Az asszisztensem 3. rész

Szavazás átlaga: 6.88 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2023. február 12.
Hossz: 22 891 karakter
Elolvasva: 2 302 alkalommal
Az első két rész után abbahagytam, mert elértem, amit szerettem volna. Nem a kommenteket! :) Erika megtörése volt ezzel is a cél. Azóta szinte el is felejtettem már az oldalt is, most valahogy mégis szembejött a múlt.
Újra találkoztunk, Erikával. 15 év után futottunk megint össze. A második rész után még 3 évig dolgoztunk együtt, mielőtt újra GYES-re ment. Nem, nem tőlem, hanem a férjétől és így ott abba is maradt a történet. Legalábbis mostanáig, de ezt majd később. Most még folytatódjon a visszaemlékezés, a december és a karácsonyi buli.
Egy dologra azonban mindenkinek felhívom a figyelmét: ez a történet valódi, nem lányregény, hanem egy nő kihasználásáról szól. Egy bosszú, az én bosszúm, amit szerintem megérdemelt! Akinek nem tetszik ne olvassa!

2003. December 18, csütörtök.
Addigra már mindenki elég fáradt volt, tényleg nem sokat volt időm nekem sem másra.
Reggel jöttünk, este mentünk és közben csak egy-egy csókra futotta, annyi munkánk volt. Ok, néha elkalandozott a kezem is, csak hogy ellenőrizzem tényleg nincs rajta bugyi, de semmi komoly.
Én utaztam is, a telephelyek vezetőivel volt pofavizit, helyzetfelmérés és a jövő évi IT terv összeállítása, kinek mi a fő vonal mellett az igénye. Ő is volt szabin, mikulás buli a bölcsiben.
A két kollégám nem ismerte Erikát régről, így valamennyire össze is barátkoztak. Ennek örültem, legalább nem voltak csatározások. Nekik is jót tett egy nő közelsége, kicsit normálisabb volt a beszédstílusuk is és az öltözködésük is. Ezt meg is jegyezték a cégnél, hogy ha másra nem is, de erre azért jó ötlet volt. Hát ok, de nekem momentán más ötleteim vannak...

Már az első munkanapján jeleztem Erikának, hogy a céges karácsony december 19-e lesz, utána a cégnél a termelés leáll és csak az adminisztráció lesz bent. Menjen le a HR-re, nézze meg a menüt és válasszon, mert ez neki kötelező program.
Már akkor mentegetőzött, hogy nem szívesen marad ki estére, ezt tényleg régen sem tette, de hajthatatlan voltam.
Még azt is kikötöttem, hogy egy picivel térd fölött érő, bővebb szoknyarészű, felül nem túl nyitott ruhát kell felvennie, harisnya nélkül, övvel, magassarkúval, szóval így készüljön.
A hét elején még bepróbálkozott, hogy ő lehet még sem jönne, de nem engedtem. Csütörtökön délután behívtam magamhoz.
– Gyere be légy szíves! Az ajtót csukd be!
Ezen meglepődött, mert az elmúlt 10 napban erre nem volt idő. Még el is pirult.
– Jaj, ugyan már, a fiúk karácsonyi ajándékáról lesz szó!
– Ok, már tisztára megijedtem!
– Miért? Elszoktál tőlem?
– Nem, csak... Semmi – rázta meg a fejét.
Itt rászóltam:
– Nem csak semmi, Uram!
Itt megrándult az arca, eszébe jutottak az előző hetek. Bizony, bizony!
– Igen, Uram!
– Ok, kértem a beszerzéstől a repi keret terhére két külső winchestert. Elvileg megjött tegnap, menj le érte kérlek. A szekrényedben lesz csomagolóanyag, azt és celluxot is hozz be. A fiúk pedig ne lássák meg! Ja és nekem egy szendvicset a büféből. Pénz van még nálad?
– Igen! Bocs, igen, Uram!
Rámosolyogtam.
– Ok, siess!

15 perc múlva ért vissza. Mindent hozott ügyesen, fénymásoló papíros dobozba rejtve. Becsomagoltuk az ajándékokat. Mindketten egyet-egyet. Ügyesen csinálta. Figyeltem a kezét, az ujjait. Kicsi kézfeje és rövid, vékony ujjai voltak. Elgondolkoztam, hogy két hete sincs, hogy a farkamon jártak ezek a kezek fel-le...
Ahogy előttem állt egy hirtelen mozdulattal derékig felhúztam a szoknyáját és hátulról a csípőjét átkarolva megsimogattam a punciját. Bugyit és melltartót azóta sem engedtem, hogy bent hordjon, minden reggel leadattam vele. Összerándult a mozdulattól, tényleg elszokott tőle.
Nem hagytam annyiban, folytattam a simogatást. Magamhoz húztam, egyik kezemmel átfogtam a derekát és tartottam, a másikkal pedig simogattam a punciját. Három ujjal, csak kicsit nyomva, lassan. Néha meg-megállva, a körkörös mozdulatokról áttérve a fel-le simogatásra, majd vissza. Egy ujjal, csak a csiklót, majd ismét három ujjal, a nagyajkait is bevonva a játékba. Éreztem ahogy ellazult, a mellkasomnak nyomta a hátát, a keze hátra nyúlt, a derekamat fogta, a fejét pedig a vállamra hajtotta. Jó illatú volt a haja. A légzése lelassult, mélyeket sóhajtott. Kicsit gyorsítottam, ahogy ő is gyorsabban vette a levegőt. Néha megremegett és egyre mélyebben sóhajtozott. Egy perc múlva éreztem, ahogy elnehezül a karjaimban, már inkább én tartottam, mint a lábai. Újra lassítottam, már közel járt. Hirtelen megfeszült, egész testében remegett és halkan nyöszörgött. Összeszorította a combjait, megmarkolta a kezem és rászorította a puncijára. Már csak az ujjaimat tudtam finoman mozgatni. Így állunk 1 percig, talán tovább is. Lassan lenyugodott. Megvártam, amíg kicsit összeszedte magát és már megtartotta a lába.
– Bocs, de nem tudtam becsomagolni! – Vigyorogtam rá.
– Köszönöm! Ez nem volt semmi, nem hittem, hogy én így állva is képes lennék rá...
A fenekére csaptam.
– Köszönöm, Uram!
Ettől is elszokott.
– Igen, Uram!
Elpirult. Megvártam, amíg megigazította a ruháját és a haját.
– Na gyere, adjuk oda nekik!
A fiúk örültek az ajándéknak. Kaptak még mellé egy kis pénzt is, 1-1 havi nettó bért és Erikától egy-egy puszit. Láttam, hogy így már egész kellemes kis karácsonyi ajándékuk lett.
Elengedtem Őket haza, hogy pihenjenek, mert holnap még a maradék listákat is át kell adnunk a többi osztálynak a buli előtt és nem szeretném, ha már délre fáradtak lennének.

Erika visszajött az irodámba a csomagolóanyagokért. Én leültem a székembe és odahúztam magamhoz.
– És te mivel fogsz meglepni engem?
Láttam, hogy erre egyáltalán nem gondolt. A fiúk sem adtak nekem semmit.
– Hát még nem tudom, de majd kitalálok valamit.
– Ok, és mi lesz az?
– Hogy-hogy mi? Még nem tudom mit vegyek!
– Venni, azt hittem most ideadod!
– De hát... – itt értette meg, hogy annak az ajándéknak most van itt az ideje és vennie sem kell semmit!
Megint elpirult, nagyon.
– Mire gondoltál? Uram!
– Így már kicsit jobb! Mi lenne, ha szopnál kicsit, majd pedig megdugnám a szádat?
– A számat? – Elkerekedett a szeme – Uram!
– Igen, majd megmutatom. Most vetkőzz le és vedd a szádba.
Meztelenre vetkőzött, elém térdelt és elkezdte simogatni és szopni a farkamat. Egy ideig hagytam, majd megkértem, hogy feküdjön hanyatt az asztal szélén. A fejét magam felé fordítottam, finoman leszorítottam és betoltam a szájába a farkamat. Először lassan, csak a makkomat, ki-be mozgatva, majd kicsit gyorsítva és kicsit mélyebbre is toltam a szájába.
– Kicsit szorítsd össze az ajkaidat, a kezedet tedd magad mellé. Így tett. Én élvezettel néztem, ahogy a farkam ütemesen jár a szájában, kezeimmel pedig végigsimítottam a melleit, hasát, ágyékát, ameddig csak elértem.
Néha lelassítottam és próbáltam lassan minél mélyebbre tolni a farkamat a torkába. Ettől persze elkerekedett a szeme, köhögött, és párat öklendezett is. Láttam rajta, hogy furcsállja a helyzetet, de kénytelen elfogadni.
Abbahagytam és megkértem, hogy most forduljon keresztbe és a feje lógjon le az asztalról. Kicsit igazítottam rajta, majd a fejét a tarkójánál megtámasztva ismét a szájába toltam a farkam.
Két kézzel átfogta a combomat én pedig finoman dugtam a száját. Kezeimmel a mellét markoltam vagy a mellbimbóit morzsolgattam. Kifelé húzva a farkamat kicsit erősebben csíptem meg a bimbóját. Ettől felszisszent, én pedig jó mélyen betoltam a farkam a szájába. Erre nem számított, megmarkolta a combomat és próbált eltolni magától. Pár másodperc után engedtem, de ezt még párszor megismételtem, hogy szokja.
Pár perc után letérdepeltettem az asztal elé, fejét az asztal szélének tolva és két oldal kézzel megtámasztva tovább dugtam a száját. Nem kellett sok idő és elélveztem a szájába.
– Szopd tisztára és öltözz fel.
– Igen, Uram!
– És köszönöm! Elsőre nem volt rossz, de ezt még sokat fogjuk gyakorolni.
Mikor felöltözött elkezdtem kérdezgetni:
– Mit gondolsz erről, hogy megdugtam a szádat?
– Hát, furcsa volt és kicsit
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
is. Olyan, mintha csak egy tárgy lennék, Uram!
– Pontosan! Egy játékbaba! A férjedet azóta sem szoptad le?
Megint nagyon elpirult. Érdemes lenne kifaggatni egyszer, hogy otthon elmond-e ebből bármit is...
– Nem, Uram!
– Pedig jó lenne, hogy ne legyen bűntudatom! Tudod mit? Te is megkapod most az ajándékod. Elővettem egy dobozt. Egy kompakt Canon digitális fényképezőgép volt benne. Kb. 1 havi fizetése. Mivel próbaidős volt, így pénzbeli jutalmat még nem kaphatott. Ezt a fő beszállító partnertől kaptam és én úgyis jobban szeretem a rendes zoom-os gépemet, így legalább lesz haszna.
Nagyon meglepődött.
– Ha nyáron elmentek üdülni, legalább tudsz fényképezni!
– Köszönöm, Uram!
– És kapsz hozzá egy hétvégi házi feladatot is! Kérd meg a férjedet, hogy csináljon rólad 10-12 szexi képet, otthon. Minél merészebbeket! És kell egy olyan is, ahol a szádban van a farka, minél mélyebben!
Na, ha eddig piros volt, hát most lett igazán vörös!
Már nyitotta a száját, hogy tiltakozzon, de belé folytottam a szót.
– Old meg! És most tűnés, menj haza pihenni. Hétfőn majd megmutatod a képeket!

2003. December 19, péntek, a karácsonyi buli.
Biztosan tudjátok milyen frusztráló az, amikor mindenki egész nap az esti buliról beszél, mással nem is foglalkozik, de nektek még mindig a munkára kell koncentrálnotok... Hát ez a délelőtt nekünk is ilyen volt. Megállás nélkül. De a lényeg, hogy ebéd után már mi is készen voltunk mindennel.
Elengedtem mindenkit, hogy menjenek haza, öltözzenek át és majd megyek értük. Erikának még odasúgtam, hogy melltartó nem lehet rajta, eszébe se jusson! Eléggé meglepődött, de az ajtóban visszanézve még bólintott egyet.

Ezt már korábban is így csináltuk, hogy felvettem a fiúkat és együtt mentünk az étterembe. Most Erikát is így vittük el. Egy sötétszürke szövetkabát volt rajta, magassarkú, harisnya nélkül, világos bordós sál és egy kabáthoz illő szürke svájci sapka. Egy bordó szoknya alja villant ki néha a kabát alól.
A bejáratnál lesegítettem a kabátját, ő pedig jelezte, hogy elugrik a mosdóba és megigazítja a haját. A fiúkat beküldtem, hogy keressék meg az asztalunkat én pedig Erika után mentem. A női mosdó ajtajában értem utol. Tényleg egy olyan bordó ruha volt rajta, amilyet kértem. Jól állt neki ezt el kellet ismernem.
– Csinos vagy, majdnem tökéletes a ruhád!
– Köszi! Mi a baj vele, amiért csak majdnem?
– Vedd le a bugyid és add ide!
– Mi van?
– Mondom vedd le a bugyid és add ide! Csak nem akartam, hogy az úton megfázz, de nincs fehérnemű, itt sem!
Láttam, hogy tétovázik.
– Nem fogja észrevenni senki, csak mi fogjuk tudni, nyugi!
Megvártam a mosdó előtt, és amikor kijött nagy pirulva a kezembe nyomta az összeszorított kezét, csak egy pillanatra. De amikor elvette, egy összegyűrt fekete tanga maradt utána. Bólintottam.

A buli eleje a szokásos köszöntő, évértékelő beszédek. Majd jött a kaja és az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
. Én nem iszom, soha, a fiúk megtették helyettem is. Vacsora végére már csak úgy dőlt belőlük a vidámság. Az egyik srác felkérte Erikát táncolni. Erika nézett rám én pedig jeleztem, hogy persze, menjen csak. Odasúgta, hogy mi van, ha észreveszik, hogy nincs rajta bugyi? Csak mosolyogtam és megvontam a vállam. Fogta a martiniját és megitta, aztán arcára mosolyt erőltetve ment táncolni.
Mivel még mindig jó nő volt, így sorban kérték fel, öten-hatan. Közben egy értékesítő srác jött oda hozzám, már be volt csípve rendesen.
– Szia! Szerinted sincs bugyi az Erikán? A derekát fogtam tánc közben, de bazdki én sehol nem éreztem!
– Szerintem van, egy magasra felhúzott pántos, tudod, mint a bikinik... Lebukott, amikor épp a weboldalt nézegette, gondolom azt vette meg.
– Ahhh, de kár! A srácok csalódottak lesznek! Azért köszi!

Végül egy lassú számnál lekértem Erikát a táncpartnerétől, és ez volt az első amit a fülébe súgtam. Láttam, hogy elfehéredik de mondtam, hogy megvédtem, ne aggódjon!
Tánc közben kicsit a hátsó sarok felé sodródtunk, ahol már a világítás is gyengébb és a tömeg is ritkább volt. Itt mindenkinek háttal fordulva megmarkoltam a fenekét és magamhoz húztam.
– Na milyen érzés bugyi nélkül? Izgató?
– Hát elég furcsa. Az első két srác még csak a derekamat fogta, de a többiek már az egész csípőmet végig taperolták. Többször is fentebb kellett húznom a kezüket, de így akkor már értem, hogy mit kerestek... Szóval inkább idegesítő!
– Látod, nekem mennyivel könnyebb? Én tudom, hogy nincs rajtad!
Majd a szoknyát egyik kézzel felhúztam hátul a derekáig, másik kézzel pedig megmarkoltam a csupasz fenekét. Megrándult, de táncolt tovább, én pedig kihasználtam a láthatatlanságát és ameddig leértem végig simogattam a csípőjét és a fenekét.
– Tudod, hogy ez az étterem egy szállodához tartozik? Van itt egy szobafoglalásom, a 308-as, menjünk fel!
– Nem! Mondtam, hogy ezt nem kérheted tőlem soha! Nem fekszem le veled!
– Nem is akarlak lefektetni, megígértem, csak kicsit kötetlenebb lenne úgy.
– Kizárt dolog!
– Aha, azt ugye tudod, hogy 1 hónapja vagy itt lassan és január elején lesz az első havi elbeszélgetésünk. Mit mondjak ott a HR-nek? Meg vagyok veled elégedve? Vagy mindig megkérdőjelezed a döntéseimet? Vonakodsz teljesíteni az utasításaimat? Vannak páran, akik nagyon jókat röhögnének, ha a próbaidő végéig sem húznád...
Láttam rajta, hogy ez nagyon nem esett jól neki. Hát igen babám, ez nem rólad szól!
Puhítottam még pármondattal, majd mondtam, hogy igyon még egy martinit és gondolja végig. Végül kettő lett, de aztán a szemembe nézve picit bólintott.
Súgtam, hogy előre megyek, a női mosdó felé kerülve jöjjön fel utánam. Visszasúgott:
– Ok, de akkor sem szexelünk!
– Hát dehogynem! Szerinted mire kell a szoba?
– De azt mondtad...
– Igen, azt mondtam, hogy nem dugom meg a puncidat, amíg nem kéred. De nem mondtam, hogy mást sem!
– A számat?
– A puncidon kívül mindenedet!
Itt meglepődött, de nem vártam meg a további kérdéseit, hanem elindultam.

Kicsit késett, de jött.
Becsuktam utána az ajtót és ahogy megfordult rögtön azzal kezdte:
– Ok, de a fenekemet sem dughatod meg!
– Ezen gondolkoztál felfelé?
– Hát igen, ha nem a puncimat és nem a számat, akkor már csak az marad! De az undorító, szóval az ki van zárva!
– Egy, ha jól csinálják, akkor nem undorító! Kettő, ezen kívül még rengeteg lehetőségünk van! Szóval szeretném, ha táncolnál nekem és közben levetnéd a ruhádat.
Mosolygott, úgy látszik ez belefér még az értékrendjébe. Lassan elkezdett dúdolni egy lent hallott számot és kicsit suta, de erotikus mozdulatokkal kibújt a ruhájából. Mivel alatta semmi sem volt, így alig 1 perc múlva már ott állt előttem meztelenül.
Magamhoz húztam, csókoltam, simogattam és végig húztam az ujjaimat a punciján. Hát bármennyire is zavarta a bugyinélküliség, a tapizások, vagy az
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
közeledésem, azért már elég nedves volt a puncija. A szájába dugtam az ujjaimat. Meglepődött, de lenyalta a puncija nedvét.
– Menjünk el zuhanyozni! – mondtam.
A zuhany alatt sem hagytam békén. Egymást mosdatva, végig simogatva telt az az 5 perc is. Kezébe adtam az ágaskodó farkamat, hogy mossa meg, ahogy szeretné én pedig simogattam az ágyékát, elől és hátul is. Végül úgy vizesen, törölközőbe csavarva ölbe kaptam és bevittem a francia ágyra.

Hasra feküdt, én pedig odatérdeltem a szája elé.
– Szopd jó keményre a farkam!
– Igen, Uram!
Kicsit előrébb csúszva a szájába vette és elkezdte lendületesen szopni. Két könyökén támaszkodott, egyik keze a farkamon, a másikat pedig a golyóimhoz húztam, jelezve, hogy közben azokat is kényeztesse.
Néha megtámasztottam a tarkóját és kicsit megemelkedve dugtam a száját, aztán megint hagytam, hogy ő irányítsa kicsit szopást.
Pár perc után kitakartam a takaróból és a törölközőből. A combjaira ültem és elkezdtem masszírozni és simogatni a vállát, hátát, csípőjét.
Csukott szemmel ellazulva tűrte. Ráhajoltam a hátára, harapdáltam a nyakát, vállát közben a farkamat a fenekéhez és a hátához dörzsöltem.
Lejjebb csúsztam, tovább simogattam és finoman a csípőjét, fenekét és a combjait harapdáltam. A combjai belső puha oldalát simogattam.
Megemeltem a derekát és alátoltam egy párnát. A lábait széjjelebb húztam és így már hozzáfértem a puncijához.
Egyik kézzel továbbra is a hátát, csípőjét, fenekét simogattam, a másikkal pedig a punciját kezdtem el izgatni. Erika a fejét a takaróba fúrta és nem szólt semmit.
Játszottam vele, izgattam a csiklóját, masszíroztam, de csak kívülről. Másik kezemmel pedig inkább a fenekét vettem célba.
– Semmit sem fogok a fenekedbe dugni, sem az ujjamat, sem a farkamat, sem mást, de ki sem szeretném hagyni a kényeztetésből!
Erre nem válaszolt, csak egy bólintás félét láttam a takaró redői közül.
Továbbra is a punciját simogatva végig húztam a kezem a két farpofája között. Kicsit megrándult, de nem tiltakozott.
A puncija nedvesen csillogott, ahogy a nagyajkai szétnyíltak a simogatás közben. Legszívesebben lefogtam volna és tövig dugom a farkam a nedves puncijába, de megígértem, hogy amíg ő nem kéri... Így tovább simogattam a punciját. Körkörösen, aztán főleg a csiklójára koncentrálva, néha erősebben rányomva utána pedig gyengédebben. Kicsivel később a nagyujjamat bedugtam a puncijába és ki be mozgattam a simogatás ütemére. A másik kezemet is bekentem a puncija nedvével és farpofái közé csúsztattam. Ismét összerándult, de végül elengedte magát és hagyta, hogy a gátat és az ánuszát is simogassam.
A kényeztetésnek hála egyre mélyebb sóhajok hallatszottak a takaró alól, majd egy halk sikkantással megfeszült az egész teste, combjaival összeszorította a kezem és csak az apró remegéseket árulták el, hogy nem is volt ez olyan rossz.

Mikor lenyugodott, kihúzta a fejét a takaróból és halkan megköszönte.
– Szívesen! De most kicsit fordulj oldalra és emeld meg az egyik lábad!
Megtette, így elém tárult az elázott puncija és a feneke is. Odahajoltam és elkezdtem a punciját nyalni.
– Ez most még korai, nem fogok tudni újra elélvezni ilyen hamar!
– Nem is azért csinálom, most én jövök!
Azzal a nyelvemmel elindultam hátrafelé. Először a puncija tövét, a gátat nyaltam, közben ismét a fenekét és a csípőjét simogatva. Majd még hátrébb csúsztam és elkezdtem nyalni az ánuszát. Összeszorította a farpofáit, de nem hagytam magam.
– Lazíts! Csak simogatom és nyalogatom! Megígértem, hogy nem csinálok mást, igaz?
– Igaz, Uram!
Lassan ellazult én pedig csak kalandoztam a nyelvemmel. A csiklójától a punciján, gátján át végig a fenekén egészen a farpofái felső végéig. Két ujjamat bedugtam a puncijába, a nagyujjammal a gátat simogattam és közben tovább nyaltam a fenekét.
Pár perc alatt megszokta valamennyire és már nem rándult össze amikor az ánuszához értem. Néha óvatosan próbáltam a nyelvemmel kicsit bökdösni a feneke lyukát, de erre még apró elmozdulásokkal válaszolt.
Élvezkedtem még egy picit, legalább szokja, a célok között úgyis az szerepel, hogy felváltva dugjam minden testnyílását!

Amikor már az egész feneke nedves volt a nyálamtól és a puncija nedvétől, akkor hasra fordítottam és megkértem, hogy kicsit emelje meg a csípőjét.
A farkamat a farpofái közé raktam, a hátára hasaltam és elkezdtem lassan mozogni. A farkam így a nedves farpofái, a háta és a saját hasam között mozogott. Előre hajoltam és a fülébe súgtam:
– Kicsit szorítsd össze a popsidat, nehogy véletlenül a fenekedben kössek ki!
Ezzel pont a kívánt hatást értem el.
Minden oldalról megtámasztva, mint egy nedves barlangban... Csúszkáltam előre-hátra.
Erika meglepetten nézett hátra a válla fölött.
– Igen, szinte bárhol meg lehet dugni egy nőt!
Megint belefúrta a fejét a takaróba és először csak tűrte, aztán ahogy gyorsítottam a tempón, teljes súlyommal ráhajoltam, a vállát, a hátát harapdáltam, szép lassan elkezdte élvezni a játékot. Láttam, ahogy a keze a hasa alá csúszik és magát simogatja.

Az ő kielégítése és a popsija kényeztetése nálam is megtette hatását, így perceken belül a hátára élveztem.
Félig hátrafordult és mosolyogva nézett rám, talán egy köszönömöt várt, nem tudom. Én viszont nem ezért voltam itt. Ujjaimmal letöröltem a hátáról a spermámat és a szájába dugtam, hogy nyalja le. Mikor ezzel kész volt odatérdeltem elé:
– Szopd tisztára a farkamat is!
– Igen, Uram!
És becsületére legyen mondva tényleg szépen és egész ügyesen letisztogatta.

Annyira, hogy miután pár percig ebben a pózban szopott, a fejét megtámasztva elkezdtem dugni a száját és ismét megkívántam.
– Feküdj az ágyra oldalt fekve, a fejed az ágy közepén legyen!
– Igen, Uram!
– Jó, kicsit csússz még az ágy széle felé. Tegyél a fejed alá egy párnát és nyisd ki a szádat.
Mellé feküdtem, felé fordulva oldalt fekve, az ágyékom az arca magasságában. Kicsi közelebb csúszva bedugtam a farkam a szájába. Kezemmel megtámasztottam a tarkóját és kicsit rádőltem a fejére. Ez kicsit meglepte, mert próbált eltolni magától.
Ez sajnos nem fért bele a játékba, így kicsit még közelebb húzva a fejét elkezdtem dugni a száját.
Nőtt az ellenállása így lazítottam a helyzetén mire nagy levegőt vett.
– Meg akarsz folytatni? Nem kapok levegőt!
– Nem, csak meg akarom dugni a szádat! Mintha egy igazi punci lenne! Képzeld azt, hogy előttem fekszel az oldaladon, nekem háttal. A popsid az ölemben és hátulról duglak. Na ez ugyan az, csak nem a puncidat, hanem a szádat. Viszont, ha beszélsz, akkor ez nem fog menni, szóval ssss! – és visszadugtam a szájába.

Próbált volna ellenkezni, de nem is igazán mert és nem is hagytam. Hajánál fogva húztam a fejét a farkamra és ütemesen, de nem túl mélyen dugtam a száját.
Kis ideig eltartott, amíg eltaláltam a számára még elviselhető mélységet és a számomra is megfelelő sebességet. A kezével magától kereste meg a golyóimat és kezdte simogatni. Gondolom rájött, hogy ha segít, akkor hamarabb szabadul. Így nem tartott sokáig és ismét a szájába élveztem.
Nem húztam ki, hanem a szájában tartottam. Hamar rájött, hogy azt várom, hogy szopja tisztára. Egész fejlődőképes nő ez az Erika!
Mikor ismét tisztának éreztem magam kihúztam a szájából és megkérdeztem:
– Tényleg nem jobb, ha a puncidat dugom, mint ez, hogy a hátadat és a szádat?
– Hát nem a legkellemesebb, de azt akkor sem engedem!
Ok, majd meglátjuk, ha lesz időm, akkor eljutunk oda, hogy tényleg te kérd.

Ekkora már 11 óra volt, így gyorsan lezuhanyoztunk, fogat mostunk, majd felöltöztünk és külön-külön visszamentünk az étterembe. A tömeg már elszállingózott, a terem kezdett kiürülni. Megkérdeztem, mint jó főnökhöz illik, hogy hazavihetem-e. Hívtam még két kolléganőt a számvitelről, akik szintén arrafelé laktak – alibinek jók lesznek – és így négyen indultunk el hazafelé.
Először Erikát raktuk ki, majd a két hölgyet vittem haza.
Még sem álltam a garázsba, amikor Erika hívott. Nálam maradt a bugyija és majdnem lebukott a férje előtt. Felment a fürdőszobába és elkezdett vetkőzni. Még jó hogy eszébe jutott a bugyi, így kiszaladt a wc-be és vissza már csak meztelenül ment. Megdicsértem, de a bugyit majd ki kell váltania, hisz az zálog! Kicsit mérgesnek tűnt, így mondtam, hogy majd meglátjuk mennyire lesznek jók a fényképek és leraktam.
Gondoltam, hogy ez hétvégére elég lesz neki!

Sajnos hétfőre lebetegedett a
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
ük
így mondtam, hogy persze maradjon otthon pár napot.
Következő hétfőn jött csak dolgozni, de majd mesélek, hogy milyenek lettek a képek!

Egy féreg, egy erkölcsi nulla (másoknak Naida Úr)
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.88 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2023. március 20. 06:56
#23
Teljesen igazad van. Azt azért remélem, hogy nem durvulnak el egészan a dolgok.
1
Ez egy válasz Naida 2023. március 19. 13:57-kor írt üzenetére.
Naida
2023. március 19. 13:57
#22
Nem érdemes ezen vitatkozni! Sem én, sem ő nem voltunk jobbak, egy fokkal sem. Nagyjából azt kapta vissza, amit korábban adott. Ő is kihasznált mindenkit, engem is. Máshogy, de az sem volt jobb! Sőt! Nem egy ember mondott fel miatta, volt olyan is, aki idegösszeomlást kapott amíg együtt dolgoztak. Továbbra is úgy gondolom, mindezt megérdemelte! Persze elfogadom Andreas6 álláspontját is! Nekem is van olyan, hogy nehéz a saját értékrendemmel összeegyeztetni némelyik történetet...
2
deajk2008
2023. március 8. 03:19
#16
Szeretem, mikor egy történet elég hosszú...
1
Naida
2023. február 21. 18:32
#15
Nem voltam az, soha, de ami történt, abba mindig beleegyezett.
Minden főnöknek akkora hatalma van felettünk, amekkorát mi adunk neki!
Köszönöm az eddigi véleményeket, mindet!
Ha felgyógyultam majd próbálom folytatni.
1
t
tibee72
2023. február 21. 15:45
#14
Nekem még mindig tetszik, bár lehettél volna kedvesebb is! 🙂
1
veteran
2023. február 17. 02:40
#13
Jó írás, pedig az erőszak nem tetszik.
1
én55
2023. február 13. 02:20
#10
Nem jött be.
1
cscsu50
2023. február 12. 23:49
#9
Nekem sem tetszik ha zsarolással van szex.
0
kivancsifancsi
2023. február 12. 18:50
#8
Nem kedvencem a nőkkel való ilyen viselkedés, ha csak nem Ők akarják. Mindig az fordul meg a fejemben, hogy haláláig volt édesanyám és van egy lányom.
0
Andreas6
2023. február 12. 11:29
#5
Elolvastam. Nem a legjobb, de azért tetszett. 
1