A+ A-

Az európai utas

Hívjatok csak Eurónak az egyszerűség kedvéért. Az igazi nevem nem fontos.
Pornószínésznő voltam két évig olaszban. Szép szakma sokat nem kell tanulni hozzá, elég rá születni. Elég hozzá születni, már ha a gyomrod bírja! De a szükség nagy úr!
Hogy is kezdődött?
Épp a plazában sétáltam a rucikat bámulva. Lehetőségeim ezzel be is zárultak, ugyan is a zsebemben pár ezer forint árválkodott. Este vesztem megint össze a szüleimmel, ismét a szokásos duma. Drága kislányom mi lesz így belőled...stb. stb.
Varrónőnek tanultam. Két évig dolgoztam egy kis varrodában, mint részvasaló. A "német" aki vitte a boltot, utcára tett. Ki akart kezdeni velem és én nem voltam rá vevő. Már rég óta nézett... mit nézett, stírőlt, valósággal kocsányon lógtak a szemei. Ahányszor csak hátrafordultam láttam, hogy a fenekem méregeti. Hmm... mi tagadás ez a farmervásár tényleg jó befektetés volt, jól kihozta a kerek fenekem - na de nem ennek a vén fasznak szántam. Körözött körülöttem, dűrrögött mint egy fajdkakas, igyekezett hozzám dörgölődni, ha alkalom adódott rá. Múlt héten mikor a mi sorunk bent kellett, hogy maradjon, hogy behozzuk a lemaradást a meló után odajött, és kerek perec megmondta: Jól dolgozom, kinevez csoportvezetőnek, de ennek ára is van. Hát nem. Nem és nem!!
Majd pont ezzel a löttyedt, csúf pasival.
Meg mit szólna a Magdi, a mostani főnök és a lányok. Ezt az égés nem bírnám.
Visszautasítottam, majd pát nap múlva már a kezemben is volt a felmondás "átszervezés miatt".
Otthon persze csak ezt látták és tehetetlenségünkben martuk egymást. Hogy én most hova megyek... Mit fogok csinálni... Hát majd megmutatom, hogy hova megyek.
Megmutattam, de minek?!
. Az utolsó hetet kifizették ez még a zsebembe volt, rájuk csaptam az ajtót és feljöttem Pestre. A vonaton aludtam a délelőttöt céltalanul lófráltam, munkát kerestem az Expresszben egy padon, de semmi.
Délután a plázában csavarogtam. Egy vidéki lány a "fő"városba kerül... dúdolásztam magamban és észre se vettem, hogy megszólítottak.
Hello... hello... - mondogatta egy akcentusos férfihang, majd egy lány kiáltott: Hé!!! Hé te lófarkas, várj már!
Körülnéztem - ezek nekem integetnek. Két férfi és egy korombeli magas vékony lány a legmenőbb cuccban.,,, A lány már karolt is belém és húzott a férfiakhoz. Az egyiknek kamera volt a vállán és forgatott. Már megíjedtem hogy szerepelek a híradóban, de a másiknál nem volt mikrofon nagy "lógós" kockával az alján. Mosolygott, kezet rázott és franciául karattyolt. A lány fordított.
Pierre Woodman. Rendező. Szereplőket keres, bevállalós magyar lányokat, filmezni a világ minden táján és mondott egy összeget. Ez valamivel több volt, mint az egy éves fizetésem a varrodában, túlórákkal együtt!
Egy filmért! Nem voltam én sose szűzike. Szerettem a szexet és a fiukat. De csak ha kedvem van, és ha olyan a pasi és ha az a randibugyi van rajtam amit még az első fizetésemből vettem. Nem - ő nem mondott semmit , hogy mi is lenne a film, de én sem a falvédőről jöttem, csak Vácról. Gondolkoztam, de már közrefogtak és szinte sodortak magukkal.
Hova - dadogtam egy kicsit megszeppenve, de olyan szállodanevet mondtak, amit még otthon is ismernek.
Hófehér maffiozó terepjáró és már suhantunk a Duna felett.
A szállodaszobában leültettek az ágyra kezembe nyomtak egy füzetet, nézegessem. Majd a recepciótól uzsonnát rendeltek. " Don Perrinoite" hm... Uzsonna és pezsgő - morfondíroztam magamban míg belelapoztam a színes láthatóan igényes nyomtatványba. Elakadt a lélegzetem. Épp a közepénél nyílt ki, az a csaj volt benne aki eddig fordított és meztelenül térdelt az ágy mellett és egy akkora faszt szopott ami legalább a duplája volt annak a legnagyobbnak amekkora valaha is megfordult bennem. Éreztem, hogy elvörösödök, de nemtörődömséget mímelve lapoztam tovább.
Ismeretlen, korombéli lányok mosolyogtak meztelen cicikkel és kitárt puncikkal, majd néhány oldal után kivörösödött, tág hüvelyüket markolászva, mohón habzsolták az arcukra fröccsenő spermát.
Tovább pergettem a lapokat, szopás, nyalás, dugás vég nélkül, monotonon ismétlődve, majd az utolsó lapon megint ez a csini fruska - a tolmácslány - amint négykézláb áll és a kitágult kerek popsilyukából folyik ki a sperma.,
Így visszagondolva mintha a következő életem pergett volna le előttem lapokba sűrítve, de ne menjünk a dolgok elébe. Éreztem, hogy akaratlanul is nedvesedek és valami borzongás fut rajtam végig. Kicsit ijesztő volt, amit láttam de a mesés napsütötte tájak, amikről eddig csak a Tv-ből hallottam, és a sok sármos, izmos pasi elbűvölt.
Ez az élet és nem a varroda meg a zsőrtölődő ősök.
Kedvesek voltak, a kamerás mint ha ott sem lenne, ez a köpcös kopaszodó francia folyton mosolyog, a lány meg hol vele, hol velem csacsog. Megkajáltunk megittunk pár pohár pezsgőt. Beszélgettünk hogy élek mik a terveim Majd szép lassan a pasikra és a szexre terelődött a szó. Sok fiúm volt-e, szeretem-e a szexet?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 10. 15. szombat 07:45
Nem könnyű munka.
#5 A57L 2013. 10. 4. péntek 04:18
Elmegy.
#4 Ubesz 2009. 02. 6. péntek 00:26
Hehe van egy ilyen pornó film sorozat is ami Pierre Woodman castingjait mutatja be gondolom onnan az ötlet. De elég jó idáig!
#3 Pavlov 2009. 02. 6. péntek 00:06
Érdekes kulisszatitkok!
#2 Andreas 2009. 02. 4. szerda 13:43
Nagyon jó. Gondolom, a folytatás még jobb lesz. 10 pont.
#1 Törté-Net 2009. 02. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?