Hírek

ÁPR.
3.
2019

A művész úr

Nem tudom, mióta ücsörgök ezen a partin, de annyi szent, hogy baromi unalmas, azonban hatalmas pofátlanság lenne lelépni. Egyébként is, nekem itt munkám van. Meg kell győznöm ezt a felfuvalkodott állatot, hogy a mi kiadónknál kerüljön nyomdába a kézirata. Az eget rengetően nagy egója mellett, remek művészi vénákkal lett megáldva. Összesen hét hangszeren játszik profi módon és a hangja is elképesztő. Ezen felül gyönyörűen tud rajzolni és festeni, s mint már kiderült, tehetséges író. A legutóbb kiadott könyve, csakhogy nem nyolc millió dollárt profitált, s ebből bőven jutott a kiadónak is.
A feladatom mindössze annyi, hogy rávegyem, nálunk jobban jár, nagyobb cég vagyunk, több országba tudjuk eljuttatni a könyvét. Egyszerűnek tűnik, mégsem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Már alapjában is nehéz volt bejutni ide.


Tanárnő

- Nem tudtam, hogy te is úgy szenvedsz, ahogyan én. - mondtam halkan Andi mogyoróbarna szemeibe nézve.
- Csak jobban lepleztem. - mosolygott rám.
Csodálatos nő. Magas és 30-35 év körüli volt, de azt is letagadhatná. Puha bőre még megőrizte barack árnyalatát, fekete, vállig érő haját copfba kötötte. Fiatalos, kerek arca mindig kedvességet és derűt sugárzott, szerette a munkáját és a diákokat és ők is őt. Csodás, nőies idomairól ne is beszélve.
Megfogta a kezem.
- Már régóta tudom mit érzel. Láttam rajtad, bárhogy is leplezted. - mosolygott megint.
Egy tanteremben voltunk, tanítás után. Persze ekkor már mindketten tudtuk a másik érzéseit. Ő vette észre először nyilván, hiszen mikor 10-ben már belezúgtam, akaratlanul is látszott rajtam és ezt egy kamaszlány is észreveszi egy srácon, nemhogy egy felnőtt nő. Aztán 11-től ő is kezdett belém szeretni.


ÁPR.
2.
2019

Születésnap 3. rész - Bejutás a hátsó kapun

Összebújva aludtunk el, mint két kifli úgy feküdtünk. Szorosan öleltem magamhoz átizzadt testét.
Mikor felébredt, felém fordulva mosolyogva kérdezte
- az igazi ajándékra nem vagy kíváncsi?
Ezzel odanyomta fenekét az ágyékomhoz.
Egy pillanatra felvillant bennem, hogy mit is jelenthet ez, de aztán elhessegettem a gondolatot, mert álmomban sem mertem remélni ilyet. Már amúgy is merev fütykösömet combjai közé toltam, keresve nedves puncija bejáratát.
Mintha azt suttogta volna „jó kezdhetjük így is” Ezzel kicsit széttárta combjait, hogy könnyebben hozzáférjek virágjához. Csak a nagyajkak között csúszkáltam, néha-néha megbökve makkommal csiklóját, ilyenkor kéjesen felnyögött, de mikor be akartam jutni barlangjába feltérdelt és úgy kínálta fel magát. Elfogadtam a kihívást és mögé térdelve célra tartottam.


Szexbérlet

Ki hitte volna, hogy ez ennyire izgató lesz? A számban összefutott a nyál, és már éreztem is, hogy a farkam keményedni kezd, amint végignéztem a szoba közepén, tőlem nagyjából másfél méternyi a sarkain ülő lányon.
Mindent úgy csinált, ahogy mondtam. Megfürdött, befonta a haját, feltette magára a tőlem kapott fekete, vékony nyakörvet, majd meztelenül várt a szobában. Még a pózt is betartotta, amit megszabtam, sőt a kezeit is úgy fektette a combjára, ahogy előzetesen kiadtam neki: tenyérrel felfelé.
Tetszett, hogy ilyen pontos és alázatos, pedig aligha lehetett még ilyen kapcsolata ennek a gyönyörű virágszálnak, hiszen alig múlt el tizenkilenc éves és csak az idén költözött fel a fővárosba egyetemre. Egy ideig kollégiumban lakott, de azt nem bírta, így más megoldás után kezdett nézelődni. Ekkor jött a hirdetésem a képbe.


ÁPR.
1.
2019

A borosgazda 15. (befejező) rész

Nagyon eredményes nyarat zártunk, sikerült beszüretelnünk, minden okunk megvolt, hogy elégedettek legyünk. Nem sokáig ülhetünk a babérjainkon, hatalmas tragédia ért bennünket. Meghalt a nagyi, olyan gyorsan történt minden, hogy felfogni sem volt időm. Egyik reggel rosszul lett, elvitte a mentő, az intenzív osztályra került, és két nap múlva meghalt. Az orvos szerint agyvérzést kapott, és idős szervezete nem tudott megbirkózni a betegségével. Teljesen összeomlottam, magam alatt voltam, megsirattam, és nagyon nehezen, de elengedtem. Eben a pár napban Gyula úr és a Mamma tartották bennem a lelket. Gyula úr foglalkozott a szállításokkal, ennivalót hoztak, velem voltak ha szükségem volt rá, és magamra hagytak ha arra kértem őket. Velem tartottak akkor is, amikor el kellett mennem a hivatalos dolgokat intézni. Három nap után sikerült feldolgoznom a történteket, és próbáltam vissza térni a régi életemhez.


Olívia 1. fejezet

Olívia végigsimította a pultot, megvizsgálta a fűszereket és a rizst, a garnélát, valamint a lazacot. Beledugta az ujját a kis tál szójaszószba és lassan a szájához emelte az ujját, majd bekapta azokkal az isteni ajkaival.
Még soha nem élveztem el a nadrágomban, de most vészesen közel jártam hozzá.
Egy nyögés hagyta el a torkomat... én szeretnék az az ujj lenni - még a lélegzetvételnél is jobban szeretném. Találkozott a tekintetünk. A levegő forró volt köztünk, mágneses részecskékkel telt meg, amik vonzottak minket egymáshoz.
Várnia kell a vacsorának.
Belenéztem a szemébe és hallottam, hogy milyen kis nyögések kíséretében vette a levegőt a csillogó ajkai között. Biztos voltam benne, hogy nem bírjuk sokáig.
Aztán valami zaj hallatszott a másik szobából, mire Olívia ugrott egyet. Majdnem úgy, mintha rajtakapták volna, amint épp valami rosszban sántikál. Túlzottan is aggasztja a biztonságiak jelenléte.


MÁRC.
29.
2019

Különleges szexélményeim 46. rész

Sziasztok. Az új titkos kis szexodúm nagyon jól bevált, már nem kell aggódnom, hogy bárki is ránk nyit, mind Zsanit, mind a hugomat oda viszem már szexelni. Szóval, mint tudjátok az 5 ös BMW ém már jó régi darab, de én szeretem, de most szükségessé vált egy nagyfelújítás. Pénz volt rá. Lehet már nem emlékeztek, de apósom a nagyvárosban egy autószerelő műhelyben dolgozik , immár nyugdíjasként. Mondtam is neki, hogy miért veszi el a helyet a fiataloktól, de még fel volt háborodva, hogy ő senkitől nem veszi el a helyet, meg az ő nagy szakmai tudása, meg mit csináljon ő otthon, meg a kormány is bátorítja a nyugdíjas munkát, ő jót csinál bla bla bla. Rajta kívül két fiatal srác dolgozott ott, mondták is, hogy haverjuk jött volna ide, de az öreg lefoglal egy helyet, ezért nem vették fel, a srác kiment inkább külföldre. Meg agybajt kapnak apósomtól, mert mint minden vén hülye, ő is főnökösködne nekik meg minden.


Tisztességtelen ajánlat

Történetem ismerős lehet a számodra. Már sokszor megírták, és meg is filmesítették talán nem is egyszer. Mégis belevágok elmesélni, mert ez az emlék a sajátom. És mert talán tanulságos lehet mindenki számára. Az eseményeket és benne az érzéseimet megpróbálom a lehető leghitelesebben megosztani. Egy olyan lány vagyok, illetve voltam, akiről ha ismersz, a legutolsó pillanatban tudtad volna elképzelni mindazt, ami megtörtént.
1997-ben érettségiztem, bár a dátum mellékes lehet, hiszen ez a történet tegnap és holnap is megtörténhet, ahogy valószínűleg meg is történik számtalanszor, számtalan helyen. Barátaim eminensnek tartottak, olyan lánynak, aki orvos, ügyvéd, vagy például egyetemi professzor lesz, amikor felnő. Bár a hevesi falu, ahonnan elindultam sok szempontból nem adta a legkedvezőbb ugródeszkát, nekem szerencsém volt a jó tanáraimmal és környezetemmel kitűnnöm a „tömegből”.