvás ruhákat?!